pondělí 29. července 2013

Fluff fest 2013

Zdravím! Tak jsem zase zpátky v Plzni, bohužel. I přes neskutečný vedro a spálené (nejen) čelo jsem si tenhle ročník Fluff festu (největší středoevropský hardcore festival) absolutně nejvíc užila a klidně bych tam strávila dalších pár dní navíc (i za tohoto počasí)! Bohužel prodloužení festivalu se nekoná, takže zase až za rok...
Původně jsme měli jet na festival až v pátek ráno a nultý den vynechat - ve čtvrtek odpoledne mi však napsala známá z Plzně, že tam jedou na otočku se podívat, tak jsme jeli taky. Aspoň jsme si postavili stan a taky měli prvního letošního vegan burgera a neodolali ani seitan gyrosu, který u mě letos porazil burgery a ten čtvrteční byl můj první a poslední (pak už jsem jen sem tam kousla do přítelovo :D) a další dny už jedině gyros (momentálně je pro mě tím nejlepším jídlem na světě :D) ♥
V pátek jsme vyrazili vlakem v jedenáct a v půl jedné byli na místě - cesta byla dost hrozná, vedro, spousta věcí a šplhání po obřím krpálu směrem k festu nešlo moc dohromady. Zbytek dne jsme pak strávili posloucháním kapel a večer byli jen chvilku na party.
Sobotní a nedělní program byl podobný - ráno nákup jídla a pití (jelikož jsem v tomhle vedru nebyla schopná jíst nic krom banánů a nanuků, tak byly nákupy dost chabé :D posuďte sami), potom koupák (který je hned pod kopcem, kde je fesťák, jak moc je to úžasný? ♥ jen ty fronty až za roh, tak úžasný nebyly), kolem jedné hodiny jsme se vraceli do areálu, snažili se najít nějaké stinné místo a poslouchali kapely, kolem sedmé/osmé jsme si dali večeři (což bylo moje první jídlo dne, když nepočítám už zmíněné banány a nanuky :D) a pak zase poslouchali kapely. V sobotu jsme během večeře i popili a po dohrání kapel následovala party (byla jsem celkem zklamaná, že z oldies party, které byli předešlé roky a kde hráli nejlepší starý hity včetně Ramones a - "hymnu fluffu" - Scooter :D se stala disco party, kde hráli gangnam style), kterou jsem zalomila někdy ve tři ráno (taky jsem podle toho v neděli ráno - o 4 a půl hodiny později - vypadala :D). V neděli večer party nebyla, hned po dohrání kapel jsme sedli do auta, zadrželi slzu a odjeli.
Jak jsem již řekla (napsala), tak tohle byl pro mě nejlepší ročník, počasí nepočasí (víc mě štvalo počasí minulý rok, kdy byla děsná zima a já už v devět ležela zachumlaná ve spacáku). Spousta skvělé hudby, jídla i lidí. Jsem ráda, že jsem měla možnost potkat pár známých, co znám jen z internetu a po dlouhé době vidět některé své přátele.

Svoje fotky nemám skoro žádné, protože jsem většinu času nevypadala nejlíp (spálená a navíc make-up v tom vedru nepřicházel v úvahu - ale aspoň jsem udělala make-up jednomu punkerovi z Izraele :D), ale mám pro vás dost jiných fotek a video!

ČTVRTEK 
Nikdy bych nevěřila, kdo nám bude prodávat tofuburgery - naše profesorka, kterou jsme měli teď v letním semestru na seminář!! (a pamatovala si nás :D)

 Weird face a nejlepší jídlo na světě ♥



PÁTEK
 Cestou do města...

 ...cestou z města :D

Vystoupení Vegan fighters 

Ten třetí zleva (tj. první ve "výzbroji") je můj "trenér"/osobní rádce :)) Jsem ráda, že jsme měli možnost se poznat a popovídat si i naživo a jako bonus jsem od něj dostala tričko Vegan fighters! :33 (a příští rok mám prý vystupovat s nima :D)


Moje večeře :D


Moje nové placky (dvě už jsem stihla během festu ztratit) a Darth Vader.

Páteční party :)

SOBOTA
 Neskutečně dlouhé fronty na koupák?

