středa 8. srpna 2012
Ananasovo-kokosová buchta s čokoládovým pudingem
Ingredience
2 hrnky hrubé mouky
1/2 hrnku třtinového cukru
1/4 hrnku oleje
1 lžíce jedlé sody
1 ananasový kompot
1/2 hrnku strouhaného kokosu
na polevu: 2 balení čokoládového pudingu, kokosové mléko, třtinový cukr
Postup
Ananasový kompot i s vodou rozmixujeme, smícháme s ostatními ingrediencemi a důkladně promícháme. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme cca 30 minut při 160°C.
Mezitím si uvaříme čokoládový puding podle návodu na obalu a potřeme jím hotovou buchtu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Dělala jsi ten puding přesně podle návodu, prosím? Tj. jestli jsi na ty dva pudingy použila litr mléka, nebylo toho moc? Děkuju. :)
OdpovědětVymazatUrčitě jsem dávala méně mléka, aby to nebylo tak vodnaté :)
Vymazatlze použít místo hrubé mouky mouku celozrnnou pšeničnou? díky za odpověď
OdpovědětVymazatAno :)
VymazatMyslíš,že mohu použít hrubou špaldovou mouku? :-)
OdpovědětVymazatMůžeš :))
VymazatPoužila jsi kokosové mléko z plechovky nebo může být nahrazeno sojovým? a jak velký kompot je asi potřeba?
OdpovědětVymazatNe, domácí :) a může být nahrazeno. Kompot to byl ten velký, bohužel netuším kolik má, ale ber tu větší plechovku :)
Vymazat