úterý 3. června 2014

May random II.

Druhá polovina května pro mě znamenala již menší prázdniny, jelikož mě čeká už jen jedna zkouška a to až za 9 dní. Užívala jsem si tak pozdější vstávání, trávení více času ve fitku, s přítelem, s kamarádkami, v kuchyni i na blogu.  
Minule jsem vás namlsala na fotky nové kérky, které můžete vidět dál v článku. Jako velký knihomil byla knížka už dlouho má vysněná kérka, ale nějak jsme se k ní dostali až teď :) Na pravém stehně už mi tedy zbývá zepředu zaplnit jen jedno místo (a to je jasný, že už vím čím! :D), ale raději bych nejdřív dodělala pravý rukáv...snad to do léta ještě stihneme. Poslední květnový víkend jsem s přítelem strávila na pražské tattoo konvenci a pěkně mě to namlsalo (pardon za časté používání slovesa namlsat - asi to bude tím, že mám hlad :D) - před ní jsem si říkala, že už to vypadá celkem dobře a teď si přijdu pomalu jak bez kérek :D Mám ale vymyšleno hned několik návrhů, tak snad se brzo zaplní další místa :) 
Díky novým kérkám jsem si teď nebrala na tréninky trenéra, jelikož s ním se během pár minut celá zpotím. Zato jsem však byla minulý týden dvakrát s kamarádkou Katkou a bylo to super! Jednou jsme jeli nohy a zadek a bulharské dřepy mi dali natolik zabrat, že jsem tři dny nemohla pořádně ze schodů :D Podruhé jsme si dali ramena+záda+břicho (tady je popis tréninku, kdyby to někoho zajímalo :) a to jsem zase hrozně cítila spodní část břicha, což se mi ještě nikdy nestalo! :D Doufám, že spolu půjdeme brzo znova :) 
Ve fitku jsem dneska byla po 4 dnech - běžela jsem tam rovnou z nádraží po cestě z Prahy :D - a čekali mě tam hned dvě překvapení. První bylo zvětšení dámských šaten a druhé změna rádiové stanice! DÍKY! Furt jsem si na to někomu (i trenérům) stěžovala a říkala, že nechápu proč třeba nehrají GYM Radio místo těch starých vykopávek a když jsem během shybů dneska slyšela hlášku GYM radia "No pain, no gain. Gym radio." a všimla si tak, co hraje, rozlil se mi úsměv na tváři - hned se cvičí líp! :)
Jinak na pražské konvenci jsem byla poprvý a bylo to fajn. V pátek jsme se byli s přítelem jen mrknout na jeho dva kolegy, co společně tetovali lýtka (každý jedno a stejný motiv, jen ve svém stylu). V sobotu naopak celý den kéroval přítel, tak jsem jen očumovala okolo a nechávala se fotit :D V neděli dopoledne jsem měla focení, takže jsem dorazila až chvíli před přehlídkou tetování a vyhlášení cen. Inkoust (studio, kde přítel pracuje) vyhrál 3 poháry, tak jsme to večer byli zapít.


Zakrvácená kérka

A už umytá :) Vím, že tam má být člen, ale znělo mi to s ním prostě strašně.
Gramatika, negramatika. 

Konečně mám mandlové máslo a aminokyseliny! Obojí z Veganzy

A další super věci z Veganzy - těšte se na recenzi! :)


Moje království O:-)


Zbláznila jsem se do vyrábění domácích proteinových tyčinek...asi si budu
muset otevřít obchod, nestíhám je jíst :D

Na konvenci jsem se chtěla podívat už pár let, ale až letos se to konečně
podařilo :) A rovnou jsem tam strávila celý víkend:) 

Část Inkoust family :)

Přítel měl smrt v očích, když se starost o jeden z pohárů předala zrovna
(hromotlukovi) mně :D Ale cestu do studia přežil :D

A nakonec náhledy z videa natáčeného během focení pro Jackpot clothing :)
Moc se těším jak na video, tak na fotky :)

Jaká byla vaše druhá polovina května?:)

27 komentářů:

  1. Sorry if you've already shared this here, but I do not speak Chech and wasn't able to find it. ;)
    Witch B12 and D2/D3 supplements do you use? I've got Viridian B-Complex and D3 by Source of Life, but I'm running out of my stores and wonder what to buy.

