neděle 2. listopadu 2014

Finálové hlasování Blogerky roku 2014

Hola, hola!
Přeji pěkný nedělní podvečer! Snad jste si všichni užili víkend a nasbírali dost sil na příští dny. Mně se to doufám podařilo a na týden se moc těším, jelikož mě čeká finálový večírek Blogerky roku. Tato soutěž je i důvod proč vám dnes píši - dnes je totiž poslední den, kdy můžete hlasovat pro své favoritky. Takže kdo z vás by mě chtěl v této soutěži podpořit, má poslední možnost to dnes udělat. Hlasovat můžete zde - HLASOVÁNÍ



A když už jsme u blogu, tak bych se ráda vyjádřila k některým negativním komentářům, které jsem zde v poslední době zaznamenala. První se týká randomů - opravdu je rušit nebudu, protože vím, že část z vás je čte opravdu ráda. Další se týká recenzí - nedávám jsem jednu recenzi za druhou a určitě za tyto články nedostávám žádnou peněžní odměnu. Celá věc spočívá pouze v tom, že dostanu produkty, které otestuji a napíši na ně svůj vlastní názor. Pokud mi něco chutná, napíšu to a pokud mi něco nechutná, tak to napíši taky. Nikdo mi do toho nemluví a nikdo mi za to nedá ani kačku. Recenze píši z toho důvodu, že vám chci ukázat různé zajímavé produkty, které pak můžete sami vyzkoušet. Celá tahle věc s recenzemi začala proto, že mi lidé často psali ohledně proteinů a já se rozhodla vyzkoušet co nejvíce veganských proteinů, které se u nás prodávají, aby si potom člověk, který si chce nějaký pořídit mohl přečíst recenze a lépe se rozhodnout, který si koupí (btw. chystám i velkou srovnávačku všech proteinů, co jsem zatím stihla ochutnat :)). Pak přibyly recenze i na jiné produkty. Sama si ráda čtu recenze na jiných blozích, nepřijde mi na tom nic špatného. 

To by bylo k vysvětlení některých narážek, které se zde objevily. Ráda si vyslechnu další, věřte, že si je beru k srdci. Proto pokud vám tady něco chybí, nebo něčeho naopak přebývá na úkor něčeho jiného, tak mi dejte vědět a uvidíme, co se s tím dá dělat :) Tenhle blog sice píši já, ale pro vás, tak je pro mě zpětná vazba velmi důležitá. 

Pro dnešek vše, už vás nechám užít si zbytek volného dne a pěkně se vyspěte do nového týdne :) 

24 komentářů:

  1. Hlasuji! A moc bych chtěla poprosit o recept na polentový koláč/dort, který si dávala na instagram. Děkuji! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za hlas! A recept bude určitě, počítám, že tak za dva týdny :)

      Vymazat
  2. já bych ráda viděla recenze na všechno.. klidně i názory od mužského pohlaví na pánské věci :D drogerie, kosmetika, restaurace, posilovny, spotřebiče co máš...plus tipy jak ,,být vegan,, a řídit domácnost.. třídění odpadu, šetření vody atd

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Restaurace chystám, kosmetika by taky nějaká měla být :) a spotřebiče tu budou taky vlastně! Takže se máš na co těšit :D :)

      Vymazat
  3. Hlásím se jako jedna z těch co tvé randomy miluje <3

    OdpovědětVymazat
  4. ja mám rada všetky tvoje články, a to dokonca proteíny ani nejem, nepijem (alebo čo sa s nimi robí :D ) vždy netrpezlivo čakám na ďalšie články, a zbožňujem tvoje recepty. :) len pokračuj vo svojej práci, ide ti to skvele. a randomy mám najradšej! Katka

    OdpovědětVymazat
  5. Já osobně jsem s tvým blogem maximálně spokojená. Recepty a recenze jsou moc zajímavé a inspirativní, ale randomy podle mého názoru dodávají blogu větší osobní kouzlo, poznáme tě blíže jako člověka a nejenom přes pár receptů. Takže si myslím, že kombinace osobních i "profesionálních" (nebo jak to říci) článků je naprosto ideální. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně právě přítel od těch neprofi článku zrazuje, ale já vím, že je čtenáři mají rádi, tak je zanechávám :) Navíc mě také baví je psát :)

      Vymazat
  6. Randomy mě baví nejvíc, rozhodně nerušit prosím :) mě se blog líbí pořád stejně, ba dokonce čím dál tím víc ;) Jen tak dále!

