sobota 6. září 2014

News, news, news

Člověk pracuje a přiskočí na něj tohle :D
Hezký den! 
Dneska je sice trochu škoda zůstávat doma, když je tak krásné počasí, ale mám psací slinu, takže od rána píšu a píšu...a abych se z toho nezbláznila, tak teď pro změnu píši něco na blog :D :) Je to sice teprve týden, co jsem publikovala srpnový random, ale stačil týden, aby se objevilo pár novinek, o které se chci s vámi podělit. 
Jako první nějaké novinky ohledně mě samotné - jsem teď na samotě u lesa, kde hlídám palác mých drahých rodičů, kteří se smaží na sluníčku v Turecku. Jelikož mají novou saunu a výřivku, tak mi to ani moc nevadí :D Za chvilku ale asi zešedivím ze všech zvířat, co tu běhají okolo (nebo po mně...a kdyby jen pes, ale ta giga kobylka mě fakt vyděsila! i víc jak had :D), nebo naopak neběhají (moje králíčice Cass se vydává na toulky přírodou a přijde se ukázat tak jednou denně...a já z toho mám hlavu v pejru). A jestli nezešedivim ze zvířat, tak ze svýho chlapa, který si taky vyjel do zahraničí - ne se smažit na sluníčku, toho v Norsku asi moc nemají (ale prý tam není taková zima, jak by jeden čekal...takže se tam s tím asi jednou vydám). No, znáte to, láska jak trám, normálně bez sebe nevydržíme pár dní a teď máme vydržet dva týdny. Štěstí, že i když jsem na vesnici, tak mám furt co dělat a moc na to nemyslím.

pátý den vlnění a mega břicho už je pryč, haleluja!
(jen jsem trochu oteklá po 200 g sachrů z dne předtím)
Další výhodou mého pobytu na vesnici je, že nepracuji. Ne kvůli tomu, že bych nechtěla pracovat, ale práci v kuchyni má jednu nevýhodu - všude okolo je jídlo! Takže jsem v srpnu pěkně prasila. A bylo to pěkně vidět. Od pondělka jsem však najela na vlny a už to leze krásně dolů (až se divím! ještě když jsem bez fitka). Tak držte palce, ať si to zase nepokazím, až se do práce vrátím. 

A teď trochu mimo mě - proběhly menší změny na facebookové stránce. Sem tam zde budu přidávat nějaké průpovídky a "deníčkové zápisy" v doprovodu fotek či meme. Psali jste, že máte takové zápisky rádi, tak je vám chci zprostředkovat i jinak než v randomu, který píši jen jednou za měsíc. Další novinkou na stránce je album Dobrůtky od vás, kam budu dávat fotky jídel podle mých receptů, jenž jste mi zaslali (a můžete posílat dál - buď na fb stránce do zpráv nebo na e-mailem dewii@seznam.cz). Pokud máte návrh na další změnu stránky, jsem jedno ucho! :)
Přemýšlela jsem i nad vytvořením facebookové skupiny, ale nevím, zda by byl o to zájem. Často mi píšete o rady, sestavení jídelníčků,...tak mě to napadlo jako možnost, jak být více v kontaktu. 



Blog snad již konečně taky projde větší změnou, jedna však probíhá již delší dobu - trochu jsem změnila zaměření blogu. Chci zde psát hlavně o stravě a cvičení, plus začít přidávat víc receptů. Články jako filmové tipy, moje nové kérky, co jsem si vyrobila,...tu už nebudou (něco z nich však je a bude zahrnuto v randomech). Po předchozí zkušenosti chci začít přidávat více tréninků (budu se snažit i videi/fotkami), možná i nějaké své jídelníčky, o které jste mi psali.

No a nakonec menší překvápko, které jsem si původně chtěla nechat pro sebe dokud nebudu mít hotovo, ale mám z toho takovou radost, že se musím podělit (ono stejnak než to dokončím, tak zapomenete, že to vůbec dělám :D). Něco píšu.
A víc vám neřeknu :D 


26 komentářů:

  1. prý pupkáč, jsi hubeňour a klidně bys mohla prasit dál, protože to vůbec nejde poznat :)
    Určitě kniha co? držím palce at ti jde psaní od ruky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť píšu, že pupek už je pryč! :D :)) Jojo, kniha :) Děkuju!

