pondělí 15. července 2013

Just one amazing weekend

Celou včerejší neděli jsme s Kubou strávili výletováním. Bohužel ne nikam do zahraničí, ale "pouze" do Prahy. Jelo se hlavně kvůli košili z Gate, kterou v Plzni nemají v mé velikosti (i tak mi ale celkem padla). K mému zklamání ji v pražské pobočce neměli, tak jsem dnes znova běžela do té plzeňské :D.
Po návštěvě v Gate jsme šli naší klasickou trasou New Yorker a pak Palladium. V NY jsem si konečně koupila kalhoty na doma (ve slevě za 130,-), které mám na wishlistu už od podzimu. V Palladiu jsem si nikde nic nevybrala. Až když jsme odcházeli, tak jsem zahlídla Tally Weijl - úplně jsem zapomněla, že tam mají pobočku. No a tam jsem si toho naopak vybrala dost. Zkoušela jsem si šaty, dvoje kraťasy (jedny bokovky a jedny super high waist) a bralet. Super high waist kraťasy jsem si po delším váhání - zjistila jsem, že mám menší problém s kraťasy do pasu, XS v pohodě obleču, ale jsou mi volné v pase a XXS zase nepřetáhnu přes boky =/ - koupila a nakonec za to byla děsně ráda, protože na cenovce měli napsáno, že jsou ve slevě za 500,-, ale nakonec byli jen za 370,-. Mrzel mě ale bralet - Kuba na něj dělal divné oči (:D), tak jsem si ho nevzala, ale už ve vlaku litovala. Dneska jsem zase běžela do plzeňské pobočky a tam ho nemají, ale prý možná ještě přijde, tak budu doufat. To je, co se týče nákupů oblečení, tak nějak všechno. Nějak se mi poslední dobou daří sehnat pěkné oblečení i v kamenných obchodech, jak je to možné?! :D
Jo a jinak mě hrozně překvapila Billa na hlavním vlakovém nádraží - mají tam úžasný výběr všech možných pomazánek, dál tofu, nějaké párky a nářezy! Dost fajn, když člověk cestuje a dostane hlad (můj případ :D).


"Jdeš cvičit jógu?" :D

 Otrávený přítel s přítelkyní, která si musí všechno zkoušet minimálně dvakrát :D 





Celá neděle se vážně vyvedla (jen těch lidí by v Praze, na nádraží a ve vlacích mohlo být méně), pozadu nebyla ani sobota. To jsme s Kubou šli na Skate session, která se konala v největším disco clubu, v jakém jsem kdy byla (dokonce tam měli klec pro tanečnici!:D). Ale jsem ráda, že jsem konečně měla možnost poznat jeho známé ze skateparku :)
Dnes jsem zase běhala po obchodech a před chvílí mi volal fotograf, jestli nemám čas, takže půjdu večer fotit, tak se můžete těšit na nové fotky (jako by jich i tak nebylo dost, že?:D).

13 komentářů:

  1. V tally jsem si naposledy taky vybrala hodně kraťasů :D a nemohla si vybrat jen jedny. Nakonec teda jo, ale několikrát jsem je zkoušela a fotila. A mám ten samý problém, že mi jsou v pase volné, protože mám docela boky, ale pas mám štíhlý. A loni jsem si tam vybrala podobný bralet a taky čekala až ho budou mít v Plaze a bohužel, nikdy se tam neobjevil:(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty si z Plzně? :) Achjo, to mi ani neříkej! :( Vážně se mi nechce jet znova do Prahy =/

      Vymazat
    2. Pokud bys chtěla, mohu ti ho koupit :) Taky jsem si teď v Tally Weijl a NY koupila strašně moc věcí, hlavně triček. Upravila jsem stravu a začala cvičit, mám teď velikost XS, takže jsem musela pořádně provětrat peněženku, prtoože jsem neměla co na sebe :(

      Vymazat
    3. Vážně? Jeej, to bys byla nejvíc hodná!! Dáš mi e-mail, nebo fb?:))

      Vymazat
    4. Napsala jsem ti zprávu na fb :)

      Vymazat
  2. Odkud máš prosimtě to tílko s třásněmi?

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotografie :3 Tie by som chcela chodiť s priateľom takto na nákupy, i keď ich to moc nebaví, no ;D ♥

    GiveAway → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-firmoocom.html

    OdpovědětVymazat
  4. Nee,ten bralet mě mrzí i za tebe,hrozně ti slušel. Jinak jsi úžasnáá! Ta blond ti vážně sekne a bude ještě víc, až to bude celá blond. Jsi fakt krásná:)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to to sluší :) Já mám na nejlepší oblečky paradoxně štěstí v, pro mě, docela nepatřičných obchodech právě jako např. Tally, protože můj vkus vybočuje z normálu běžné zákaznice a zbudou tak na mě "divné" kousky, co nikdo nechce, za dobrou cenu. Vždycky si říkám: to je divný, to si nikdo nekoupí, takže je to za měsíc za půlku :D

    OdpovědětVymazat
  6. S výběrem kalhot mám taky strašný problém, všechny jsou mi velké :D

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Dewii, mám na tebe dotaz ohledně tvého piercingu septum :-D mám totiž v plánu si ho také udělat, ale nevím jaký šperk tam dát, aby mi šly vidět jen ty kuličky, jako to máš ty prostě, protože viditelná celá podkova se mi moc nelíbí a o menším průměru podkovy než je 8 mm nevím. Šperk do obočí mi zas příde málo zahnutej, tak nevím :-D...

    OdpovědětVymazat
  8. Blond vlasy ti velmi pristanu, pripominas mi Cece Frey :) vyzeras super!

    OdpovědětVymazat