čtvrtek 11. září 2014

Fitspiration

Nedávno jsem dostala horký tip na nový článek, když mi jedna slečna napsala, že by jí zajímalo, kdo je motivací pro někoho, kdo dokáže sám inspirovat ostatní - kdo je můj vzor? A já si měla chuť vlepit. Jak je možné, že mě takový článek ještě nenapadl? Nemusela jsem se moc zamýšlet a už ze mi z prstů létala jména slečen, o kterých bych napsala. Ne jako o mých vzorech, protože vzory neuznávám (respektive slovo "vzory" mi vadí :). Ale jako o lidech, kteří mi dodávají energii k tomu, co dělám. Lidech, kteří mě motivují a inspirují, abych makala více a tvrději. A to nejen při posilování - někteří jsou mi i motivací pro to makat více na blogu, šířit dále veganství a zdravý životní styl všeobecně. 

Samantha Shorkey
Samantha je neskutečně krásná (kdo by jí hádal 31 let?) a první veganská WNBF bikini profesionálka (mimo získání profi karty dokázala hned na své první fitness soutěži obsadit první místo!). Stejně jako já je blázen do psaní, píše svůj blog (www.jackedonthebeanstalk.com) a také vydala eBook. V osmi letech se stala vegetariánkou, vegankou je pak od roku 2012.
Samantha mi přijde strašně moc sympatická (dokonce mi jednou odepsala na komentář, uuu! ^-^ :D), plná energie a zapálená pro to, co dělá. Nedávno v jedné fitness skupině na facebooku padla otázka s kým bychom si zatrénovali, kdybychom měli na výběr - já byla pro trénink se Samanthou! (plus jsem uvedla ještě jednu fitnessku, o které vám dnes také povím :)






Další veganka, další bikinka. Tahle se mi postavou však líbí trochu víc, jelikož je drobátko svalnatější :) Navíc se mi líbí, že na instagram přidává i fotky svých jídel, včetně celého jídelníčku (například zde) - super inspirace!




Kdo má rád pěkně kulatý zadky, musí zákonitě znát Jen Selter. Není známějšího zadku na instagramu. A není se čemu divit, pozadí má ukázkové (pokud tedy neudělá squat, pak mi připomíná kačera :D viz video) a také jí prý pěkně vydělává (kdo by řekl, že vymakaný zadek bude takový byznys?! :D)





U Samanthy jsem psala, že jsem uvedla ještě jednu fitnessku, s kterou bych si chtěla zacvičit. Tohle je ona. Bella je fitness modelkou a trenérkou, na kterou jsem narazila teprve před pár dny a hned se do ní strašlivě zakoukala! Z menší části to je díky tomu, že dělá cvičení s vlastní vahou (jedním z mých cílů je umět jednou tohle ♥ zatím jsem u fáze "nedám ani obyčejný shyby" :D), ale více je to její formou - běžně se setkávám s tím, že u téhle fitnessky se mi líbí břicho, u téhle zadek, u té zas nohy,...ale u Belly se mi líbí všechno do puntíku (nebo do svalíku? :D)! Má nádherný nohy, ruce, břicho, záda i zadek. Je nádherně osvalená, ale přitom nepůsobí hromotlucky. Skvost!!






Jak se vám líbí moje fitspirace? A kdo je tou vaší? :)

36 komentářů:

  1. Jessica Ortiz má neskutečně super tělo, už jsem si ji přidala na insta. :D Právě začínám s intenzivějším cvičením a všude na mě sice vyskakují bikinačky,ale žádné veganky. Takže moc díky za tenhle článek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Najít veganky je těžší, ale jsou! :) Jinak aby bylo jasno, tak v tomhle článku jsou jen Sam a Jess veganky :) Jen a Bella ne. A není zač! Určitě časem bude pokráčko!

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Tak to abych začala ještě víc makat, ať si můžu zasloužit být něčí fitspirací! :D Ale děkuju ♥

      Vymazat
    2. Líbí se mi celkově tvoje osoba,to co děláš,jak vypadáš,jaké máš názory + tvoje dokonalá postava :) pro mě jsi inspirace ve všech směrech!

      Vymazat
  3. Každá je kus ženskej :) A Ten trik čo posledná spomínaná predvádza trénujem tiež A je to veru masaker, inak možno by sa ti mohla páčiť antoniette pacheco - pozri na instagrame :)

    OdpovědětVymazat
  4. Superní .. Bella je skvělá! A taky se divím, že tu nemáš i Antoniettu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Antoniette je skvělá, momentálně ale ujíždím víc na Sam a Jess :)

      Vymazat
  5. Mě se tento typ ženskejch nelíbí. Mám ráda zpevněný těla, ale ne namakaný. Teda jen na babách ne, chlapi? Jóóó to je jiná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rok a něco dozadu se mi taky líbili jen zpevněný těla :) snad to za pár let nedotáhnu na kulturistiku :D