      Vymazat
  2. Souhlas, určitě píšeš nějakou knížku! :-) jinak já se na vlny chystám teď v pondělí, tak se mega těšiiiim! :-D Je super, že vidíš změny tak brzy :-) to bříško je parádní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Tak ať ti vlnění jde podle představ :))

      Vymazat
  3. Kdyby ses hodne nudila a chtela bys nafotit par fotek v TC tak se ozvi :D Nikča V

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky psaní se nenudím, navíc tu nemám žádné pěkné oblečení :))

      Vymazat
  4. Za toho pupkáče si jednu vraž ty drndo :)
    Jinak super, víc fitfood článků, fitfoodmanic má radost! :D
    A držím palce, ale 2 týdny to bez sebe určitě zvládnete :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však jsem psala předtím! :D Fakt jsem ho měla, škoda, že nemám fotku :D

      Vymazat
  5. Kájo, vždyť jsi nádherně hubeňoučká, máš úplně dokonalou postavu a jsi kočka a ten pobyt na vesnici si moc užívej, já ho mám skoro celý život u nás na maloměstě:DD A pozdravuj všechno zvířectvo, včetně té havěti:D Také myslím,že píšeš knížku a ať bude o čemkoli, od tebe bude 100% zajímavá a myslím, že osloví spooustu čtenářů, moc se těším,co z toho bude:)
    PS: copak vyváříč nebo pečeš dobrého? Také jsi celý den u plotny? (To znááám:D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Achjo,vždyť jsem napsala, že pupek už je PRYČ! :D Moc nepeču a nevyvářím teď, když vlním :)) to je furt vločky, rýže, zelenina, tofu, seitan, protein :D

      Vymazat
    2. No však jo, a ani ti ho nevěřím :DDD (Pupkáči:D) Aha aha, já myslela, že právě máš nějakou zakázku (jak tuším pečeš že i na přání?), tak že tě někdo zaúkoloval velkou objednávkou =)

      Vymazat
  6. Musí být super napsat si na blog, že máš "mega břicho" a jenom hodit nohy na stůl a čekat a číst ty tuny komentářů "ale prosímtě, máš úžasnou postavu, jsi nádherná". Musím uznat, udělala sis hezkou továrničku na zvedání ega. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím! poslední dobou dewíku nemeleš o ničem jiným než o svým klukovi o kérkách a o tom jak musíš chodit do fitka...prober se

      Vymazat
    2. Mě na tom nepříjde nic divnýho. Bloguju to, čím žiju, ona očividně žije přítelem a fitkem, tak kde je problém? Já zas často mluvím o práci, protože tam trávím spoustu času a přítele nemám:D

      Vymazat
    3. doporucuju sledovat jinej blog :)

      Vymazat
    4. Je to přeci její blog - její život a píše sem to, co se v jejím životě děje. Pokud čekáte něco jiného, od toho jsou jiné blogy.

      Vymazat
    5. Také bych doporučovala začíst číst jiný blog, když tento se vám nelíbí. Já se naopak Dewi musím zastat, protože její články mě baví. Blog na zvedání ega? Prostě si zlepšila formu a je spokojenější, tak se chce pochlubit :) (to myslím hezky:) A že píše jen o svém příteli? Je to přece její věc, jestli to nebude závist holky ;) Tvůj blog je moc fajn, piš dál podle sebe :) Ivana

      Vymazat
    6. Dewi je úžasná, nechápu co máte za problém vy hlupky. :)

      Vymazat
    7. To je jasný,že vás štve,že píše o fitku a příteli,když vy se válíte doma jste elouni :DD Je to její život,její blog a i kdyby tu psala o počasí,lidi to stále budou číst,protože je Dewii fascinuje a líbí se jim její články,takže můžete klidně odejít :) A ať si ego klidně honí,když na to má :))

      Vymazat
  7. ten pupík před vlnama bych teda chtěla vidět! :D <3

    OdpovědětVymazat
  8. Já to prostě věděla, že tam něco píšeš! ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Krásná postava! Jinak těším se na to, co píšeš :)

    OdpovědětVymazat
  10. Už se moc těším, až si To něco přečtu! :) Moc Ti fandím a držím všechny pěsti, ať vyjde vše jak má! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Postavičku máš teda krásnou :), na vlny bych pak uvítala článek
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Co je ti prosím to "vlnění"? Děkuju! Jsi úžasná.

    OdpovědětVymazat