pátek 30. ledna 2015

Q&A - video

Přeji krásné sobotní ráno!
Nedávno jsem vám psala, ať se mě ptáte na cokoliv, co bys vás zajímalo. Část odpovědí přinesl čtvrteční článek s videem, zbytek se dozvíte ve videu dnešním. Zároveň můžete k tomuto článku rovnou přidávat otázky do dalšího videa :)

15 komentářů:

  1. Ahoj, chtěla jsem se zeptat na Seitan, zkoušela jsi ho už z celozrnné mouky? A jaké má vlastně hodnoty bílkovin takto doma vyrobený z mouky? :) Nebo spíš děláš teď z té směsi FIX(http://www.veganfoods.cz/podle-vyrobce/vantastic-foods/seitan-fix-psenicna-bilkovina-250-g.html) já zatím občas kupuju už naložený se zeleninou od Sunfood .. ale chtěla bych zkusit doma :) Mě by stačila odpověď tady pokud by jsi byla hodná :)) A vůbec by nevadily nějaké nové typy na bílkovinná jídla třeba .. jako návrh na článek:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zkoušela na půl z clz a z bílé a šlo to :) Radši mám ale právě seitan fix, kde víš hodnoty a je to rychlejší na přípravu :)

      Vymazat
  2. Pěkné video. Ani nevím, že Filip Grznár nějak vegany komentoval...mrknu na to video

    Můj osobní názor ( pokud vůbec někoho zajímá ) je, že na veganské stravě se dá žít, existovat, i aktivně cvičit, ale klade to větší nároky na samotné vegany, aby měli stravu dostatečně pestrou a hlavně měli příjem všech esenciálních aminokyselin a některých vitamínů, které se bez živočišných zdrojů získávají obtížněji.

    S tím souvisí aji moje otázka, jestli celkový příjem všech živin řešíš jen z klasické potravy, nebo některé např. aminokyseliny, vitamíny ( hlavně B12 ) a minerály doplňuješ skrz suplementaci.

    Díky :)

    http://strongleviathan.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beru i suplementy, jelikož mám stále ne moc vysoký kalorický příjem. Mám aminokyselinový komplex, glutamin, vit B12 a sportovní multivitamín .)

      Vymazat
  3. Hrozně ráda koukám na Tvý videa :-) už jsem ti to tu někde psala, ale jsi jediná blogerka, u který si to video pustim, příjde mi totiž, že spousta jiných se za tu kameru/foták prostě nějak nehodí.. :-D Tobě to tam ale moc sluší a jsi hrozně příjemná! Jo a tohle video mě bavilo zatím nejvíc, určitě v tom pokračuj! :-)
    http://myfitmind.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké video, máš moc příjemný hlásek :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Veeej odpovedala si mi na otázku. Díkes a celkom zaujímavá odpoveď :) Tak dúfam, že vám to vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Dewi :-)
    Na videu působíš moc sympaticky. Fandím ti, jsi mi velkou inspirací! Jen tak dál!!! Krásný den :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Byla bych ráda, kdyby ses v tomto směru také nějak angažovala, nebo se k tomu vyjádřila tak, aby to vidělo více lidí
    https://www.facebook.com/StopHalalcz?ref=profile
    Je otřesné, že je něco takového v ČR prodáváno a podporováno...

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj video se mi moc líbí, působíš hrozně přirozeně a to se podaří málo komu, takže za mě určitě palec nahoru!!:) Měla bych na tebe také otázku- v jednom z minulých článků jsi zmiňovala, žes začala navštěvovat kurzy výživového poradce u Martina Jelínka. Jak se ti kurz líbí, splnil tvá očekávání? Zvažuji, že bych se přihlásila do následujícího turnusu a velmi by mě zajímal tvůj názor.
    Díky moc:) Simona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, očekávání přesáhl, je skvělý :) Jinak díky moc! :)

      Vymazat
  9. Ahoj, video je super! Vypadáš hrozně mile :-) Určitě toč dál :-))

    OdpovědětVymazat
  10. Díky všem moc za pochvaly! :))

    OdpovědětVymazat
  11. Urcite pokracuj s videami, strasne ti to sekne ;) moc sa tesim na dalsie :)

    OdpovědětVymazat