pondělí 30. června 2014

June random

Červen - můj první měsíc prázdnin. I když jedna zkouška mi tam ještě strašila, jelikož nebyly dřívější termíny - moje příprava na ní však zabrala jen pár hodin :D Mimo tento menší (menší berte v uvozovkách, jsem děsnej stresař) stres jsem si však mohla začít užívat plnými doušky nově nabytý volný čas...bohužel je tu jedno "kdyby" - ani já v létě nezahálím a mám brigádu, abych si s přítelem mohla užít nějaký ten čas v zahraničí a zároveň jsem si chtěla splnit sen a udělat výživový kurz (tento sen ale asi nadále zůstane jen snem). Brigáda sama o sobě není hrozná. Mám slušně placeno, můžu si do práce přijít a odejít kdy chci a navíc jde o celkem relaxační činnost, u které si mohu v klídku přemýšlet nad nesmrtelností brouka (ale taky musím dávat pozor, ať nestrčím prst do horkého mandlu :D). Horší je, že není v Praze, kde mám přítele. Ani v Plzni, kde mám fitko. Ale u rodičů na maloměstě, kde - lidově řečeno - chcípl pes. Sice díky tomu makám na blogu, ale zároveň se nudím a nudím = smutním a taky nudím = žeru. Mít tu stejnou brigádu v Plzni, tak jsem spokojená. Takhle už v půlce týdne (tento týden to na mě přišlo už dneska :D) fňukám, že mi chybí přítel a fitko. Naštěstí na víkend mi přítel přijede sem a příští týden se vracím do Plzně (samozřejmě stejně jako minule pojedu hned z nádraží do fitka :D) a pak jdu do práce až v srpnu :) 

Co mi kromě stresu ze zkoušky a brigády červen ještě přinesl? 
  • Byla jsem na další fitness soutěži, kde jsem viděla dvě bikiny, které sleduji (Stephanie Davis z Rakouska a Sabinu Plevákovou ze Slovenska) - že se na Olympii dostanu jsem nečekala, až den předem mi přítel řekl, že půjdeme, když tam tolik chci (lístky byly celkem drahé) ♥
  • Další věc, kterou mě přítel překvapil bylo, že jsme spolu začali pravidelně chodit o víkendu do fitka...začíná mě sice štvát, že mu to roste tak rychle (:D), ale naše sparing tréninky mě vážně baví :)
  • Poprvé jsem dělala jídlo na zakázku - konkrétně si ode mě jedna slečna objednala raw štrúdl k narozeninám svého kolegy a kamarádka proteinové tyčinky :)
  • Mám také své první video z focení - konkrétně z focení pro Jackpot clothing. Fotky můžete najít na mé fb page a video zde 
  • V červnu mě také poprvé potěšily výsledky inBody měření. Sacharidové vlny zabraly lépe než jsem čekala (článek o výsledcích) :))
  • Mám rozdělanou druhou půlku rukávu, zabralo to celý den (i s kreslením návrhu), ale linky už jsou hotové, zbývají jen stíny, barvičky a něco málo kolem loktu...no, už aby to bylo :)
  • Jo, jsem zase blondýna! :D

Kocovinový oběd v podobě guláše v pražském LoVeg


A jako zákusek mrkvový dort, mňam!!

Procházka po obědě - Valdštejnská zahrada :)


Mňamky od Nu3tion

Moje nejoblíbenější krabičky PowerTower - nechybí mi v kabelce (resp.
ve sportovní tašce :D) při žádném cestování, či návštěvě fitka :)

Nákup z Biosféry ^^

Olympia Amateur 2014

A další oběd v LoVeg - tentokrát boží svíčková a jejich speciální burger
(doporučuji spíše tu svíčkovou :))



Má krásná zásoba máslíček během redukčního režimu :D

Takhle přítel dopadl (nebo spíše odpadl :)) po prvním tréninku se mnou 8-) :D 

A za to, jak dobrého kouče mu dělám jsem dostala celou novou výbavu
do fitka! (dobře, je to k svátku :D)

Arašídové úlovky z Německa :) 

Jedna z věcí, co je na létě nejvíc super - samosběry ovoce (upřímně závidím všem,
co mají vlastní zahrádky - respektive těm, jejichž maminky na zahradě raději
pěstují dýně a jahody než zasazují okrasné keře =/ :D)

Super kaše od Nominal a protein+tělový krém od Bioden

A jde se běhat :)

Moje první objednávka - raw štrúdl k narozeninám :)) Samozřejmě mi déle
trvalo vybrat krabičku a vázání než udělat samotný štrúdl :D

Potréninkový feeling ♥

Z balíčku od ForActiv

Druhá půlka rukávu in progress :))

Pondělí - první den v práci po týdenní pauze a už padám na hubu. 

