čtvrtek 6. června 2013

Such a productive day!

Občas mě to chytne a strávím celý den s nůžkami, barvami, cvočky, fixami a dalšími serepetičkami. Stihnu nabarvit nejen oblečení, ale i sebe, podlahu a bůhví co ještě, prsty mám rudé od cvočkování a po celém pokoji se válí kusy šortek, papírů a trik. Skončím vynervovaná, ale zároveň pyšná a šťastná jako blecha (a hned začnu hledat, co bych mohla vylepšit příště)


v hlavní roli: barva na textil Kresba, fixa na textil KOH-I-NOOR, vysunovací nůž Kofola, cvočky z ebay 

A kdy jindy mě může tvořivá nálada chytnout než právě o zkouškovém? Koukání na seriály už mě nebaví (a hlavně začínám koukat na hrozný blbosti :D) a potřebuji se něčím zabavit při čekání na výsledky poslední zkoušky, tak se pouštím do DIY.
Právě zkoumám, kde sehnat fairtrade trika a přes léto si chci vyrobit pár dalších tank topů, fringe topů a všech možných dalších topů. Nápadů na nápisy mám dost a času bude taky dostatek (i když jsem si slíbila, že opráším španělskou učebnici a každý týden přečtu nějaký sociologický článek v angličtině plus budu chodit na brigádu :D)



Tílko je původně nepovedený tank top, který jsem se snažila zachránit tak, že jsem z něj udělala fringe top. Taky na něm měl být jiný nápis, který jsem měla už dlouho vymyšlený, ale dneska ráno jsem si to rozmyslela :D

Kraťasy jste mohli vidět už tady. Od té doby mi tu ležely jen tak ladem skladem, nevěděla jsem co s nimi. Nechtěla jsem je stejné jako ty černé, co jsem si přetvořila minulé léto a nakonec mě napadlo tohle (jak typické - na všem mám buď cvočky nebo obrácené kříže, ať žije nápaditost!).
Potřebují ještě trochu zúžit (minimálně v pase, přes stehna nevím, jestli je zúžit, nebo nechat takhle volnější, hm? =/), to už je ale nad mé schopnosti a radši to přenechám specialistovi-sousedce, co vlastní šicí stroj (přála bych si svůj!). A taky chci dát pár cvoček ještě zezadu na kapsy, jenže musím nějaké cvočky nejdřív koupit - došly mi zásoby :)

zúžit či nezúžit? =/

Mimo to jsem dneska stihla uvařit oběd, zacvičit si, sejít se se známou kvůli kosmetice, co jsem pro ní měla, nakoupit ve zdravé výživě, sjet si do kadeřnických potřeb pro barvy Manic Panic (samozřejmě Shocking Blue zrovna neměli...), posedět s kamarády, co nečekaně přijeli do Plzně na nákupy, vyzvednout si nový přírůstek do knihovničky (Klub Rváčů, aaaaa!! ♥), nakoupit v Lidlu, sepsat tenhle článek a teď už mě čeká jen příprava večeře a film! Co jste dnes dělali vy? :))

22 komentářů:

  1. SKVĚLÉ :) jsi fakt šikovná, jak po stránce výtvarné tak po těch ostatních, obdivuju tě, že to všechno stíháš ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja jsem byla pouze nudně ve škole a dělala prezentaci, poslední věc co do školy dělám tenhle rok!! Klub rváčů je jedna z mých nejoblíbenějších knížek! Četla jsem ji několikrát a vždycky mě dostane :)

    OdpovědětVymazat
  3. V pase bych je zúžila, ale jinak se mi líbí tahle volnější:). Závidím ti, co všechno jsi dnes stihla. Já seděla ve škole pěkne dlouho a několik hodin i zbytečně, protože třeba učitelka vůbec nepřišla nebo řešila propadající žáky. A pak jsem zašla jen do Herbia, pokecala s mamkou u ní v práci a domů, zacvičila na housle a pak na nákup do Tesca. Zítra si to ale všechno vynahradím snad :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi šikovná! Já bych ty kraťasy přes stehna nezužovala. Ale kdoví, jak to bude vypadat, až si je necháš zúžit v pase :-)

    Ať žije Chuck Palahniuk!! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. jé ty seš šikovná :) pásek vše vyřeší ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tvá postava je mou inspirací. Když jsem se na asku dočetla, že jsi sama vážila k šedesátce a teď vypadáš takhle, věřím ještě víc, že to dokážu i já. Jsem vegetariánka přecházející na veganství. Znám se. Jak do toho vletím po hlavě,neuhlídám se,tělo se složí a já pak taky. I psychicky. Jsem na kluky, toho svého mám, ale musím říct, že kdybych na kluky nebyla, byla by jsi mou vysněnou :D :D :D Jsi skvělá!!! Děkuji za to, že dáváš tolik receptů,tolik nápadů... Jelikož sama znám časovou vytíženost,nemůžu po tobě ani chtít,abys psala častěji :D

    OdpovědětVymazat
  7. Věci jsou nádherný, a ty máš boží postavu ! chci tě někdy potkat v Plzni :) !

