neděle 4. ledna 2015

December random

Zdravím!
Sváteční měsíc máme za sebou a ani v novém roce vás samozřejmě neochudím o měsíční random, i když těch článků o mně bylo teď dost :) 
Popravdě mi furt moc nedochází, že už je fakt po Vánocích a nastal nový rok. Prosinec utekl tak rychle, že jsem ho pomalu ani nezaznamenala a i venkovní počasí mi spíše evokuje listopad nežli leden. Věci, co jsem chtěla do Vánoc stihnout jsem samozřejmě nestihla, tak snad do jara či příští rok před Vánoci. 

První prosincový víkend jsem poprvé byla v Pardubicích. Bohužel jsem toho z nich moc neviděla, krom hlavního nádraží, tetovacího studia a jedné krásné kavárny, kde jsem s přítelem strávila celé odpoledne focením pro My dear clothing. Já teda většinou jen koukala nebo držela externí blesk, původně jsem totiž vůbec neměla fotit, takže jsem se před odjezdem ani moc nečesala a nemalovala (o to víc jsem pak byla ráda, že se mi fotky líbí, když mám jen blbou řasenku :D), ale odpadla jim modelka a já byla po ruce :) Příště si ale doufám z Pardubic prohlédnu více, vypadaly totiž moc pěkně. 
S přítelem jsem se na začátku prosince téměř neviděla, jelikož se podílel na organizaci akce Pohádkový pomeranč, jenž proběhla 9.prosince v Retro music hall. Oba jsme tam samozřejmě nemohli chybět, já první polovinu večera strávila prodejem tomboly, přítel natáčením spotu pro českou televizi a zbytek večera už jsme si pak užívali stejně jako návštěvníci :) Domů jsme přitáhli někdy po druhé ráno, i když se do postele ani jednomu ještě nechtělo - jenže mně měl v půl sedmé zvonit budík a v půl osmé už jsem měla být v práci, tak jsem chtěla stihnout aspoň trochu spánku :D
Následující sobotu se přítel ráno rozhodl udělat mi kérku, tak jsem se konečně dočkala vytouženého srdce s dýkou! Ještě jeden motiv a lýtko bude dokola plné (pak už jen vymyslet menší motivy na spodek lýtka :)). Kérka zabrala půl dne, ale zvládli jsme jí celou - oblíbila jsem si teď dělat tetování celé najednou, ať se nemusí jednou hojit linky a jednou barvy (což znamená méně tréninků). Bohužel se mi pěkně dlouho hojila (2 týdny), takže i tak měly nožky dlouhou dovolenou od cvičení (a po pauze to řádně bolelo :D).
Ani další víkend jsem nelenila doma - v pátek jsem s přítelem a dalšími tatéry poseděla v country clubu a v sobotu jsem se pak byla podívat na Vegan fighter vánočních hodech, kde se mi tuze líbilo! Kdyby mě nevyhnal hlad a přítel čekající v posteli, tak bych tam byla až do konce. Hlad teda šlo zahnat i na hodech, ale bohužel pro osobu s nulovým příjmem sacharidů tam nic nebylo :D Ale těch dortíků, tyčinek, koláčů, muffinků, bramborových salátů, raw pizz...mňam! Doufám, že příští rok bude druhý ročník (a já nebudu vlnit :D)!
V neděli jsme si s přítelem skočili na oběd do Dhaba Beas a pak se vrhli do víru předvánočního nákupního šílenství. Vydrželi jsme to asi půl hodiny, koupili dárek sestře, mně nová sluchátka a utíkali pryč. Slibuji, že příští rok koupím vánoční dárky dříve než pár dní před Vánoci!
Po víkendu mě čekaly poslední dva pracovní dny, na jejichž konci jsme s přítelem sedli na vlak směr západ, kde jsme strávili pár dní u rodičů. Letos rodiče dokonce nazdobili vánoční stromeček, ale i tak mě vánoční atmosféra moc nezasáhla a přišlo mi to jako každá jiná návštěva u rodičů (akorát jsme si teda dali večeři u stolu a dostala jsem nějaké ty dárečky..což bych klidně zavedla k těm pravidelným návštěvám! :D). Po Božím hodu jsme přejeli zpátky do Prahy, kde jsme byli až do Silvestra. 
Silvestr (a mé narozky - už jsem stará bréca :D) jsme strávili v Teplicích se známými - nejdříve na bytě, poté v klubu. V klubu nás to moc nebavilo, tak jsme někdy kolem třetí jeli domů. Popravdě jeden z nejhorších Silvestrů a ani Nový rok nebyl žádný zázrak. Čekala nás cesta do Prahy, byli jsme utahaný a neschopný ničeho. Já měla navíc nervy v pejru, jelikož mě další den čekal test z výživového kurzu. No prostě konec a začátek roku nic moc. Ale o to víc snad bude zbytek nového roku lepší! :))

