sobota 18. května 2013

Oh, sweet life!

Dneska mám po dlouhé době volný den bez učení a náležitě si ho užívám!:) Sice mi ráno bylo trochu špatně po včerejším večeru, ale výborná snídaně s domácím lískooříškovým mlékem mi pomohla. Po snídani jsem sepsala článek na blog, uvařila oběd a pak si udělala beauty day - barvení vlasů, pedikúra a peeling :)
Mám skvělou náladu, protože se mi tenhle týden podařilo dát 5 zkoušek - z toho jedna byla ústní (z angličtiny musíme mít písemnou i ústní zkoušku) a jedna ještě zápočtový test ze semináře (z toho teda ještě nemám hodnocení, ale jsem si jistá, že to mám :)). Jsem ráda, že se mi všechny předtermíny podařily (hlavně politologie, jelikož s tou jsem moc nepočítala, protože jsem se na ní stihla učit jen v den zkoušky a hlavně ty otázky byly celkem zabijácký - jednu odpověď jsem dokonce vymýšlela podle toho, co vím o minimalismu co se týče designu a módy, otázka se ptala na výhody a nevýhody minimalistické definice politických stran :D) a ještě za tu nejlepší možnou známku! :))
Za takové výsledky jsem si včera skočila do drogerie a nakoupila pár dárečků. Určitě je uvidíte v nějakém z příštích článků. Večer jsem pak byla na přednášce (nojo, týden po semestru a mně už chybí přednášky :D) - konala se v rámci Sociologického kontejneru. Přednášel můj oblíbený profesor, který poté zval všechny do hospody, kde se náš obor schází, tak jsme s Kubou taky vyrazili. Bylo to fajn, většinu času jsem si povídala s mým druhým (ne v pořadí!) oblíbeným profesorem a pár spolužáky, řešili jsme proč by lidi měli hulit trávu, jestli existuje svobodná volba, co znamenají kérky,... :D
Dnes večer plánuji už jen cvičení, nákup zeleniny a ovoce na příští týden a pak odpočinek a vydatný spánek před zítřejší cestou do Prahy!! V plánu jsou nákupy a koncert Bring Me The Horizon! :)


Co tento víkend děláte vy?:)

17 komentářů:

  1. Takže ty už máš prázdniny??? :D Obdivuju tě, jsi borec, jestli to takhle dáváš a neblázníš z toho ..

    Já se učím a učím ... a čtu blogy v přestávkách :)

    Jinak minulý týden jsem úplně náhodou narazila na tvůj blog a za dva dny jsem ho celý přečetla. A jsem z něj nadšená, tak doufám, že se nechystáš skončit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě tři písemky a jedno ústní :( Děkuju!! Nechystám se skončit :)

      Vymazat
  2. hey sdílím tvojí radost :D já včera udělal poslední státnici :D a na BMTH se taky samozřejmě těším, doufám že to bude stát za to...

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Dewii :) len ti chcem napísať že máš úžasny blog a inšpirovala si ma ku vegánstvu :) Vďaka za skvelé recepty čo tu dávaš a dúfam že neprestaneš ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jdu na BMTH ,třeba se potkáme :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak splnit pět zkoušek hned v předtermínu se mi za celých pět let studia sociologie nepovedlo ani jednou! :) Gratuluji, to chce vážně hlavu a nepochybně vrozené sociologické cítění ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Lenošim :D muhaha, na fotce ti to moc sluší :)

    i-dove.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Máš můj obdiv!! 5 zkoušek za týden to je paráda :) Mně to teprve čeká :/

    OdpovědětVymazat
  8. Ty zkoušky musely být opravdu náročné, když jsi jich udělala 5 za týden a učila ses až v den zkoušky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na dvě jsem se učila v den zkoušky (jedna byla z textů, které jsem všechny četla, až na jeden, takže jsem si jen přečetla poznámky o čem jsou a s druhou jsem prostě měla štěstí:) Na další dvě jsem se moc učit nemusela - na ústní nebylo co a na písemku z ájiny jen slovíčka a gramatiku. A na poslední jsem se učila celý týden předtím.

      Vymazat
  9. Gratuluji ke studijním úspěchům! ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. :) já bych měla dotaz - už pár příspěvků dozadu si měla fotky z "nočního kauflandu" tuším, kdy ty ceny ovoce a zeleniny jsou za hubičku - tak se chci zeptat, jak je to možné? já jsem ještě na nic takového nenarazila, nebo je to běžné a jen já o tom nevím? :D díky
    P.S. si šikovná, 5 zkoušek to je masakr :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni večer vždycky doprodávají zeleninu a ovoce, tak proto je tak levná :) Zkus tam někdy zajít kolik sedmé :) Ne vždycky mají nějaké extra slevy ale.

      Vymazat
  11. Ke zkouškám gratuluju! ^.^ A koncert si určitě užij x)

    OdpovědětVymazat
  12. Já byla v sobotu na oslavě sestřiných narozenin a v neděli za přítelem. :))

    OdpovědětVymazat
  13. Na jakou školu chodíš?:) Jinak jsi mojím vzorem!!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ZČU, Fakulta filosofická, obor sociologie :)) Jaj, děkuju :3

      Vymazat