      Vymazat
    2. To máš jako s tetováním - musíš pořád rozšiřovat a rozšiřovat :)))

      Vymazat
  6. Mě se to taky nelíbí.. působí na mě až moc chlapsky!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mně přijde, že se mi furt líbí ještě docela malý fitnessky :'( :D

      Vymazat
  7. To je hned poznat, které nejsou veganky, mají více svalové hmoty, ty první nic moc..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D Jasne, to zavisi len od toho ci su veg alebo nie.. :D

      Vymazat
    2. si obě kupte brýle, když rozdíl mezi těmi fotkami nevidíte (nebo spíš nechcete vidět)

      Vymazat
  8. mne sa teda takéto telá zdajú byť až príliš, nepáči sa mi to..

    OdpovědětVymazat
  9. Bella je i moje top. Je fakt nádherná, hltám každou její fotku

    OdpovědětVymazat
  10. Ta poslední je bozansky namakana, jakoze fakt jo,. Bricho snu. A ten cvik je uplne WOW cool, ale jeji ruce - a tim myslim predlokti? Uz ted je ma jako chlap. :-.

    OdpovědětVymazat
  11. Můj vkus to tedy není, tolik svalů bych mít nechtěla a ta s tím zadkem, to mi přijde až úsměvné, že se někdo cíleně snaží mít co největší pozadí, taky se mi to nelíbí. Slečny jako takové v obličeji pěkné a sympatické jsou ale jak říkám, na mě jsou svalnaté moc a u Belly ty vylezlé žíly na mě působí až odpudivě - snažím se to napsat slušně tak odpudivě snad není až tak hrozný :-) Za mě máš z těch slečen nej postavu ty Dewii i když poznámka že první slečně je UŽ 31 let a nevypadá na to mě trochu popíchla. Mě je 29 a přijde mi že od 20 let vypadám pořád stejně a nevidím rozdíl mezi 20ti a 30ti letými... ale to jednou poznáš :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obrovská pozadí se mi také nelíbí, ale trochu větší ano :) Jen je u mě tak nějak na hranici, kdy mi to ještě přijde pěkný.
      Já byla jen překvapená, když jsem zjistila kolik jí je, tipovala bych méně :)) Snad budu ve třiceti tedy vypadat stejně dobře jako vy! :D :)

      Vymazat
  12. No rozhodně do nich nemáš daleko :) ! Obdivuju ty slečny :)
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  13. Ten namakaný zadek mě taky baví. Vím že je to v módě, vím že chlapům i spoustě ženským se velký zadek líbí, ale já jakožto majitelka lehce nepřiměřeně velkého zadku (už od dětství) prostě toužím mnohem víc po zadku plochém. Přitom můj zadek nemá nijak olbřímí velikost, ale pětatřicet cenťáků rozdílu mezi pasem a zadkem prostě udělá svoje. Člověk si nevybere. Ale je to asi stejné jako že žena, která má široká ramena a trpí tím, že si nepřipadá žensky, nechápe, proč by chtěl někdo posilovat a mít ramena svalnatá a ještě širší.

    Jinak chci se zeptat - jsou ty svaly takhle vyrýsované i v klidu? Není to jen při a po cvičení?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věčný úděl no :) ale plochý zadek fakt není pěkný ;)
      Jsou vyrýsované, když jsou zatnuté :) Po cvičení jsou víc napumpované, ale často se hůř zatínají :)

      Vymazat
  14. V tescoma maji ty vykrajovatka s netopiry:)

    OdpovědětVymazat
  15. já mám moc ráda Adenike Endtovou:) , i když teď už je na mě nasvalená trochu moc
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  16. ahoj, nefunguje odkaz na jidelnicek u druhe slecny, mohla bys to doplnit? :) diky.

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, v nějakém tvém článku jsem si všimla, že máš u jídla spočítané energetické hodnoty a chtěla jsem se zeptat, z jakých čísel vycházíš ? Já co hledala na internetu, tak mi to pokaždé ukázalo jiná čísla, nikdy se neshodovaly, a tak jsem se chtěla zeptat, jestli existuje nějaký vědecky podložený a pravdivý zdroj ? Díky za odpověď ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, hodnoty se liší, ale není třeba to nějak hrotit - je to pár kcal tam a sem. Ono každá odrůda jablka, značka fazolí, atd. má trochu jiné hodnoty, tak se to pak liší, no :) Najdi si stránku, co ti vyhovuje a tam si počítej.

      Vymazat
  18. Ahoj ,mohla bych se zeptat na cviky na lýtka? Chtěla bych za dva mesice alespoň -7cm z lytek. Dekuji:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jen lýtka nikdy nezhubneš :) to prostě nejde, vybrat si část těla a chtít zhubnout jen z ní :)

      Vymazat
  19. Zamilovala sem se do Belly Falconi!! Díky, že si mi jí tady ukázala :) .

    OdpovědětVymazat