Jsem se v práci trochu rozpekla! :D

Nejlepší snídaně prostě <3

Pohádkový pomeranč 2014 :)


Focení pro My dear

Tetujeeem! :)

Výsledek :)

"Ty zas žereš brokolici?" :D

Vánoční hodování začíná! :D Bramborový salát s kuřecím řízkem

S rodinkou (tatínek fotí :)

Konečně se mi povedly bezlepkové palačinky! Čekejte recept :)

Poslední workout roku 2014...mírně oteklá po vánočním hodování :D

Hrajeme Amélii <3
Jaký byl váš prosinec? :)

P.S.: Ku příležitosti nového roku mám pro vás jako své čtenáře dotaz - co vám na blogu chybí? Ať už rubrika, článek, téma, videa...cokoliv :) Chrlte na mě inspiraci! :)

29 komentářů:

  1. To by mě zajímalo, jako kavárnu v Pardubicích máš na mysli. Jsem místní a pokud sem někdy ještě pojedeš, asi bych ti doporučila Café Bajer :)
    Kérku bych si sama nedala udělat, ale dokážu ocenit kvalitní práci a toto vypadá velmi dobře udělané. Přítel je šikovný. :)

    OdpovědětVymazat
  2. tvuj kluk je hodne hezky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ho obdivuju, skoro jako ten můj, taky je jak z Adamsvy famílije a potkat ho v noci, tak zděšením zatajím dech. Miluji tyhle exoty, co strhávají pozornost. Proto mám podobného a jsem za něj ráda. Martina

      Vymazat
  3. Acho Dewi, z posledních příspěvků už mám také dojem, že tě tvoje posedlost dokonalostí a postavou nahnala dost do kouta, jak si vše zakazuješ, omezuješ, jen proto, že si měla třeba 0 sachrů si nedát nic.. v některém starším článku jsi psala i o anorexii apod., o správném a zdravém přemýšlení a sama v tom pěkně plaveš, jen si to asi nechceš přiznat.a jak jsem si všimla, není to jen můj názor...zamysli se nad tím, neber to zle, ale popravdě řečeno, anorektičky se nevyléčí asi nikdy a tvá zásaditost a 100% dokonalost v jídle rozhodně zdravá asi nebude...
    H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezakazuji si vše, neomezuji se. Vypadalo to krásně, ale neměla jsem chuť na nic sladkého :)
      Ano, anorektičky se nikdy nevyléčí, ale 100% dokonalost v jídle opravdu nemám. Kdyby ano, tak už mám -5 kg tuku :D

      Vymazat
    2. Ne? Tak proč hned za tím píšeš, že "DOUFÁŠ že příště nebudeš vlnit?"...:P Vždyť si sama protiřečíš..kdyby ses neomezoval a nezakazovala, asi by si neměla důvod tohle psát..omlouvám se prostě,ale jak už jsem psala,sama sobě si to nechceš přiznat,i když ti to jídlo vlezlo na mozek už moc:( (nemyslím to ve zlém)

      Vymazat
    3. Ok, tak doufám, že příště nebudu vlnit a budu mít chuť ;)

      Vymazat
  4. Já bych ocenila články pro začátečníky, kteří ještě nezvládají počítání a hlídání si kalorií apod. :) Také třeba články pro začátečníky v posilce, jak by měli první tréninky vypadat.. a prostě co nejvíce článků alá začátečník :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych osobně ocenila nějaké ty tipy na veganskou kosmetiku a líčení:)