Jaký byl váš červen? :))

52 komentářů:

  1. Spoločné tréningy by sa páčili aj mne. A ten vakúš mi pripomína brokolicu, haha :D Pekné fotky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš vedle přítele? To je brokolice :D:))

      Vymazat
    2. Jops, vedľa neho :) Tak som si tipla správne, veľmi cute, haha ! :D

      Vymazat
  2. Páni, tak já jsem sysmbolicky poslední pátek, kdy začínali školáčkům prázdniny také dokončila svou poslední zkoušku, uf!:) Jinak ty nákupek z Biosféry ti šeredně závidím:D Samé zdravé bašty, hm a mrkvový koláč vypadá skvěle, ještě víc mě oslovila ta úžasně vypadající svíčková! Ta musela být<3!
    Nový vybavička do fitka od přítele je skvělá, to se mu tedy povedlo! =) Jinak já patřím mezi ty šťaslivce, kteří mají zahrady doslova naprané zeleninou a ovocem a to tolik, že se s ním už nevejdeme do 2 lednic doma!! :-) (viz na blogu), úrodu máme monstrózní, škoda, že nebydlíš blíže, musela by sis povinně ode mě vzít minimálně mísy jahod a salátů, třešní atd... :-D Nestíháme to vůbec jíst a to už mám i plný mrazák!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kde bydlíš!!!!!!! :D
      Ta svíčková byla fakt vynikající, už se těším, až na ní půjdeme znova O:-) :))

      Vymazat
    2. No Karol, asi by ses projela, je to 50 km od Prahy u Benešova :))) A dnes další šílená várka, ted už to fakt nemám kam dát! A jsem nacpaná jak balon!!:D (viz foto na blogu...)
      No to věřím, vypadá delikátně, já bych si jí také udělala, ale určitě by neměla na takovou od profíků, mňam!

      Vymazat
  3. Tak ta kéra bude boží! už teď vypadá moc dobře! <3 <3.. nádhera. jinak chytá mě zase mlsná z toho tvého článku! :3 a máš moc hodného přítele, můžu se zeptat jestli má nějaký význam tetování na jeho levé ruce, na lokti? :) a ty jahody! Mňam!.. škoda že nemáme zahrádku, tak musíme kupovat v obchodech, a to někdy není žádná sláva, no.. a na té fotce s vlnitými vlasy ti to strašně moc sluší :) Burgr vypadá moc dobře! :3s

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc :)) Myslíš tu černou ruku? To jen chtěl být aspoň částečný černoch :D

      Vymazat
  4. Nové tetování vypadá nádherně! Těším se na fotku hotového! :) a ten nový outfit do fitka je úžasný! Má oblíbená fosforově žlutá barva! :D A blonďatá ti sluší! I když jsem u tebe zvyklá na tu tyrkysovou :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zdá se mi to, nebo teď "žiješ" jen přítelem?! :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo to bejvá, když jsou spolu dva a mají se rádi :-D

      Vymazat
    2. No vidíš a přítel si zase stěžuje, že žiju jen fitkem :D Ale i kdyby ano, tak je to snad pochopitelné, když jsme spolu chvilku a jsme do sebe zamilovaní, ne? To už tak v zamilovanosti bývá...a jestli to neznáš, tak je mi tě líto :)

      Vymazat
  6. takze uz zase thigh gap? kolik jsi zhubla? a kolik ted vazis? sluselo ti to vic,kdyz jsi vic vazila...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zhubla jsem 3 kila a mám zdravou váhu na svou výšku.

      Vymazat
  7. btw. mam pocit že zase padáš do any..dřív jsi měla a pořád jsi zatvrzele tvrdila že se tě nic takového netýká,že takovou vychrtlou postavu máš danou...haha..přiznej si to..počítáš,počítáš,chceš mít zase míň a míň...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podivej se na bikiny fitness, ty sou jak paratka a nejaka ana jde mimo ne!
      dewii ma postavu i vahu vic nez v poradku a podle tech fotek si rada dobry jidlo dopreje. hold cvici a prebytek co nepotrebuje nema
      priznej si to, ses nevyrovnana blbka co ma potrebu prudit :))

      Vymazat
    2. No ty mi nádherně vidíš do hlavy! Sice počítám, počítám, ale chci víc a víc. Shodila jsem dolů jen nějaký přebytečný tuk a už se těším na podzimní objemovku :)

      Vymazat
  8. super výsledky, dewii :) právě jsem se rozhodla, že od zítra začínám vlnit. kam se s přítelem chystáte? někam k mooři? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :)) Tak ať se daří. Zatím nevíme, ale asi někam k moři :)

      Vymazat
  9. Hele, ty jsi nejak aktivni co se tyce ALF? Nikdy jsem si nevsimla, ze by ses nejak zminila o tom, ze jdes nekam neco zachranit... Pokud fakt nejsi, tak proc tyhle tetovani? Prijde mi to trosku trapny...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ne kazdou "kriminalni" cinnosti se clovek verejne chlubi

      Vymazat
    2. Aha, ale dumpstrem se chlubila. A taky je to kriminální činnost...