    OdpovědětVymazat
  8. Výborně,jsi šikovná,fakt nádherný kousky! A zúžit nebo ne?Spíš bych řekla přibrat! Při pohledu na tebe mám hlad :D

    OdpovědětVymazat
  9. obojí je to orpavdu dokonalý!!!!!! ♥

    OdpovědětVymazat
  10. nezužuj, přiber! :D jinak ten top je top! ^^

    OdpovědětVymazat
  11. V pase určitě zůžit a takhle volnější vypadají moc dobře x) Je až neuvěřitelné, kolik toho jsi schopná stihnout a zvládnout x)

    OdpovědětVymazat
  12. Máš moc krásnou postavu a je obdivuhodný co jsi všechno stihla, spíš bych řekla že by jsi se měla jmenovat super-woman :D :)

    OdpovědětVymazat
  13. skvělé kousky, opravdu! ty kraťasy jsou bomba a nechala bych je tak, jak jsou:) jinak mám hrozně ráda tvé tetování, moc se k tobě hodí:))!

    OdpovědětVymazat
  14. perfektné to je aj s tvojou dokonalou postavou :)

    OdpovědětVymazat
  15. Dewii, nezdá sa ti byť trošku nezodpovedné prezentovať vychrtnutú postavu, ešte s komentármi, že si v poslednom čase pribrala na bruchu a pod.? Skús sa na seba pozrieť aspoň trochu reálne. Môžeš spôsobiť štart porúch príjmu potravy veľa babám...ani si neuvedomuješ ako ľahko to ide. A potom dostať sa z toho je peklo. Veď určite aj ty by si o tom vedela rozprávať, však?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na břiše ale přibrala, to mám lhát, když se mě někdo zeptá? :)
      To kvůli tomu, že jsem hubená nemůžu dávat své fotky na internet? Myslím, že je spousta jiných blogů a slečen, které by si svůj dopad na ostatní měli uvědomit (třeba nedávno jsem viděla ask nějaké blogerky Leony a měla chuť jí dát facku...) - na rozdíl od nich se snažím propagovat to, že jde jíst dost i si dát něco nezdravého a přitom být hubená :) Doufám, že právě když už tak způsobím opak - ne, že slečny přestanou jíst, když mě uvidí, ale začnou jíst zdravěji a cvičit :)

      Vymazat
  16. Pěkně v těch kraťasech plaveš. :D
    Ale povedlo se ti to.

    OdpovědětVymazat
  17. Super, kratasky bych zabrala jen v pase :)
    Jinak ja byla v knihovne, ve zdrave vyzive a na poste :) vice tady

    http://veronanightmare.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj :) neměla by jsi prosím nějaké typy, od tvé specialitky- sousedky, na to zúžení kalhot? :D Jinak bych ti chtěla napsat, že moc obdivuji tvůj životní styl, jsi krásná a moc šikovná. Přeji ti moc štěstí a úspěchů v životě. :)
    Btw. Jen taková malá, možná otravná připomínka, rada, ber to jak chceš.., ale nemůžu si ji odpustit.. Dočetla jsem se, že sníš o six pack :) Věř, že na to prostě napřed musíš nabrat váhu=svaly a potom se budeš jenom divit, jak se ti hezky rýsuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ještě jsem u ní nebyla :)) A nakonec to asi nechám nějaké švadleně v Plzni, protože jsem si je zapomněla přivést k rodičům :)) Jeej děkuju moc :3 Poslední týdny nabírám :) A viděla jsem i podobně hubené slečny, co měli six pack :)

      Vymazat
  19. ahoj, prosím vysvětlete mi někdo co znamená ten obrácený kříž. Je to jen značka oblečení? Vidím to často i u dalších mladých slečen. A ještě jedna otázka. Co si pročítám různé blogy, často narážím na mladé lidi, které nebaví život, raději by byli blíž k smrti a často se i řežou. Nebo jsou odpovědi typu: za poslední rok se mi nic hezkého nepřihodilo. Je to snad tím, že chtějí zaujmout nebo je to trend nebo to bylo tak vždy a jen díky internetu se o tom ví víc? P.S. o tobě nemluvím - ty život žiješ :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, význam obráceného kříže je původně křesťanský, poté si ho přebrali satanisti a dnes je to jen móda a vyjádření, že jsi "godfree" :) A co se týče mladých lidí - přijde mi, že dnes to začíná být rys doprovázející dospívání..sama jsem v náctiletých letech trpěla podobnými stavy.

      Vymazat