    Gabby

    OdpovědětVymazat
  2. na konvenci ti to nehorázně slušelo :)
    a můžeš být v klidu, jelikož já jsem tam byla snad jediná uplně bez kérky, a to je potom divný pocit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeej, děkuju! :) No, za rok se na konvenci už doufám budu cítit lépe :D

      Vymazat
  3. Tak na fotky a video pro Jackpot clothing se těším taky! :) A ten vytetovaný citát na noze s knihou je krásný!! :) A dneska jsem zkoušela tvůj tofu "tvaroh" k palačinkám a je úžasný! Děkuju za recept! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) a není zač, jsem ráda, že chutnalo :)

      Vymazat
  4. Krásné fotky, ty Chimpanzee tyčinky a Lifefood znám a mám je moc ráda. Co se týče protein.domácích tyčinek, v nejakutnějšo-horším případě jsem dobrovolný strávník:D Vypadají úúžasně!
    Kérka je krásná, a trochu ti závidím již klid od zkoušení, už jen 1, tak to jí krásně zvládneš, jako ty ostatní, mě ještě do června čeká neustálý boj, s učením, zkouškami i s celodenním ležením s hlavou ponořenou v knihách:( Už aby to bylo za mnou...
    Takže pro mě je květen mučeední, učící, stejně jako bude celý další červen:(

    OdpovědětVymazat
  5. :) takže se fakt musíme převlíkat u kluků? :D Stejně pořád nechápu, jak si ve dne, bez povšimnutí, může odnést dvěře :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemusíme, to byl jen vtip :) dveře nechali zazdít.

      Vymazat
  6. ahoj hrozně ráda bych tady viděla článek o tom jaké doma používáš čistící prostředky (jar, prací prášek, aviváž...) a jaké používáš a máš doma spotřebiče+ jak ušetřit vodu, elektřinu v domácnosti a tak dále. Byla bych ráda i za odpověď v komentáři, děkuju moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, plánuji článek o domácích prostředcích :) Jinak mám doma Ecover, Green force a něco od Denkmit.

      Vymazat
  7. ty tvoje kérky jsou super, ta "čtenářská" nemá chybu a bez členu se mi to taky líbí :)
    a bude recept na ty tyčinky, nebo je to tajemství pro případ, že by ses fakt rozhodla je prodávat? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky:) no zatím nevím, dost nad tím prodejem přemýšlím, protože veg proteinové tyčinky na našem trhu chybí..

      Vymazat
  8. To tetování je moc hezké (aji bez členu:) Dewi chtěla jsem se Tě zeptat, věděla jsi od mala, že budeš mít tolik tetování, nebo to přišlo postupně?:-) Lily*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kérky mě chytly až někdy ve 13-14ti letech, předtím jsem chtěla být modelka a vůbec o kérkách nepřemýšlela..spíš silikonech :D

      Vymazat
  9. Ahoj Dewii, natrefila jsem na Tvůj blog, když jsem hledala inspiraci pro overnight oats. Máš skvělý blog, už jsem si vytipovala pár dalších receptů, které musím rozhodně vyzkoušet!
    Hledala jsem recept na Tvé domácí proteinové tyčinky, ale nenašla... mohla bys mne prosím navigovat? Teď si je kupuji na 4fitness.cz, ale ráda bych zkusila vlastní.
    Moc díky a měj se krásně!
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  10. Tá kerka je proste naj! Ako tiež knihomoľ by som si ju dala :D. A ak tie tyčinky budeš fakt predávať prosím si hneď jedno balenie :)

    OdpovědětVymazat
  11. Co plánuješ na prázdniny Dewii? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Makat na bakalářce, brigádničit, jet na minimálně jeden festival, dovolenou a snad trenérský/výživový kurz :)

      Vymazat
    2. juj máš to nabité :) brigádka zas jak minulý rok? a dovča u moře? :)

      Vymazat
    3. Jojo, ta stejná :) a dovča zatím nevíme, jak to vyjde..buď moře, nebo ČR, nebo jen nějaké zahraniční město :)

      Vymazat
  12. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/t1.0-9/734421_540716172688572_203897083_n.jpg dewii s červenými vlasy :D

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj nejde o to že by ti to neslušelo, ale nosíš a sobě i něco jiného než černá tílka a kraťasy s podkolenkama?:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ještě černá trika, černé legíny :D kraťasy a nadkolenky s tílkem miluju, nejlepší outfit :) taky mám doma slušnou zásobu kraťasů i tílek (nadkolenky mám bohužel jen dvoje :D).
      Ale sem tam nosím i džíny a poslední dobou hodně často ty legíny.

      Vymazat
  14. Ja ako milovník kníh.. to tetovanie je geniálne!!!!! :) ja strašne zbožňujem tvoje tetovania na stehnách, vyzerajú skvele :) a tie proteínové tyčinky vyzerajú strašne chutne :D predaj určite zváž! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Gájo, prosím, nevím, kam ti o to napsat, tak zkusím sem... Myslíš, že by jsi mohla udělat článek o péči o pleť? čištění,hydratace, masky, něco...? Pamatuji, jak jsi se trápila pupínkama po vysazení antikoncepce a jistě jsi pozorovala změny při přechodu na veganství... Byla bych ti vděčná za tipy.. :)

    OdpovědětVymazat
  16. To zakrvácené tetování... uh. :D

    OdpovědětVymazat