      Souhlasím s anonymem. Je něco jiného tetovat si kérky související s přesvědčením nebo náboženstvím a něco jiného tetovat si slogany aktivních skupin. To je asi tak, jako kdybych si já zajímající se o umění, nechala vytetovat logo umprumu, ačkoliv jsem na té škole nikdy nebyla a pravděpodobně by mě odtamtud vykopli, protože nenakreslím ani rovnou čáru. To, že Dewi podporuje ALF (a to je ještě otázka jak, dát jim like na fb se nepočítá), myslím, není dostatečný hlásit se k této skupině tak, že si vytetuju animal liberation a k tomu until every cage is empty. Je to její věc, ale na mě to působí docela pozérsky a samotné by mi bylo trapně.

      Vymazat
    3. Tak za prvé, ať si každej na své tělo tetuje co chce.. Nejen, že to není vaše věc, ale myslím, že zrovna ona aspoň inspiruje plno lidí svým blogem k lepšímu uvažování.. Já kvůli ní začala být zatím jen vegetariánka (později chci být i vegan) a plno lidí také.

      Vymazat
  10. Dewii, promin, ale zdá se mi, že jsi zase hodně pohublá. Já mám ana období za sebou, každopádně se dál vyhýbám počítání kalorií/makroživin atd., jinak bych do toho zase spadla. Nebojíš se, že zase začneš ubírat na kaloriích?
    No, je to tvůj život, nechám to na tobě a snad tě přítel "pohlídá", držím ti palce, jsi fajn holka :)
    Tak mě napadlo se zeptat - jak nesl tvůj bývallý přítel anorexii? Hádám, že o tom věděl...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebojím, naopak teď přidávám :) Zhubla jsem jen tři kila, mám 21% tuku, takže bych klidně mohla ještě zhubnout.
      Ex o tom samozřejmě věděl, sám to na mě poznal hned po pár týdnech, co jsme byli spolu (a to jsem zrovna měla celkem dobré období). Trpěl tím, nebudu lhát. I teď stále někdy mívám své nálady a trpí tím i současný přítel. Toho už se asi nikdy nezbavím

      Vymazat
  11. To má přítel takhle potetovaná předloktí? :D
    Jo a zkus si žít na zapadákově, kde "chcípl pes" celý život - žádná brigáda, zábava... nic :D

    OdpovědětVymazat
  12. haters...haters everywhere... :-/
    online a ešte k tomu anonymne sa na niekoho vyvrsovať dokáže každý, ale osobne do očí, by jej to z vás nikto nepovedal. počítať kalorie a žiť zdravo a mať anorexiu, sú dve odlišne veci a ľudia ako vy, by si to mali uvedomiť. Dewii určite vie, čo si môže dovoliť, aby do toho opäť nespadla. Anorexia pramení z pocitu menejcennosti a neobľuby seba samého. Myslím si, že Dewii s tým problém nemá, hlavne nemá prečo mať.
    a tetovanie... často omielaná téma... nech si každý tetuje motív aký sa mu páči. Náboženské motívy, anjelov, kríže a všetko ostatné si tiež netetujú len ľudia nábožensky založení, alebo veriaci... dewii sa už viackrát zmieňovala o skupinách, ktoré hája práva zvierat... to, že ich podporuje a prijíma ich filozofiu, neznamená, že musí byť ich členkou. tým že je vegánka zachránila stovky, tisícky zvierat ročne... už len tým, že nevkladá peniaze do týchto spoločností... zamyslite sa nad sebou, než niečo vypustíte z úst... "súď iných, až keď si sám úplnou bytosťou"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju strašně moc!! Sama se bojím, abych do toho nespadla znova, proto se hlídám a když mi náhodou něco nesedí, tak si s někým promluvím a je mi líp.
      A co se týče kérky, tak znamená vyjádření souhlasu a podpory nejen pro ALF. Nikdo si nezaslouží strávit život v kleci - proto je tam i daný slogan.

