sobota 16. března 2013

Film tips

Výběr toho nejlepšího, co jsem za posledních pár týdnů viděla. Možná vás některý z nich zaujme a pomůže zaplnit volný víkendový čas :)
 Kliknutím na název filmu se dostanete rovnou  na jeho stránku na csfd.cz. 

O čem punk je, jestli vůbec existuje a také jestli jsou hlavní protagonisté vůbec punkeři nebo jen pózeři. Za mě příjemný počin se super soundtrackem. Jen bych vynechala ten dramatický konec.


Velmi silný příběh rodiny, která trávila dovolenou v Thajsku, když přišlo Tsunami. Film podle pravdivého příběhu. První polovina filmu vás opravdu vtáhne do děje, s druhou polovinou je to už o něco horší. Technicky je ale film ztvárněný perfektně. 


O tomto filmu jsem slyšela ze všech stran, na tumblr měla nespočet screenů a vážně čekala pecku. Pecka to bohužel není, ale jde o moc příjemný romantický film o outsiderovi, který najde nejen přátele, ale i lásku a do toho všeho vám hraje Bowie! (a taky The Smiths a Sonic Youth!)


Doba, než se hlavní postavy dají konečně dohromady vám bude připadat nekonečná a možná ani nebudete vědět, jestli vůbec chcete, aby se to stalo. Konec je možná trochu vyhrocený, ale paradoxně právě ten povznesl tento film v mých očích výš.


K tomuto filmu ani nevím co dodat - prostě skvost.

Viděli jste některý z těchto filmů? Máte pro nějaký filmový tip?

7 komentářů:

  1. Vykoupení z věznice Shawshank je skvělej film ^^
    Díky za tipy, na SLC Punk! se určitě podívám :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem Vykoupení viděla.. boží ;)

      Vymazat
  2. hmmm asi kouknu na Vykoupení..díky za tipy!:)

    OdpovědětVymazat
  3. kouknu na ty první 3 filmy :) Shawshank mám staženej už nějakou dobu a chystám se na něj... ted koukám na Star wars :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ani jeden z filmů neznám a proto děkuju za tipy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Viděla jsem jen Shawshank ale kouknu na ty další, lákavé snad až na Nic nás nerozdělí protože skutečnost a filmy podle skutečné události nemám ráda, jsem srab a jsou pro mě horší než nejhororovější horory a bulím u nich většinou

    OdpovědětVymazat
  6. Nevím, jestli jsi viděla Hunger Games ale doporučuju.. mě se moc líbily ;)

    OdpovědětVymazat