čtvrtek 7. srpna 2014

July random

Zdravím!
Červenec utekl jako voda (prostě prázdniny no...a semestry se zase budou pěkně vlekle táhnout jak jinak :D) a tak již tradičně přináším shrnutí, co se během něj událo (protože vím, že vás to všechny strašně zajímá). Začátek měsíce se nesl v duchu práce. Jelikož bych v září ráda s přítelem vycestovala za hranice, bylo třeba šetřit. Dobrá věc se podařila a teď už jen doufat, že chytneme nějaké fajn a zajímavé last minute. Dál mám, co se týče práce, menší novinku. Opustila jsem poklidné maloměsto a zdejší prádelnu v hotelu a vydala se do víru našeho hlavního města a kuchyně. Prostě - dostala jsem práci v jedné pražské restauraci! Hledala jsem zde brigádu a napadlo mě této restauraci napsat, jelikož podle mě nedávno vařili svíčkovou...tak jsem si říkala, že by mě třeba vzali :) A měla jsem velké štěstí. Nejen že mě vzali, ale navíc jsem dostala na starost dezerty (ale dělám i obědy a saláty - jen dezerty jsou tam prostě pouze moje parketa :)). Pokud byste rádi nějaký můj dezertík ochutnali, stavte se v pražské restauraci Puro na Vinohradské ;)
Co se týče fitka, tak jsem v červenci přesáhla stou letošní návštěvu (ano, jsem magor, co si do diáře píše fakt všechno, rád si dělá seznamy, počítá a tak :D), která však neproběhla v mé oblíbené plzeňské Galerii. Na nové fitko v Praze si furt zvykám a když se náhodou dostanu do Galerie, tak mi bicáčky srdíčko plesá radostí. A radostí plesám celá, když vidím, že to roste (alespoň dle potréninkových selfies :D). V Praze nejím zcela dle svých představ, mám teď takový volnější režim, nepočítám a snažím se to moc nehrotit :) Proteinové nápoje jsem vypustila a naopak si užívám kopy ovoce. Po návratu do Plzně hodlám skočit na měření a uvidí se co bude dál...každopádně to vidím na podzimní a zimní objemovku, ať je příští rok co sekat :)
Mimo práce a fitka lítáme s přítelem na procházky, nákupy, koupačky a taky jsme si zajeli do Rokycan na Fluff fest. Pro mě již červencová klasika, pro přítele novinka. Počasí nebylo nejlepší, ale i tak jsme si to moc užili. Poslechli si dobrou muziku, pěkně se najedli (radši ani nechci vědět kolik kokosových sušenek jsem během toho víkendu snědla! :D) a dovezli si něco nového do šatníku :) Dokonce jsme začali přemýšlet, že se vydáme ještě na nějaký jiný festival - konkrétně na Brutal Assault, ale známá nám prozradila, že už nejsou lístky. Tak hold až za rok :))


Výlet na Pražský hrad po x té, tentokrát s mými rodiči (tatínek fotil :))

Večerní relax po práci

A po relaxu šup do hajan :)

Moje snídaňová kaše a přítelova polívka :D (má rád hodně tekuté kaše)

Vyplavené endorfiny po tréninku :)

Z bytu se stala velkovýrobna proteinových tyčinek. Bála jsem se, aby dorazily
k objednávajícím v tom vedru v pořádku a cestu přežily i na Slovensko :)


Dortíky z Loving Hut (ten raw cake byl úžasný!) na oslavu nové práce :)

Jedna z mála věcí, co mě na novém fitku baví - zrcadlo! :D


První makovec pečený v Puro :)

A jeden můj oběd v Puro - raw špagety s žampiony, kešu dressingem a mangold
pestem :)

Když po cestě do Ikei narazíte na Globus... :D


Nový kámoš pro pana Brokoličku :)

První mňamky na Fluff festu - muffin vypadal úžasně, ale chuťově nebyl vůbec
dobrý, zato cookies byly super :)

Konečně! Tričko In seitan we trust jsem chtěla už pěkně dlouho (koupeno
na Fluffu ;)

Seitan kebab ♥ Už teď se těším na příští ročník Fluffu! :D

Véčkaři :)) Unavení, ale šťastní, na cestě domů z fesťáku :)

Pohodička v práci - příprava banánových muffinů s čokoládou a jako
osvěžení třešňovo-banánové smoothie O:-) 

Jaký byl váš červenec? :)

19 komentářů:

  1. S tým jedlom mi vždy narobíš také chute a vždy na večer och ! Mňam, dala by som si teraz snáď všetko :3 Pekné fotografie a ako vždy, na každej jednej, kde ste spolu, ste chutní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tričko z Fluffu máš nádherné! Já tam letos byla poprvé a je to opravdu božský festival, příští rok znova :) K práci v restauraci ti gratuluju! Plánuji výlet do Prahy, tak se určitě stavím ochutnat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle zmrzky prodávají u nas v Globusech???

    OdpovědětVymazat
  4. Dnes odpo jsem tě viděla pádit na hlavák z Václaváku, jsi v reálu stejně krásná jako na fotkách! :-) Závist :D Každopádně na dezert určo příjdem.

    OdpovědětVymazat
  5. Nemít Prahu tak z ruky, určitě bych nějaký dezert ochutnala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kde jste nakonec spali na Fluffu?

    OdpovědětVymazat
  7. tu práci ti moc závidím, je super, že za peníze můžeš dělat různé veganské dobroty, to by se mi taky líbilo :) určitě tam zajdu!

    OdpovědětVymazat
  8. tvoja postava a všetko to jedlo ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  9. ahoj chcem sa opytat,objednala som si hrachovy protin od nu3tion,a chut je dost no neprijemna,chcem sa opytat ci nevies ako by som ju mohla vylepsit aby sa to dalo jest

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, samotné proteiny bych používala do kaší, tvarohů, kde se chuť ztratí a na pití je ochucuj práškem od nu3tion, nebo můžeš zkusit nějaké domácí ochucování (nějaký sladký sirup+kakao/vanilka/skořice)

      Vymazat
  10. Strašně ti závidím že bydlíš ve městě kde jsou takové restaurace. U nás toho moc není.. :/ A jinak, máš někde napsané za kolik pečeš ty tyčinky ? :)
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  11. kdy se vratis k modre? :) nebo zustavas blond? :)

    OdpovědětVymazat
  12. Pff, na Brutal neboli listky ? O.o Mne to pripadalo, ze tento rok tam bolo snad najmenej ludi za posledne tri roky. :D Ale tak ci tak, dat dve tisicky za listok by sa vam tento rok prilis neoplatilo (aspon podla mna), buduci rok bude snad lepsi. .)

    OdpovědětVymazat
  13. Musím říct, že jste fakt nádhernej pár! :)
    A děsně se mi líbí pokérovaný holky (čím to asi bude) - ještě ke všemu působíš tak svěže a mile, prostě ti to sekne :D

    OdpovědětVymazat
  14. Ta polévka mě hodně pobavila :D a ten makovec, mňam :) už bych si taky konečně mohla něco upéct..

    OdpovědětVymazat
  15. Fakt ti ten kebab chutnal? Mně přišel teda naprosto odpornej :)

    OdpovědětVymazat