Nevadí, půjdeme zkratkou :D 
Jsem na sebe nejvíc pyšná, že jsem to dokázala přelézt, abyste věděli! :D


 Main stage (a pár odvážlivců, co neleží u vody :D)

Nejlepší zmrzlina! (bohužel bez kornoutku, přístroj nestíhal :) 




 Na Wolf Down jsem se těšila nejvíc a byli skvělí!!

 Do zpěvačky jsem platonicky zamilovaná, v sobotu jsme jí i se skupinou potkali na koupáku a v neděli stál půl metru ode mě a s někým si povídala (a já se kochala :D). 






NEDĚLE
 Přednáška o bavlně

 Psycho tent (název skupiny neznám)


A poslední skupina... (Strike anywhere)


Doufala jsem, že video bude lepší, ale zapomínala jsem natáčet, takže nebylo moc co stříhat. Ale pro představu, jak moc to bylo úžasný snad stačí (mě si na konci moc nevšímejte, mám v sobě víno a Jima :D) :)

23 komentářů:

  1. skvelé fotky, určite ste si to užili! :)
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. máš perfektné vlasy <3

    http://ilovefashion-sima.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Je vidět,že jste si to užili :)
    To jídlo vypadá skvěle,mňam !

    OdpovědětVymazat
  4. Super atmosféra z fotiek :) A tie vlasy sa ti neskutočne hodia :)

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní fest, dokonalé fotky a ten burger prostě nemá chybu!

    OdpovědětVymazat
  6. boží fotky se super atmosférou :))
    současná barva vlasů je nádherná, strašně Ti suší ! :)

    OdpovědětVymazat
  7. to musí být super fesťák, bylo tam pár mých kámošů, já letos zatim nebyla bohužel na žádném..

    OdpovědětVymazat
  8. jé to je peckovej fest, tam by se mi taky líbilo :)

    OdpovědětVymazat
  9. je vidět že sis to krásně užila :)
    a ty veganské dobroty bych si taky s radostí dala, tofu mám moc ráda, ale seitan jsem zatím nikdy nejedla, to se musí napravit, ve zdravé výživě se na mě směje už dlouho :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ty vlasy jsou fakt nádherný,Dewi.s tím jídlem mi děláš chutě

    OdpovědětVymazat
  11. Nevadí, půjdeme zkratkou :D, pobavila.. vážně skvělé fotky

    OdpovědětVymazat
  12. Och och tobě to tak sluší, já se vyfotit na takové akci tak je to naprosto nezveřejnitelný. :D

    OdpovědětVymazat
  13. Ta večerní party nás strašně překvapila. Kamarád si odpoledne při balení stanu pustil nahlas Pink Floyd a sousedi nás skoro ukřižovali...a večer si spokojeně pařili na Rihannu atd. :D To bylo vážně to poslední, co bych čekala! Co se týče toho jídla, tak já ujížděla na palačinkách, který jsem si musela hned včera udělat doma :D Jinak tobě to moc slušelo, hlavně v sobotu s tím drdolem ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nic sladkýho neochutnala, i když jsem si slíbila, že ochutnám něco od Klárky, ale v tom vedru jsem prostě nemohla jíst a večer se nechtěla pak přejídat (přece jen ráno jsme chodili na koupák, tak ať nemám břicho :D). Já z těhle party byla poprvý taky děsně vyplesklá :D Jeej děkuju moc! Ten drdol byl dost z nouze, v dlouhých vlasech se to přes den fakt nedalo :)) Škoda, že já tě nikde neviděla =/

      Vymazat
  14. Pekné fotografie celkovo sa mi páčia takéto poudjatia, i keď som na žiadnom ešte nebola. Vlastne nemám ani s kým, no možno budúce leto sa to už konečne podarí :) Aspoň ste si to užili a gratulujem k tričku 8D

    OdpovědětVymazat
  15. ta modrá ti hrozně sluší a kdo říká něco jinýho, pěkně kecá! :D jídlo vypadá božsky! a máš super botky na té první fotce, kde jsi. odkud je máš? na flatformy jsem ujetá!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :3 Jsou z Terranovy, ale už z výprodejů, tak nevím, jestli je seženeš =/

      Vymazat
  16. Ta fronta na koupák. :DDD
    Ale jinak to vypadá vážně skvěle. (y)

    OdpovědětVymazat