čtvrtek 10. října 2013

Seven days, seven snacks! (4)


Kokosová ovesná kaše (dáme vařit kokosové mléko, přisypeme vločky a strouhaný kokos a nakonec do kaše rozmačkáme půlku banánu) s banánem, lískovými oříšky a datlovým sirupem (aneb sladké chutě útočí! :D)



Banánové "mléko" (rozmixovaný banán s vodou) s čokoládovým müsli a jablkem


A sladké chutě útočí podruhé! Už si nepamatuji, kolik čeho jsem do koláče dala, všechno šlo nějak od oka, ale jsou tam ovesné vločky, trochu celozrnné špaldové mouky, rozmačkaný banán s vodou, jedlá soda, citrónová šťáva a asi 3 lžice třtinového cukru - vše smícháme na konzistenci těsta, přisypeme ovoce dle chuti (já dala jahody, borůvky a jablko), nalijeme na plech, dáme péct při 160° C a hlídáme :)


Svačinka po cvičení - jahodový tvaroh (z tofu natural, jahod a citrónové šťávy) posypaný plátky mandlí a slunečnicovými semínky


A, ehm, sladké chutě útočí potřetí :D Aneb jak jsem s kamarádkou strávila odpoledne v čajovně a tak jsme mluvili o jídle (nojo, vegani :D) a hlavně o sladkém, že jsem si po cestě domů koupila velkou tabulku čokolády (Fin Carré na vaření z Lidlu - nejlepší ne-hořká vegan čokoláda!!) a doma si udělala čokoládové orgie :D Takže - čokoládová ovesná kaše s mandlovým mlékem, banánem (je zamíchaný v kaši :) a lískovými oříšky (v kaši jsou asi 4 kostičky čokolády, doufala jsem, že tím chutě ukojím a ne, neukojila...:D druhý den se na mě místo tabulky čokolády smály poslední tři kostičky)


Bílý sójový jogurt Sojade s domácím makovým müsli, lískovými oříšky, banánem, nektarinkou a jahodami


A nakonec méně estetická svačina z tohoto týdne - jablko s banánovým pyré (rozmixovaný banán s trochou (!) vody), mletým mákem, lískovými oříšky a slunečnicovými semínky :)


P.S.: Omlouvám se, že jsem dneska fotky tolik okecávala, ale nějak mi to nedalo! :D :)

15 komentářů:

  1. všechno bych si dala, taky mám poslední dobou (nebo spíš celý život?:D) stále chuť na sladké. A tu čokoládu z Lidlu si taky občas kupuju, je hodně levná ale výborná :)

    OdpovědětVymazat
  2. tyjo, všechno to vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za inspiraci, vypadá to mňamózně :)

    OdpovědětVymazat
  4. ach, proč teď? umírám chutí na ty bašty :D :))

    OdpovědětVymazat
  5. Všechno perfect :D a ta kokosová kaše se mi líbí nejvíce :)

    OdpovědětVymazat
  6. tolik jídla:D
    škoda, že už je tak pozdě, hned bych si něco vzala:D:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tvoje "okecávaní" je super ;) Mohla by si ho zaradiť vždy. <3

    OdpovědětVymazat
  8. Tak na tahle jídla bych uvítala recept, dělají mi neskutečný chutě! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten koláč vypadá dost dobře ! :)

    OdpovědětVymazat
  10. prosimtě, u toho třetího je jediná tekutá složka jenom citronová šťáva? nebo jsi něco vynechala? vypadá to moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá to všechno dobře. Akorát.. neměla bys tipy i na nesladké svačiny? Mně to sladké stačí ke snídani a ke svačině do mě často už tak moc neleze a nějaké pečivo se mi taky pořád jíst nechce. :D

    OdpovědětVymazat
  12. No mňam, nevím co bych si dala dříve :)
    Ale asi nejvíce mě láká to první.

    OdpovědětVymazat
  13. Hned to první jídlo mě naprosto okouzlilo.:-D Jdu do něj, rozhodně!;-)

    OdpovědětVymazat