čtvrtek 5. března 2015

Vegan na talíři I.


Zdravím!
Stále ležím doma nemocná, ale už mě pěkně chytaj roupy. Ne že bych neměla co dělat - práce je dost, ale celodenní polehávání mě už nebaví. 
Tak jsem se pustila do dalšího videa. Využila jsem toho, že jsem celý den doma, tudíž i doma celý den jím a natočila jsem Full day of eating, What I eat in a day, nebo jak tomu říkám já - Vegana na talíři. Jde o ukázku celodenního jídelníčku. Normálně by byly porce větší, stále se mi ještě nevrátil můj apetit :) Ale už do sebe dokážu nacpat kromě ovoce i normální jídlo, tak aspoň nějaký úspěch. I tak mám dole přes dvě kila za pár dní a říkám vám, běda jak je něco ze svalů! :D

Předem omluvte můj neupravený zjev, ale česat se a malovat se kvůli pár záběrům se mi prostě nechtělo (a aspoň teď už víte, jak vypadám in natura :D).

Doufám, že se vám video bude líbit :)

26 komentářů:

  1. Je vidět, že ti ještě asi opravdu moc nešmakuje, je toho maličko, ale ten krém nakonec vypadá fantasticky. Určitě budou podobná videa super a moc se těším na další taková, navíc, neučesaná, nenamalovaná...vypadáš pořád krásně, máš ten dar, že tobě by to slušelo snad i v pytli:D ^^ Opravdu kočka. Tak snad bude brzy další videjko a posílám hodně zdraví a "smrt" bacilům^^:D

    OdpovědětVymazat
  2. Zlatá si neskutočne v tom videu :) Pekné, teším sa na ďalšie ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. Souhlasím, vážně sympatická :* ať ti je brzy líp!

      Vymazat
  3. Hezké video :) Víc takových!

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi hrozně sympatická. Víc takových videí! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsi tak milá a roztomilá, úplně jsem se usmívala u videa:-)) Brzo se uzdrav a těším se na další videa:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi příjemný video, moc hezky se na tebe dívá a poslouchá, určitě víc takových! :)

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj Dewi, video je super a moc ti to sluší... dávám si za cíl sníst toho zítra aspoň tolik co ty při nemoci.... Jsem po nějaké viroze a navíc těhotná a nejsem schopná toho moc sníst. Oceňuji video den bez pečiva :-) více takových inspirací. Kaše jsou u mě denním chlebem :-) ty miluju a moc se mi na nich líbí, že se dají dělat každý den jinak :-)
    Krásný den

    OdpovědětVymazat
  8. Mohla bych zde napsat, jak jsi krásná, sympatická a vše, co je tady již napsání, tak napíšu něco jinýho - máš (máte) nádhernou kuchyň!!!! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Video je skvělé!:) Už se těším na další! působíš hrozně sympaticky!
    http://the-biggestfear.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Dáváš si, prosím tě, nějaké koření do toho květákového krému? :) Vypadá to skvěle!

    OdpovědětVymazat
  11. Super, toto sa mi páči, mohli by byť takéto videá častejšie :)

    OdpovědětVymazat
  12. A ty máš to obočí vytetované nebo domalované? :) hezké video=)

    OdpovědětVymazat
  13. Domalovane jak Milhouse :)

    OdpovědětVymazat
  14. Priste prosim nejakou zivejsi music. Tahle me delala smutnou.. Neco jako nee dewii kvetakova pena ;/ :D ale dodelala tu myslenku ze jsi nemocna a neni ti dobre. Dalsi videaaaaaaa

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky, nechceš udělat takový ty fotky "před a po"? docela by mě za jak dlouho a jak moc jsi se změnila od tý doby, co jsi začala cvičit a nabírat na váze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, něco mám zde http://dewiibatwoman.blogspot.cz/2014/08/cviky-na-kulaty-zadek.html http://dewiibatwoman.blogspot.cz/2014/06/sacharidove-vlny-me-vysledky.html :)

      Vymazat
  16. Děkuju všem za krásné komentáře <3 Video určitě další bude (klidně pište i nápady) :)

    OdpovědětVymazat
  17. Králíček bez ouška11. března 2015 v 12:04

    Ahoj, video se mi moc líbí. Mám takovej blbej dotaz, fakt ale blbej :D, pardon - ty mrkve a batáty se solí, bez soli? S olejem, bez oleje? A na jakou teplotu a na jak dlouho?
    Jinak ve videích určitě pokračuj. Máš moc sympatický zjev i hlas, takže v podstatě o čemkoliv, co Tě baví, zajímá. Mě by třeba hodně bavilo vidět video o tom, jaké máš oblíbené filmy, seriály, knížky, ale ty asi jedeš čistě na té cvičící-výživové vlně, tak mám nejspíš smůlu. To nevadí, hlavně toč :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, pokud vím, tak jsem říkala, že je dělám jen tak - tj. bez soli i oleje a pekla jsem je na 150 a pak přidala na 170 :) čas nevím, přibližně 20-30 minut? Stačí koukat, to poznáš, že jsou :)
      Jinak díky moc! Časem možná něco takového natočím, minimálně bude mimo výživu-sport nějaké video o make-upu, vlasech, kosmetice :)

      Vymazat
  18. Ahoj, prosim tě kolik si tak dáváš ovesných vloček k snídani? Díky

    OdpovědětVymazat