      Vymazat
  13. Proteinové tyčinky už jsou fuč....byl náročný víkend a poslední jsem měla dnes :D :).. Jinak anonymové zase řádí koukám.. Divný, že žiješ přítelem když ho máš...a postava je super a ty sama víš, že je to v pořádku i podle meření,. Hlavně se nenech těmi kecy strhnout :))

    OdpovědětVymazat
  14. Pekný článok super fotky :) tetovania máš božské, ja sa neviem odhodlat A vybrať ani to jedno :) chcem niečo na tému vegetarianstva O tom ako nieje rozdiel medzi zvieratami A tak:) len ťažko sa hľadá inšpirácia musím si nakreslit svoje :) inak Sabína plevakova... Bože to je kus ženy ja keď ju vidím hocikee.či už na živo alebo na fotke.nemôžem znej spustiť oči :) A môžem sa spýtať čo to máš za brigádu že to máš také voľné? :)

    OdpovědětVymazat
  15. Prej haters, zkus si to po sobě přečíst. Přítel, přítel, přítel, fitko, přítel. Tak co? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Randomy sou o tom co delala a ze byla s pritelem je jeji vec
      Projdi si tech X clanku, ktere vam pise o vsem moznem a bud vdecna

      Vymazat
    2. Preboha aj keby napísala článok len o tom ako trávila čas s priatelom, tak je to jej vec, jej blog!!! niekto tu asi závidí, a nepozná ten pocit keď môžeš s niekým tráviť svoj čas a zdieľať svoje záľuby..:) :) to je smutné no :)

      Vymazat
    3. já myslela že random články jsou o tom, co bloger/ka dělá a co ji baví, to kvůli tomu, že vám se to nelíbí nemá čas trávit s přítelem nebo co?:D neměla by se s jím rozejít, aby zas randomy byly o něčem jiném? lidi bože proberte se:))

      Vymazat
  16. Dewii, prosim tě jak jíš to burakove máslo? Já ho miluju, ale nejraději bych ho jedla lžičkou rovnou ze sklenice, tak by me zajímalo, jak ho ji taková fitnesska :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dávám si ho do kaší ráno :) nebo se dá mazat na toast, jablko, palačinky, tortilly, přidat do dezertu při pečení i na slano do nějaké asijské směsi :)

      Vymazat
  17. v Loveg jsem taky jednou byla s mamkou, moc nám to tam chutnalo :) jako dezert jsem si dala pohankovou palačinku, ta byla taky moc dobrá!

    OdpovědětVymazat
  18. Vypadáš skvěle:)
    na instagramu tě samozřejmě sleduju (stalkuju:DD) a tak většinu fotek znám, ale tyhle články mám stejně ráda:)

    OdpovědětVymazat
  19. Máš božskú postavu ! :O chcem mať aspoň z polovice takú, akú ty :)

    OdpovědětVymazat
  20. Máš krásnou postavu! :) Jde vidět, že na ní hodně makáš a že tě to baví. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Kde bereš na to vše tolik peněz když studuješ? :O

    OdpovědětVymazat
  22. Miluju tvoje nohy :D A vypadáš hrozně mile, ne jako pár potetovaných slečen u nás, co se vyhlásili za slavné a všechny jen posílají do pič*e. Možná víš koho myslím. :D

    OdpovědětVymazat
  23. Máš úžasnou postavu, na tu předběhovou fotku bych mohla koukat pořád dokola, to krásně ploché břicho a thigh gap :3 Já mám při stejné výšce o zhruba šest kilo méně a vypadám o dost tlustěji s břichem nafouklým a la těhotná :( zase je ale pravda, že vůbec necvičím i když bych to třeba zkusila ale ke sportu mám odpor, který se mi nedaří překonat... :/
    Chtěla bych se Tě zeptat, jak třeba "bojuješ" proti různému uzobávání během dne? Co jsem na veganství mám s tím docela problém a pak většinou dojde i na věci, které 100% veganské nejsou :(
    A ještě jedna otázka...tato blond je tvá přírodní barva? A plánuješ si jí tak chvíli nechat či budeš barvit (popř. na jakou barvu)?
    Předem díky za odpovědi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :))
      Nenudit se a furt něco dělat. Já uzobávám, když jsem celý den doma a nemám moc práce. Jakmile celý den někde běhám, tak není čas na uzobávání :)
      Budu barvit na modro zase na konci měsíce:)

      Vymazat
  24. Tu svíčkovou bych si dala, dřív jsem ji milovala, ale od doby, co jsem vegan, jsem neměla ani svíčkovou, ani knedlík. Dala bych si knedlík. :D

    OdpovědětVymazat