pátek 13. června 2014

RAW jablečný štrúdl




RECEPT NAJDETE NA www.dewi.cz/raw-jablecny-zavin/

18 komentářů:

  1. Tak to vyadá suprácky, hned jak bude čas a jablka vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Co nejdřív vyzkouším, vypadá skvěle :))

    OdpovědětVymazat
  3. Jee,tak to zkusim :)

    OdpovědětVymazat
  4. Milujem jablkové štrúdle ! <3 Určite ho budem chcieť vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  5. ten vypadá skvěle, raw štrůdl jsem ještě nikdy nezkoušela :) děkuju za recept :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mám ráda štrůdl, bohužel nikdy jsem neměla možnost ochutnat zdravou verzi. Vypadá skvěle a určitě i tak chutnal! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to nádherně! Recept si schovám na podzim, až budeme mít domácí jablíčka a od kamarádky vyžebrám domácí vlašáky :D

    OdpovědětVymazat
  8. Táák, a už se chladí v lednici, už se ho nemůžu dočkat :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Vitariáni můžou používat mrazák???

    OdpovědětVymazat
  10. Je vynikající, určitě všichni vyzkoušejte! Mňamka :-)

    OdpovědětVymazat
  11. mně se líbí, jak vy food blogerky, dokážete udělat z normálního receptu zdravý a mnohdy i chutnější :)

    OdpovědětVymazat
  12. je to výborné , akurát som už do plnky hrozienka nedávala a posypala ju raw kakaom.....:)

    OdpovědětVymazat
  13. Perfektní. Hezčí než ten, co měli na Raw Festu. :D

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadá to ako zhorený pokus, ale chutiť to môže, prečo nie ?

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj. Mužů misto lněného semínka použít třeba dynova nebo ji na semínka? Dik

    OdpovědětVymazat