neděle 16. června 2013

První půlka června? No, pár věcí se událo:

  • Zkouškové jsem zmákla za tři týdny - 6 písemek, 2 ústní. Dostala pět jedniček a jednu dvojku, spokojenost :))
  • Po extra dlouhé době (minimálně 2 roky) jsem měla kafe! Sice jsem do něj jen namáčela sušenky a zbytek vypil přítel, ale i tak! :D A stejnak prostě nevím, co lidi na kafi mají. Mně to vážně nechutná (jen na namáčení :D). Zato ty sušenky - nejlepší! (šlo o značku Lotus)
  • Poprvé od té doby, co chodím se svým přítelem jsem bez něj byla na koncertě (tj. po 4 letech a 5 měsících).
  • Spolužák mě upozornil na to, že bych mohla dostat prospěchové stipendium se známkami, které mám - tak jsem hledala po stránkách naší fakulty a ona prospěchové stipendia neuděluje, tssss!
  • Miluju tohle počasí! Dneska jsem si ho nejvíc užila - jeli jsme s přítelem a ještě s jedním párem na výlet do Františkových lázní, nejdřív jsme byli v aquaparku a pak si kluci chvilku zajezdili ve skateparku :) Po návratu domů jsem na zahradě grilovala s rodiči a teď už jen chill. Víc takových dní!
  • Nechala jsem si dost radikálně ostříhat vlasy (pro zlé jazyky - ano, vím, že mi dlouhé sluší víc, ale ty vlasy to potřebovaly a já to prostě chtěla). A budou se dít další divy (pokud si to zase nerozmyslím :D). Vlasy jsem včera zdokumentovala na pár fotkách (nemám je nijak upravené - šla jsem jen za známými na skatepark - a protože jsem líná, tak jsem fotky neupravovala :D). ↓


tílko, taška - z Fluff festu / mikina, kalhoty - Terranova / boty - random shop / náramek - Drop Dead Clothing 

25 komentářů:

  1. I s krátkými vlasy jsi pořád moc krásná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si je taky dost zkrátila a pořád toho lituju... a to s tím stipendiem by mě naštvalo! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Náhodou mi připadáš hezčí bez make upu a vlasů... vypadáš přirozeněji a moc hezky :-) a tak jako..přátelštěji! :D Jenom to srovnání těhle fotek s tou úvodní fotkou..je to velká změna moc ti to teď sluší. :-) A navíc když ostříháš zničený vlasy, tak pak vyrostou hrozně rychle!! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadáš skvěle, ať už máš dlouhé, nebo krátké vlasy, namalovaná i nenamalovaná x) S tou kávou to máme podobné, taky nechápu, co na něm ostatní mají. Když potřebují nabudit, jde to i bez zbytečné dehydratace ranismu x) A s tím stipendiem to je pěkná smůla...

    OdpovědětVymazat
  5. neuděluje? :-o já myslela že to je na každý fakultě...u nás bys za to měla 15 000 no :) já jsme zas nasraná že nedostávam ubytovací stípko, jen kvuli tomu, že tohle je moje druhá fakulta, pfff :/ :)) jinak mě se porcelánově bílá pleť líbí teda stejně víc - hele, v době šlechticů se to považovalo za symbol krásy, protože bílej byl jen ten, kdo byl z vyšších vrstev (nemakal na polích - nemohl se opálit) :D takže ať žijem my, s pletí šlechticů a královen! ;))

    OdpovědětVymazat
  6. vypadáš náhodou skvěle!
    já teda kafe piju jen vyjímečně a většinou s tím cílem, že si do něj právě namáčím sušenky a tak :D

    OdpovědětVymazat
  7. S tím kafem souhlasím. Konečně jsem našla někoho (kdo je dokonce starší než já), kdo na kafi taky nic nevidí :D. Díky! :D Už jsem si začínala myslet, že mám nějaké labilní chuťové pohárky :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sluší, jsi krásná. Miluji tvůj blog a zamilovávám si tě pořád víc a víc ^^ (tajná obdivovatelka) xD

    OdpovědětVymazat
  9. podla mna vyzeras ovela ovela lepsie takto :) menej make upu, viac prirodzena...aj tie vlasy su lepsie teraz, nez taky emo uces (sorry za prirovnanie)
    a k tej kave- ja ju milujem, mohla by som pit cely den, ale snazim sa obmedzovat koli zdraviu :D a teraz zacinam s paleo dietou a cvicenim, takze by to nebolo vhodne...inak tvoj blog je super, skvele recepty :)

    OdpovědětVymazat
  10. já si teda myslím, že zlí jazykové nemají co vytýkat...tobě sluší i krátké, a jak!:)

    OdpovědětVymazat
  11. Na té poslední fotce se krásně usmíváš. :))

    OdpovědětVymazat
  12. Já kafe taky nesnášim a taky sem si nechala zkrátit vlasy a nelituju. Měla sem to už příšerný a teď aspoň změna :) A moc ti to sluší jakkoliv :)

    OdpovědětVymazat
  13. Krátké vlásky ti sluší stejně tak, jako dlouhé... Možná i více!))

