pátek 31. října 2014

Snídejte s Iswari!


Snídáte rádi? A snídáte rádi zdravě? V tom případě jsou snídaňové kaše něco právě pro vás! Základem snídaňových směsí Iswari, jenž jsou v raw a bio kvalitě, je pohanková krupice, doslazovány jsou pak kokosovým cukrem a navíc každá směs obsahuje nějakou "superpotravinu". Směs stačí zalít teplou vodou či teplým rostlinným mlékem, zamíchat, dvě minutky počkat a zdravá snídaně je na světě! 

Směsi Iswari se prodávají ve 4 provedeních
  1. nepražené kakao + lucuma
  2. maca + moruše + jahoda
  3. konopný protein + lucuma
  4. mladý ječmen + banán + naklíčená pohanka. 
A já vám dnes povím, jak mi chutnaly první tři příchutě :)

Začnu směsí, kterou jsem ochutnala jako poslední - konopný protein + lucuma, která mi chutnala nejméně, i když jsem popravdě čekala mnohem horší chuť, jelikož, jak pravidelní čtenáři již ví, konopnému proteinu moc neholduji (v podstatě ho piji jen proto, že konopná semínka jsou strašně zdravá a obsahují všechny esenciální aminokyseliny :D). Směs chutnala dobře (smíchala jsem jí pouze s teplou vodou), na prdel jsem si z ní ale nesedla. Věřím, že s teplým mlékem, nějakým ovocem, oříšky, atd. to může být mňamka, já bych však při nákupu radši sáhla po jiné směsi.  

SLOŽENÍ: pohanková krupice, zlatý len mletý, mandlová mouka, lucuma, konopný protein, kokosový cukr, rozinky sultánky

Snídaňová směs maca + moruše + jahoda se ke mně dostala jako první v mém úplně prvním balíčku od Iswari a již při prvním odzkoušení jsem byla nadšená! Moruše jsem do té doby nikdy neochutnala a hned si je zamilovala. Směs jsem smíchala s rostlinným mlékem a vodou, přidala i trochu mleté skořice (protože tu cpu prostě všude :D) a moc si pochutnala. Příště jsem jí zkusila bez skořice, smíchanou pouze s rostlinným mlékem, posypanou nakrájenou nektarinkou a lahoda! A i se samotnou vodou, bez ovoce a čehokoliv jiného byla výborná. Kaše má sladkou a velmi zajímavou chuť. Pro mě je prostě favorit! 

SLOŽENÍ: pohanková krupice, zlatý len mletý, mandlová mouka, maca, moruše, jahody (sušené mrazem), kokosový cukr

Když jsem nepražené kakao + lucumu ochutnala poprvé, nebyla jsem nijak nadšená. Předchozí směs mi chutnala mnohem více, tato mi přišla nahořklá a bez chuti. Podruhé jsem si však pochutnala a to jsem jí pokaždé připravovala stejně (jen s teplou vodou), poprvé jsem ji však udělala více tekutou, tak se asi díky tomu trochu vytratila chuť směsi. Pro mě je kakaová směs hned za směsí jahodovou, trochu jí však šlape na paty (a přítel to má přesně obráceně :D). Milovníky čokolády by mohla potěšit :)

SLOŽENÍ: bio pohanková krupice, bio bezlepkový oves naklíčený – vločky, bio mandlová mouka, bio prášek z nepraženého kakaa, bio lucuma, bio kokosový cukr.

12 komentářů:

  1. Tento článek mě opravdu zaujal. Mé snídaně se poslední dobou už neustále opakují a nemám z nich takový požitek, jako v době kdy jsem zkoušela pořád něco nového. Díky za tip, rozhodně popřemýšlím nad vyzkoušením jahodo-morušové. :)

    http://roxyshealthyland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Promin ale už je fakt trapné, jak jsi svůj blog nechutně zkomerčnila...další fajn reklama alá zadarmo = bylo to super:/ je škoda, jak to dopadlo,býval to moc fajn blog...býval:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč neinzerovat produkty, které jsou ekologicky produkované, zdravé, veganské a lokální? :D Vem si, že Dewii z toho taky něco má. Číst je nemusíš, nikdo tě nenutí. :)

      Vymazat
    2. Skrze recenze se snažím čtenářům ukázat produkty, které by je mohly zajímat. Proto jsem s nima začala - spousta lidí mi psala, co si myslím o tomhle produktu a tomhle produktu, až jsem se rozhodla psát na ně recenze. Jinak je blog furt stejný, jen přibyly tyhle články.

      Vymazat
  3. Taky mě to tady už moc nebaví, samá recenze na drahé jídlo nejídlo a teď rovnou název Snídejte s Iswari. Už si delší dobu říkám proč mi takové články překáží v přehledu blogů. Po dnešku smažu tenhle blog ze sledovaných hned jak přijdu na to jak se to dělá :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ale prosím vás, aby jste se ne... :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jejich složení je opravdu moc pěkné a čert vem cenu, ačkoliv teda příznivá zrovna není - sláva skvělým kaším Nominal za 40 kaček :-)))! Každopádně zkusím je ráda. Jinak Kájo, piš recenze dál, vždyť to děláš pro nás a za to ti patří velké díky ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se článek líbí! Mám ráda články, kde získám inspiraci, čím bych ještě mohla potěšit nejen své chuťové buňky, ale i zdraví :) Tyhle kaše znám už delší dobu, ale ještě jsem si žádnou nekoupila (brzy se to ale napraví!). Na Raw Festu jsem je sice ochutnala, ale protože jsem tam toho ochutnala hodně, tak už si ani nepamatuji, jak to chutnalo :D

    OdpovědětVymazat
  7. Kolik cca gramů máš na jednu snídani? :) Recenze opravdu nemám ráda a vím, že ani tohle si nekoupím, protože je to prostě drahé, ale i tak mě to celkem zaujalo.

    OdpovědětVymazat
  8. RAW kaše, to vidím asi poprvé :) Hodně se mi líbí složení a celkově ten nápad :)
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  9. Celkem mi připadá vtipný, jak jsou všichni hrozně naštvaní z toho, že se tu recenzují produkty. Většina je leda naštvaná, že nemají tak populární blog, protože jsou líní, aby si ho založili, a tudíž nic zadarmo nedostanou. Nevidím nic špatného na tom, když se udělá recenze na něco méně známého, člověk pak dostane aspoň dobrou inspiraci, co by si mohl koupit. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Podla mna je najlepsia ta jacmenovo-bananova. Ta pohanka je vnej totiz chrumkava a to ja milujem :-) a som radaza tvoje recenzie, casto sa na zaklade nich rozhodujem, co si v zdravke kupim ;-)

    OdpovědětVymazat