    OdpovědětVymazat
  6. Na tvojom blogu mám najradšej recepty, a to hlavne obedy a večere, pretože pri nich mi vždy chýba kreativita. Niektoré tvoje recepty mám uložené v mobile a keď nemám nápady, nakupujem podľa nich. :-) Video s cvikmi na spodnú časť tela bolo tiež super. Ďalšie podobné video určite poteší nielen mňa :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Buď se mi to zdá, nebo poslední dobou lidi v komentářích štve, že jsi hubená, hezká a nejíš bůček :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem třeba na sestavování si jídelníčku hrozně líná a třeba na to jednou doplatím, ale už jenom tím, že jím, co mě zrovna napadne, mám určitě méně výživově hodnotnou skladbu jídla než ty. Co je na jídlech v tomto článku a na tvé stravě všeobecně anorektického to nechápu (možná to, že víš, kolik sníš sacharidů a kalorií? :D), asi tady lidi akorát baví připomínat tvou minulost, což mi od nich přijde trochu hnus, ale ok.

    OdpovědětVymazat
  9. Co mi na blogu chybí? No asi ne úplně chybí, ale kromě jídla bych zase uvítala nějaké články třeba o kosmetice, i pečující, čistící prostředky, oblečení a tyhle věci okolo, pokud bys pro nás něco měla :) Jinak třeba taky, jak ti jde dumpster diving? Pořád se tomu věnuješ? Tohle bych si ráda poslechla :)

    OdpovědětVymazat
  10. Prostě miluju tvoje kérky! Fakt nádhera! Já mám zatím jen dvě, ale snad je časem rozšířím :)

    http://behealthy-befit-now.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Moc ráda bych u tebe na blogu viděla nějaká videa - např. videa, kde vaříš, videa z různých akcí atd. To by bylo opravdu super :)

    OdpovědětVymazat
  12. To je kééérek :) hezký článek :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nechávás se tetovat nějakými speciálními barvami nebo ti tahle chemie v těle nevadí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barvy jsou netestované, jinak spešl nejsou :)

      Vymazat
    2. Tak to to jídlo zas tak hrozit nemusíš, když si cpes už tak tolik chemie do těla, to je proti tomu bílá mouka nebo cukr dooost v pohodě ;-) Líbí se mi, že přemýšlís o jídle a co dáváš svému tělu, ale tímhle to z mého hlediska hodně popiras.

      Vymazat
    3. Takže se mám na to úplně vykašlat a jíst jako prase? Tetování není košer vůči tělu, ale to neznamená přece, že se hned můžu vykašlat na to se o tělo nějak starat.

      Vymazat
    4. No spíš že nechápu, proč se nevykasles na tetování (a barvení vlasů) a nedělás to pořádně :-) Ty barvy udělají tělu hůř mnohem dlouhodobeji než sem tam nějaké ,,spatne" jídlo. A ber to jako reakci na tvoje věty typu Nemohla jsem si dát sušenku nebo Hrozně jsem hresila , protože jsem si dala bramborový salát. Jinak si dělej co chceš samozřejme, jenom ti to bohužel za takových okolnosti nevěřím.
      Když jsem objevila tvůj blog, moc mě zaujal - inspirativní recepty, hezky píšeš, fajn, super... Bohužel s každým dalším článkem mě přesvědčuje o tom že zas tak moc skvěle nevíš, co děláš a opravdu to hranici s dost nezdravou obsesi.
      A věř, že vím, o čem mluvím, pár lidí, kteří to nezvládli bohužel znám.
      Nicméně promiň, že se do tebe trošku navazim, vím, že to nemá smysl, na tohle si musíš přijít sama, ja jen doufám, že to stihneš včas.
      Mej se krásně, držím ti v životě palce ať se ti daří, co chceš.

      Vymazat
    5. Protože tetování a barvené vlasy je něco, co mě baví. Stejně jako zdravé jídlo :)
      Nikdy jsem nenapsala hrozne jsem hřešila a nezdravou obsesi na zdravém jídle nemám...to bych zrovna nedojedla bílý těstoviny se smetanovou omáčkou :) Jídlo sice řeším, ale protože mě to baví, je to můj koníček a i budoucí práce.

      Vymazat
  14. Také bych si ráda přečetla o začátečnících v posilovně a v počítání kalorií.

    OdpovědětVymazat
  15. DĚKUJI VŠEM ZA TIPY, MÁM TO SEPSÁNO A POMALU BUDU SMOLIT ČLÁNKY A VIDEA :)

    OdpovědětVymazat