středa 2. října 2013

September random II.

Druhá polovina září byla dost hektická - sotva jsem vybalila věci po návratu od rodičů, už jsem mazala do školy. První týden jsem tam moc ale nepobyla, semináře mi všechny až na jednu hodinu španělštiny odpadli. A španělština to byla moje první a poslední - profesorka nám rozpustila kurz, když zjistila, že nikdo neumí španělsky na úrovni B1/B2 (jen já a jedna slečna jsme uměli aspoň základy, ostatní vůbec nic :D). Předchozí ročníky s tím, že neumí španělsky jaksi neměli problém díky jiné profesorce - my jako první chytli paní Sanchez, no :D. Tak teď už jen musím doufat, že se při příštím zápisu stihnu zapsat na němčinu, jinak budu vy-víte-kde, protože druhý jazyk máme povinný. Jinak jsem zatím ze školy trochu zklamaná, navíc se mi nějak nedaří přepnout na "školní mood".
Hned ve čtvrtek po škole jsem sedla na autobus a jela do Brna. Čekala jsem, že cesta bude dost kritická, ale tam i zpátky mi to uteklo (aspoň k něčemu se ten ask hodí :D), jen jsme při cestě tam měli asi 40 minut zpoždění =/. V pátek mě kamarád provedl městem (hotový z toho, že všichni strašně moc koukají :D boží byl jeden pán, který se zastavil pár metrů před námi a vypadal jak kdyby chtěl pomoct s cestou - aspoň jsme z něj oba měli takový pocit - a on místo toho řekl "něco tak pěkného jsem v životě neviděl!" :D) a vzal na oběd do Kupé, které můžu jen a jen doporučit! Ochutnala jsem čočkovou polévku, hummus (můj první hummus ever! už nejsem trapný vegan, co ho nikdy neměl! :D) a musaku a všechno bylo výtečný! Navíc dělají dost velké porce - já si dala jen poloviční porci musaky (ostatní jsem ochutnávala od kamaráda) a nemohla se zvednout :D Z Brna jsem se vrátila v sobotu odpoledne a zbytek dne i víkendu strávila relaxováním.
Tenhle týden se snažím vypustit z hlavy veškeré problémy a mimoškolní záležitosti a začít se věnovat škole a až na pondělí, kdy se mi nepodařilo dopravit se na přednášku a radši jsem šla nakupovat (nutně jsem potřebovala arašídový máslo a shaker :D) se mi to celkem i daří (o tom, že jsem dodělala úkol a přečetla článek na zítřejší seminář teprve před psaním tohoto článku pomlčíme :D).

momentálně moje neoblíbenější motivační video! 

film jí zajímal pomalu víc jak mě ♥ :)

začíná se to tvarovat :))

"no make-up" :)

hledala jsem u mamky nějaký supr teplý svetr na zimu a našla další kraťasy! :D

dárečky od rodičů z Řecka :3 ty hrozny byly výborný!

konečně je doma! :) mám čokoládovou příchuť a je strašně dobrý!

ani jsem nečekala, že zimní bundu seženu tak rychle, ale vybrala jsem si hned
v prvním krámu, do kterého jsem vlezla (H&M) :))

raw "brownies" :3 recept bude:)


čerstvý džus na energii během zabijáckého čtvrtka (školu mám od rána
až do večera)

tak jsem zase vyměnila knihy, co mě zajímají, za knihy, co musím číst..

27 komentářů:

  1. Moc pěkné fotky,sleduji na instagramu a vždy jsou ty fotky pěkné :3 hlavně to břicho,nechápu jak to děláš a obdivuji tě za tu makačku ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. S těma krátkejma ti to děsně sekne :-)

    OdpovědětVymazat
  3. to břicho!!!!! ♥
    jinak vypadáš senzačně i bez make-upu ;)

    OdpovědětVymazat
  4. i bez make-upu ti to hrozně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pekné fotografie a ten koláčik ♥ Okrem iného pekná inšpirácia k cvičeniu :3

    OdpovědětVymazat
  6. Čí to je pejsek? To je od rodičů? :)

    OdpovědětVymazat
  7. jee zase westík! :))
    a Kupé mám nejradši, až se vrátím do Brna tak to bude první místo, kam zajdu na jídlo :D Nejradši mám jejich předkrmové variace, protože se nemůžu rozhodnout, co si dát a takhle mám od každého trochu :D

    OdpovědětVymazat
  8. čteš Poppera? :-) co studuješ?? :-)))

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jo! Břicho je boží. Pěkně se ti už začínají dělat buchtičky :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Kupé mám taky hrozně ráda, pracuju totiž kousek od Kupé i Vegalité, takže to vždycky střídám, podle toho na co mám chuť a někdy zajdu i do Oázy :)

    OdpovědětVymazat
  11. Můžu se zeptat, jak se čte ten Popper? :) Musím si vybrat knížku k seminárce na Filozofii a o téhle jsem zrovna uvažovala..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím mám jen předmluvu a vrhnu se na to až o víkendu, tak nemůžu ještě soudit =/

      Vymazat
  12. 'Moje' motivační video (díky tobě ^^ Někde jsi ho tu měla a já, když jsem na tebe asi před čtyřmi dny narazila, jsem prolezla celý tvůj archiv až asi rok a něco zpátky :D) je taky od Franka - http://www.youtube.com/watch?v=B0oVeDXzpdo :)) Miluju tu písničku! To se španělštinou mě mrzí... já ji miluju, i když se ji neučím :"D (Resp. dostala jsem jakousi prastarou učebnici, ale učit se sama je dost blbé a ani není čas ._.)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj :) paradni brisko :))... uz chvili sleduji tvuj blog a mas fajn clanky :) hlavne se mi libi tve recepty... O tom veganskem proteinu uz taky chvili uvazuju, tak jsem rada, ze jsi se o nem zminila :) ... Tak me napadlo, nevis nahodou kolik mas % tuku v tele:) hh, zajimalo by me kolik bych mela mit abych byla hezky stihla jako ty :D ;) ... Diky za odpoved a preju hodne stesti v soutezi blogerka roku :D ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, netuším, ale chci jít na Inbody vyšetření, tak pak kdyžtak písnu, jak to dopadlo :) Jinak děkuju :))

      Vymazat
  14. Ahoj, můžu se zeptat, kolik Tě stála ta bunda? :) Děkuju.

    OdpovědětVymazat
  15. Na ty brownies se těším! :)

    OdpovědětVymazat
  16. aaach, těším se na recept na raw brownies <3

    OdpovědětVymazat
  17. Hmmm, Popper je celkem náročný čtení, mam za sebou kurs Poppera a taky jsem četla Bídu historicismu, pak Logiku vědeckého bádání a Otevřenou společnost a její nepřátelé.

    OdpovědětVymazat
  18. To bříško je nádherný, vidíš, říkala jsem Ti že to půjde <33 jsi kočička!

    OdpovědětVymazat
  19. Raw brownies vypadá hrozně lákavě, četla jsem na něj pár receptu, ale nikdy jsem u nich neviděla tak hezkou fotku^^.

    OdpovědětVymazat
  20. fuuuj ten vegan protein fakt nie je dobry :D

    OdpovědětVymazat
  21. můžu se zeptat odkud máš to tričko s těmi potkany a co na něm přesně je?:o

    OdpovědětVymazat