pondělí 3. listopadu 2014

Fitspiration II.

Posilování je momentálně můj největší koníček. Přesto se mi ráno z postele někdy fakt nechce - mám však trik, jak se z ní dostat během chviličky - stačí si projet instagram! :D Jelikož ho mám plný fitness stránek a namakaných bab, stačí chvilka skrolování a balím protein. A koho tam takhle nadšeně sleduji? :)

Lea
Teprve osmnáctiletá veganská ED bojovnice z Německa se dostala z příjmu 800 kalorií na 3 000 kalorií a krásně přibírá svalovou hmotu (zatímco tuky aby na ní člověk hledal lupou :D). Jí hlavně zeleninu, ovoce a obiloviny. I s takovou stravou se jí daří držet vyrýsovaná postava, na můj vkus ale až moc odtučněná :) I tak mi však je jako veganka a ex-anorektička skvělou motivací (ty její záááda! :O).







Tahle australská fitness modelka je jedním z mých zdrojů inspirací pro nové cviky. Pravidelně na instagram přidává tréninková videa s tím, že většina z nich se dá provést i doma. A koho by nezajímaly cviky, možná ho zaujme samotná Emily, která má krásnou sportovní postavu. 




Minule Jen Selter, dnes Lara. Obě mají dvě věci, které prostě můžu - úzké břicho a pěkně kulatý zadek (nojo, ty kolumbijské geny! :D). Lara má navíc super bříško a nějakou tu kérku (její poprsí a kachní pysky mě ale dost děsí). Jinak moc svaly neoplývá a tak k ní na insta chodím koukat hlavně na ten zadek (vážně za počítačem nesedí žádný čtyřicetilý úchyl! :D)




A dnešní čtveřici zakončíme krásnou Antoniettou, která společně s Frankem Medranem tvoří světově známý fitness pár. Tihle dva jsou mi velmi sympatičtí nejen tím, že jsou vegani, ale také svými tréninky, jelikož cvičení s vlastní vahou se mi hrozně líbí! A jako bonus mají ještě krásnou dcerku, která s nimi taky cvičí.





14 komentářů:

  1. emily aj antoinete sledujem a zbožnujem..:) a ten instagram pomáha to je pravda..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Leu sleduju na insta a moc mě překvapuje, jak se dá na vegan stravě takhle krásně přibírat a rýsovat svaly. :) Jinak u té Lary bych na první pohled řekla, že ten zadek má zvetšený ve photoshopu, ale je parádní, to se musí nechat. :)

    HAIR IN DA STREET

    OdpovědětVymazat
  3. Prepáč, ale takto by ženy vyzerať nemali, je to hnus!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heh, tak to by mě zajímala tvá představa krásné ženy. Tyhle jsou totiž podle mě dokonalé!

      Vymazat
    2. Tak třeba ta první a druhá (ta nejvíc) je krásná, ale ty s tím velkým zadkem mi přijdou jak na prahu anorexie a taky se mi nelíbí :-(

      Vymazat
    3. Podľa mňa má krásna žena vyzerať takto! Ženy majú mať prsia a boky. http://www.comparestoreprices.co.uk/images/cu/curvy-kate-princess-short-by-curvy-kate.jpg

      Vymazat
    4. A tohle je na kráse to nejkrásnější - pro každého to znamená něco jiného a druzí by to měli respekovat a neříkat, že je to hnus.

      Vymazat
  4. Tusim skusim tvoju taktiku, lebo s rannym vstavanim do posilky mam dost problemy Aj som inak popravde minule rozmyslala, ze ako sa ti dari vstavat tak skoro, resp. mat tolko odhodlania :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny jsou super :) až na tu Laru, zadek nezadek, přijde mi strašně hubená, ty nohy má jak já ruku :/

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tohle pro mě není, nelíbí se mi takové holky a určitě bych nestál o nějakou, která řeší jen to jak vypadá a kolik nabrala hmoty a ubrala tuku, to bych se asi zbláznil :-D A ta silikonová s velkým zadkem, no asi to chtěla nějak vyvážit ale vypadá spíš srandovně než sexy - aspoň pro mě a myslím že i většinu kluků. Tom.

    OdpovědětVymazat
  7. Super článek, děkuji za nové tipy! :))

    OdpovědětVymazat
  8. Všechny, kteří se dokázali vyléčit z anorexie takovým způsobem (mě jdou přibírat pouze tuky:( :D) velmi obdivuji! Zadek má Lara pěkný, ale ty nohy jsou na mě hrozně hubený..

    the-biggestfear.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. joo, na instagramku se taky kocham takovyma :))

    OdpovědětVymazat
  10. Antoniette Pacheco mě teda dostala, o tom žádná, ale ty dámy předtím jsou trochu nemocné, ne?

    OdpovědětVymazat