úterý 26. února 2013

Everything and nothing

  • Druhý týden letního semestru proběhla další socio párty. Hned po příchodu do hospody jsem se snažila procpat kolem někoho na volné místo u stolu, aniž bych si všimla, že strkám do našeho profesora z minulého semestru :D Což by sama o sobě ještě nebylo nijak hrozný, ale šlo zrovna o profesora, ze kterého jsem mívala (a nejen já) největší strach :D Chvilku s námi seděl a povídal si. Největším překvapením pro mě bylo, že zná mé jméno (během celého semestru jsem o jeho přednáškách a seminářích neřekla ani slovo, kromě "zde" u závěrečného testu :D).
  • Btw. se svým problémem mluvit při hodinách dělám pokroky (malé, ale přece ;)!
  • Další překvapení na mě čekalo na stránce jenpromuze.cz... :D
  • Co se týče jídla - vyzkoušela jsem kokosové mléko (tady máte tip, co s ním, popřípadě ho lze použít i při pečení moučníků například na nějaký krém), sušené datle (krájím si je na kousky do snídaňových kaší), celozrnnou špaldovou krupici (= zdravější náhrada za bílou pšeničnou krupici) a také 3 druhy rostlinného mléka od Alnatury (nejlepší bylo - překvapivě :D - vanilkové sójové mléko, druhé sójovo-rýžové a nejméně mi chutnalo čistě sójové). 
  • Přidejte se do fb skupiny Petice na pomoc zvířatům a podepisujte! :))
  • Zatím se mi daří cvičit, i když už začal semestr. Akorát necvičím tak často a tak dlouho. Jinak, už se mě více lidí ptalo podle jakých videí, resp. podle koho cvičím, tak přemýšlím, že o tom napíšu článek, hm?:) 
  • Když už jsem u toho cvičení - neválí se vám někomu doma dvě 2 kg činky, kterých byste se klidně rádi zbavili? 
  • Ještě měsíc a dva týdny do dalšího tetování!! :))
  • Upřímně jsem se zamilovala do všech mrkvových/mrkvovo-jablečných/jablečných koláčů, dortů a buchet! Poslední dobou nepeču nic jiného.
  • Konečně jsem se po více jak půl roce přemluvila a objednala si své vysněné boty (dobře, napodobeninu mých vysněných) a oni mi klidně pošlou mail, že nejsou na skladu a přijdou nejdřív koncem března, pffff.
  • Pobrečte si ♥
  • Vím, že to říká/píše každý, ale ta zima už je fakt otravná.




8 komentářů:

  1. ty boty - že by JC?:D taky je hodlám v brzké době kupovat :) ale možná si spíš našetřím na originál no

    OdpovědětVymazat
  2. Dávala jsi nějaké svolení pro jenpromuze? :-O čučím že ani nedali odkaz na tebe nebo tak
    Jinak o mléku - v Intersparu jsem teď nově našla mandlové :) nevím možná o tom víš, kdyby ne tak ráda sdílím, stojí 70
    a u pejsků teď brečím obden...

    OdpovědětVymazat
  3. Wau..jenpromuze.cz ?? To by mě potěšilo jak blázen, je to jedna z oblíbených stránek :D Mimochodem inspirovala si k mě k tomu zkusit sójové kostky..nejlepší bylo jak se všichni pošklebovali jak je to nechutný a že to bude nepoživatelný..ale já je dala do tortil a ani já ani přítel ( a to je masožravec hroznej) jsme nepoznali,že to není klasické maso :) Takže moc děkujem, už jsme nakoupili do zásoby a chystáme se ochutnat i další alternativy :)

    OdpovědětVymazat
  4. jenpromuze.cz, to je pocta! ^^ xD Kokosové mléko jsem zatím neměla šanci vyzkoušet, ale ráda bych, miluju kokos a u Tvého receptu s cuketou na kari jsem se mohla uslintat ^^ Článek o Tvém cvičení by potěšil a určitě nejsem sama, koho zajímá, jak si vlastně dáváš do těla ^^ Pejsci.. T_T

    OdpovědětVymazat
  5. Týjo, super být na jenpromuze.cz! :DD Na fotkách ti to moc sluší :)) A zimu mi ani nepřipomínej, už chci léto, slunko, párty, klub, relax! :D

    OdpovědětVymazat
  6. krásná a perfektní..:) p.s. jaké další tetovaná tě čeká? Taky už musím! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jdu na druhé stehno :)) Už aby to bylo, neskutečně se těším zvlášť, když jsem už vytáhla nadkolenky :D:) Na jaké místo chceš jít ty?:)

      Vymazat
  7. tyjo s tim psem to je neskutečný :O jinak o cvičení si ráda počtu :)) už je ve vzduchu cítit jaro, moje nejoblíbenější roční období :))

    OdpovědětVymazat