    OdpovědětVymazat
  14. Mně se tady teda hrozně líbíš... vypadáš super přirozeně, prostě kočka od přírody :) . S tím, že vypadáš bledě a divně... to ti lidi říkají, protože tě znají jenom namalovanou, kdybys chodila nenamalovaná víc, tak by jim to vůbec nepřišlo. Já se nemaluju vůbec, prostě vůbec, ani krém nepoužívám, nic, jen ráno opláchnu obličej studenou vodou a jdu :D a lidem, co mě znají, to nepřipadá vůbec divný, protože mě takhle znají. Na maturitní ples sem se nechala profesionálně namalovat a máma i přítel mi řekli, že takhle bejt takhle zmalovaná mi vůbec nesluší :D .

    OdpovědětVymazat
  15. Mě se fotky bez makeupu moc líbily! chtěla bych vidět ty které/kteří kritizují bez makeupu :D vypadáš náhodou bezvadně, přirozeně a prostě pořád super.. Vlásky bych teď zkusila učesat pěšinkoku na stranu, nevypadaly by ještě lépe? :)

    OdpovědětVymazat
  16. Vlasy jsem si bohužel musela ostříhat ze stejných důvodů a prospěchový taky nemáme, takže soucítím :D

    OdpovědětVymazat
  17. Dlouhé vlasy jsou sice krásné a super, ale podle mně ti to ostříhané sluší víc... nebo je to možná jen tím, že je to něco nového :) no hlavní je, že to vlasům pomůže, barvení je asi dost zatěžuje takže je mi jasné, že jednou za čas to je potřeba. A fotky upravovat opravdu nemusíš.

    Plus škoda, že nestuduješ s takovýma známkama u nás na fakultě... dostává se stipendium 20 tisíc za rok, pro mě je to hodně velká motivace :) ale povinné zkoušky, které mají větší váhu jsou nesmyslně těžké a průměry kazí, že už asi rezignuju na tu snahu :D

    OdpovědětVymazat
  18. Kafe se teda musím zastat, i když mi možná víc chutná Caro s rýžovým mlékem.. :D A ta taška (kromě jiného) je prostě boží <3!

    OdpovědětVymazat
  19. já pila kafe docela dlouho cca 8 let (každé ráno a ještě na lačno - blee), koncem zimy, jsem se rozhodla pro detox, hlavně kvůli své nadváze a svému zraví (to zní desně prostě kůru, kde se vynechávají různé potraviny včetně masa, mléka, vajece atd. a pijí se bylinkové čaje a hodně vody, jí se zelenina a ovoce co nejméně tepelně upravené) a po měsíci jsem zjistila, že mi to kafe fakt nechutná :D nebo né to co jsem pila celých 8 let... teď si raději dám čaj) (zelený, matový, meduňový) a kávu jen ledovou (hodně mléka :D ) a spíš odpoledne, rozhodně néé na lačno)... vlasy jsou fajn), není nad letní sestrih)

    OdpovědětVymazat
  20. Normálně si nemůžu pomoct, ale připomínáš mi na předposlední fotce nějakého psa :D. Uplně ho vidím, akorát nevím jakou rasu. Jinak supr fotky, vlasy, tričko :). A na kávě taky nevím, co všichni mají.

    OdpovědětVymazat
  21. Já se přiznám, že miluji dlouhé vlasy, ale tyto krátké ti taky moc sluší. Každopádně tobě sluší úplně všechno, jsi nádherná =) Ale je pravda, že pokud to vlas potřebují, tak by se měly ostříhat. Ale nevím, nevím, jestli bych se k tomu dokopala, já mám své vlasy moc ráda. Naštěstí jsem se naučila místo barvení hennovat a vlasy jsou úžasně zdravé a krásně rostou.

    Co se týče školy, tak moc gratuluji =) A já jsem taky zažila to, že jsem měla velmi dobré známky, ale stipendium u nás neposkytovali =( Naštvalo mě to...

    OdpovědětVymazat
  22. Po ostříhání vypadáš úplně jinak.. tak nějak mladě. :D
    Mně osobně se víc líbíš méně namalovaná.
    Kafe taky nemám ráda, nechápu kafoholiky. :D

    OdpovědětVymazat
  23. Filda stipendium uděluje, ALE ne jen za známky. Většinou se dostává i za nějakou nadstandardní činnost (publikační činnost, práce ve spolcích a tak)

    OdpovědětVymazat