středa 8. srpna 2012

Ananasovo-kokosová buchta s čokoládovým pudingem


Ingredience
2 hrnky hrubé mouky
1/2 hrnku třtinového cukru
1/4 hrnku oleje
1 lžíce jedlé sody
1 ananasový kompot
1/2 hrnku strouhaného kokosu
na polevu: 2 balení čokoládového pudingu, kokosové mléko, třtinový cukr

Postup
Ananasový kompot i s vodou rozmixujeme, smícháme s ostatními ingrediencemi a důkladně promícháme. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme cca 30 minut při 160°C.
Mezitím si uvaříme čokoládový puding podle návodu na obalu a potřeme jím hotovou buchtu.

8 komentářů:

  1. Dělala jsi ten puding přesně podle návodu, prosím? Tj. jestli jsi na ty dva pudingy použila litr mléka, nebylo toho moc? Děkuju. :)

    OdpovědětSmazat
    Odpovědi
    1. Určitě jsem dávala méně mléka, aby to nebylo tak vodnaté :)

      Smazat
  2. lze použít místo hrubé mouky mouku celozrnnou pšeničnou? díky za odpověď

    OdpovědětSmazat
  3. Myslíš,že mohu použít hrubou špaldovou mouku? :-)

    OdpovědětSmazat
  4. Použila jsi kokosové mléko z plechovky nebo může být nahrazeno sojovým? a jak velký kompot je asi potřeba?

    OdpovědětSmazat
    Odpovědi
    1. Ne, domácí :) a může být nahrazeno. Kompot to byl ten velký, bohužel netuším kolik má, ale ber tu větší plechovku :)

      Smazat