úterý 30. července 2013

Yeah, I did some shopping. Again.


Kraťasy jsem si přivezla z výletu do Prahy a jsou z Tally Weijl. Stihla jsem se do nich dost zamilovat a tak je pomalu nesundám. Stejně tak je z TW i bralet, který mi koupila a poslala moooc hodná slečna ♥ Košili mám z Gate a je nedobrovolně oversized - menší velikost než L neměli, ale i tak mi hezky sedí.


Cropped mikču jsem ulovila v sekáči! Je to můj první sekáčový úlovek a stejně jako do kraťas jsem se do ní zamilovala. Podprsenku mám z výprodejů v Gate, brýle od vietnamců - sháněla jsem narychlo nějaké před fesťákem. Jako poslední hodinky jsem měla dětské s ufouny :D Tyhle mám od mojehodinky.sk a jsou fakt krásný, jen jsem se nějak odnaučila číst ručičky :D Černé dřevěné plugy (30 mm) a černé tunely (28 mm) mám od Crazy Factory a plugy s kříži (28 mm) mám od Poison bite.


Trochu jsem se rozšoupla s knížkami :D Anna Karenina a Velký Gatsby jsou z levných knih, Pygmej a Na jih od hranic, na západ od slunce jsou z bazaru na databazeknih.cz. Sprchový gel je z DM, jde o značku Original source a božsky voní! Odbarvovač Manic Panic mám z punkrock.cz a parfém jsem si nechala vyrobit od jedné paní na fler.cz - její obchod. Malého Darth Vadera jsem dostala od Kubovo rodičů k svátku a je z levných knih.


Pořídila jsem si také nové činky z aukra. Už začínám mít pěknou zásobu činek :D Dneska jsem s nimi poprvé cvičila a super!


A věci z Fluff festu. Dole jsou nálepky, bílá nášivka vegan power a kniha Věčná Treblinka, kterou už jsem chtěla děsně dlouho. Vlevo jsou pak placky a vegan kondomy :D A nakonec dvě trička - Animal liberation, které mi překvapivě sedí (je to pánské S) a tričko Vegan fighter, s kterým jsem se vám chlubila už v minulém článku a které jsem dostala od "trenéra" (tady je z obou stran) :))

23 komentářů:

  1. Přeju hodně štěstí se čtením Pygmeje. Palahniuk je můj nejoblíbenější autor, ale tohle je asi první knížka od něj, kterou jsem četla delší dobu a to kvůli jazyku, jakým je napsaná (jsem ráda, že jsem si ji nepořídila v originále :D) a tak vůbec.

    OdpovědětVymazat
  2. Já si představila pár věcí :D Tohle je ale super, fakt unikátní kousky, hlavně ty veganský :))

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj super nákup ;) chtěla jsem se zeptat, zda bys mi pak, až si knihu přečteš, neprodala Věčnou Treblinku ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Annu Kareninu nemůžu nikde sehnat! :(

    OdpovědětVymazat
  5. úžasný kousky! Hlavně to oblečení :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé věci sis koupila. Vše se mi líbí :3 A vypadá to, že bych mohla zajít do levných knih ;)

    OdpovědětVymazat
  7. po Anně Karenině jsem pokukovala taky, ale nekoupila jsem si ji, protože jsem viděla film a místo ní jsem si koupila jiné knížky. a ty plugy s křížemi jsou naprosto dokonalý. :3

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné věci,hlavně ty plugy vypadají dobře :3 a ten bralet je úžasný.

    OdpovědětVymazat
  9. Jaká to je značka ty vegan kondomy?

    OdpovědětVymazat
  10. To jsou ty kraťasy, které jsem si v Tally zkoušela, když jsem jela na Dohertyho a nezbyly mi peníze:D. Minule jsem je tam hledala a říkala si, že to snad není možné, že by je za během tří týdnů vyprodali. A teď už vím, kde jsou - u Dewii :D.

    OdpovědětVymazat
  11. skvělý věci, tvůj styl je sice úplně něco jiného, než nosím já, ale hrozně se mi to líbí :))

    OdpovědětVymazat
  12. super věci, chci všechno to oblečení :D <3

    OdpovědětVymazat
  13. pěkné věci :) jé to je bezva vegan výbava :)

    OdpovědětVymazat
  14. ten sprcháč voní BOŽSKY taky mi dnes přistál v košíku :)

    OdpovědětVymazat
  15. nějakou nášivku a nálepku vegan bych bral :)

    OdpovědětVymazat
  16. Nevíš jestli se dá na nějakém českém e-shopu sehnat to Animal Liberation tričko? Nemůžu ho nikde najít :(. Jsou další podobná, ale konkrétně toto je supr!

    OdpovědětVymazat