středa 25. července 2012

Třešňové muffiny s hořkou čokoládou


Ingredience
2 hrnky polohrubé mouky
2/3 hrnku třtinového cukru
1 hrnek sójového mléka
1/3 hrnku rostlinného oleje
1/2 sáčku vanilkového pudingového prášku
1/2 balení prášku do pečiva
třešně podle potřeby
hořká čokoláda

Postup
Troubu předehřejeme na 200°C. 
V míse smícháme všechny sypké ingredience. Poté přilijeme mléko a olej a vše pořádně promícháme. Nakonec přimícháme třešně. Nalijeme do vymazané formy nebo do formy s papírovými košíčky. Pečeme 20 minut. Po vyndání z trouby posypeme muffinky nastrouhanou čokoládou. 

6 komentářů:

  1. super blog, tušim som ho už prešla skoro cely :D hahah, som stalker. followujem

    OdpovědětSmazat
  2. mňam muffinky musím vyzkoušet !:)

    OdpovědětSmazat
  3. Můžu použít místo sojového mléka nebo vody normální mléko?

    OdpovědětSmazat
    Odpovědi
    1. Živočišné mléko není zdravé, radši bych použila vodu.

      Smazat
  4. Na kolik muffinů to vychází?

    OdpovědětSmazat