středa 16. července 2014

Snídám vegansky aneb fotosoutěž k 1 000 000 zobrazení blogu!

Blog má celkem hezké výročí - zobrazil se již milionkrát! Proto jsem se k této příležitosti rozhodla uspořádat menší soutěž o pár cen. Dlouho jsem přemýšlela, jak soutěž pojmout a po dlouhé snaze přijít s něčím kreativním jsem se stejnak nakonec rozhodla pro soutěž o nejlepší snídani. Snídaně totiž miluji, klidně bych snídala pětkrát denně kdyby to šlo a z pozorování všech možných instagramů, blogů, stránek, facebookových skupin jsem si nemohla nepovšimnout, že se záliba ve snídaních netýká pouze mě, nýbrž množství příznivců má značné. Proto jsem se tedy rozhodla udělat soutěž o nejlepší snídani. A jelikož tohle je blog o veganské stravě a veganství obecně, i soutěžící snídaně budou jak jinak než veganské :)


Chcete se zúčastnit soutěže? Pošlete mi fotku své nejlepší veganské snídaně. Můžete tak inspirovat ostatní a navíc získáte možnost něco vyhrát :))

Pravidla soutěže
  1. Soutěžní fotky můžete posílat do 31.7.2014 na e-mail dewii@seznam.cz
  2. Do zprávy připište název snídaně a kompletní složení (skvělé bude když přiložíte i recept), do předmětu zprávy napište své jméno či přezdívku, pod kterou chcete vystupovat. 
  3. Soutěžit můžete s maximálně jednou fotkou. 
  4. Fotografie na sobě nesmí mít text. 
  5. Fotografie musí být vašeho původu.
  6. Soutěžní hlasování bude trvat dva týdny. 
  7. Hlasovat se bude zde na blogu a vy čtenáři tak vyberete tři nejlepší snídaně. Zároveň si jednoho svého výherce vyberu i já. Vyhrát tak mají možnost 3 až 4 fotografie. 
  8. Do soutěže se mohou zapojit pouze čeští čtenáři.
Ceny
Hlasování na blogu

1. Poukaz Zajíc v krabici + 2.5 kg balení ovesných vloček z Gym Store + část produktů od Veganfoods.cz + 1 kg arašídového másla od NaMaximum





2. Snídaňová směs Iswari + domácí proteinová tyčinka jahoda&datle 
3. Snídaňová směs Iswari + domácí proteinová tyčinka jahoda&datle




Můj výherce

1. Arašídové máslo Nu3tion + část produktů od Veganfoods.cz + BIO konopný protein od NaMaximum




Sponzoři soutěže
Aneb ti, díky kterým je o co soutěžit. Jde o firmy, s kterými mám již zkušenosti a nemůžu si je vynachválit! O všech až na jednu jste již mohli číst zde na blogu. Zajíce v krabici asi kdejaká foodblogerka zná. Jde o službu, která vám každý měsíc zašle balíček se zajímavými zdravými potravinami a přiloží i recepty, které z nich můžete vytvořit! A vše je navíc zabaleno v nádherné krabici :) Nu3tion je naopak stránka, která zaujme aktivně sportující jedince - od Nu3tion totiž pořídíte proteiny, spalovače, kloubní výživu, kreatin, gainery,...a také kilové balení oříškových máslíček! :D V e-shopu Veganfoods si již dle názvu přijdou na své vegani, ale i ti, kteří rádi zkouší zajímavé potraviny neživočišného původu. Výběr je opravdu široký a navíc prodávají spoustu produktů, které jsem nikde jinde neviděla. Dalším sponzorem je Iswari - tuhle firmu prodávající superpotraviny jsem si obzvlášť oblíbila. Nabízejí kvalitní produkty, nikterak předražené a ještě pěkně zabalené. A na poslední chvíli se připojil ještě jeden sponzor - Gym radio. Tohle radio poslouchám denně, jelikož mě skvěle pohání ke cvičení. A mimo to si na e-shopu Gym radia můžete koupit spoustu produktů vhodných pro sportovní nadšence :)
Změna! Připojil se další sponzor - NaMaximum se rozhodlo do soutěže také přispět :)









Chceš vyhrát některé z uvedených cen? Ukaž, jak snídáš vegansky!

8 komentářů:

  1. Moje snídaňová kaše veganská občas je, když si ji udělám z rostlinného mléka a osladím něčím jiným, než medem. Celkově jsem si teď hodně oblíbila rostlinná mléka, hlavně tedy rýžové a ovesné, chutnají mi jak jsou nasládlá :)

    Jen nevím, jestli se mám zapojit, když vegan nejsem a jinak pojídám mléčné výrobky ve velkém....abych nebyla pokrytec :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám ten samý problém, mléčné výrobky jsou moje láska, tak ti nevím, zda se zapojit :D Ale možná že jo... dost se mi to líbí třeba si oblíbím nové kombinace :) I když jsem stará konzerva a furt jím to samý dokola :D

      Vymazat
    2. Samozřejmě se mohou zapojit i ne-vegani :)

      Vymazat
  2. Jůůů, to je velmi lákavé Dewii! :) Něco musím poslat ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo, lákavá soutěž, ale já mam tolik oblíbených snídaní, že těžké vybrat jen jednu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Markét, já též na veganství teprve přecházím z vegetariánství a právě Dewii blog mi v tom velmi pomáhá. Snažím se, aby 2 z mých 3 jídel bylo vegan. Mojí vegan snídani jsem tedy poslala, přece každý nějak začínal a Dewii už sama posoudí, zda naše snídaně do soutěže zařadí. Navíc výhry jsou moc lákavé, krásné a pokud by se třeba jedné z nás poštěstilo, zase by nás o kus posunuly :-) No a pokud ne - též nevadí, třeba jen ty naše dobroty někomu rozšíří jídelníček, což je též fajn :-) !

    OdpovědětVymazat
  5. zapomněla jsem se podepsat - Hanka Brauny :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Stejná soutěž jako u Monči z Fitnessgirl, jen veganská, tvůj blog mám ráda ale sama veganka ani vegetariánka nejsem takže se zúčastnit nemůžu, moje snídaně jsou obvykle s mléčnými výrobky :-) ale jsem zvědavá na výtvory ostatních.

    OdpovědětVymazat