    OdpovědětVymazat
  7. Randomy mám moc ráda!! Vždycky se na ně těším, také MOC gratuluji k postupu v Blogerkách a můj hlas už tam máš dávno :) Držím palce:*

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, já miluju tvoje randomy a recepty a baví mě i recenze, pár věcí už sem podle tebe vyzkoušela a většinou máme podobný názor :) . Jediné, co mě nebaví, jsou tvé "odborné" články - např. ten poslední "Sacharidy aneb čiré zlo?" Vadí mi, že ty články nejsou ocitované a také (nebo právě proto?) mi některá tvá tvrzení v těchto článcích přijdou poněkud diskutabilní. Já se o stravu taky hodně zajímám a poměrně dost jsem toho už načetla, tak mi připadá, že na mnoho věcí je tolik různých názorů, že shrnout je do jednoho stručného a jasného článku na blog ani nelze. Osobně bych se o to tedy ani nepokoušela, protože bych měla obavu, že někdo tyhle články vezme jako jediný zdroj a to je vždycky špatně :) .
    Každopádně ti moc fandím a díky za to, že jsi :) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím ! :) Je to myšleno asi dobře .. ale těch pohledů je prostě víc ..

      Vymazat
    2. Ahoj, díky moc! Články nejsou citované, protože nesumíruji dohromady věci z internetu, nýbrž své poznatky během těch let, co se o stravu zajímám. Každopádně souhlasím, že jsou to věci diskutabilní, jen na právě ty sacharidy je x názorů, kdy se některé i navzájem vyvrací. Já zde předkládám ten svůj pohled - necucám si ho ale z prstu, o stravě čtu pravidelně a z toho si pak dělám svůj obrázek na danou věc.

      Vymazat
  9. Náhodou, musím říct, že recenze a randomy patří k těm zajímavějším článkům. Ráda se dovím, co mlj vzor dělá, zjistím, co se dělo i v jeho okolí (akce, etc.) a recenzemi se ráda inspiruji. Sama ráda zkouším nejrůznější potraviny.
    Můj hlas je samozřejmě tvůj

    OdpovědětVymazat
  10. Kdy chystáš další random Dewii? Nemůžu se ho dočkat :) Btw. když už jsi zmínila ty proteiny,měla bych dotaz,nevím,jestli mi odpovíš,protože se nejedná o veganský protein,ale i tak to zkusím :) Přítel chce začít hubnout a zároveň posilovat(domácí cardio a posilování). K Vánocům bych mu chtěla koupit protein 100% Pure Whey Star a činky...Na stránce,kde se protein prodává jsem se dočetla,že je vhodný pro začátečníky,ale jelikož jsem v tomhle lajk a nerozumím tomu úplně,můžeš mi vysvětlit,jestli bude pro přítele vhodný,když bude cvičit jen doma a málokdy v posilovně? Nebo takhle,je to špatný nápad na dárek,když nebude dřít v posilovně,ale doma? Děkuju moc,aspoň za přečtení :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad dneska :) S proteinem ti bohužel moc neporadím, nevyznám se v negevan proteinech :) Ale co vím, tak pokud sáhneš po proteinech Reflex, neuděláš chybu, jelikož jsou opravdu kvalitní :)

      Vymazat
  11. Hlasovala som len a len za teba v tejto kategórii :)

    OdpovědětVymazat
  12. Dewi, randomy určitě neruš, jsou jedny z mých (a určitš nejenom mých) oblíbených článků:-) Ráda se dozvím zase něco nového o tobě a také se nechám inspirovat:) Jinak pokud přemýšlíš nád tématy k dalším článkům, tak by mě třeba zajímal tvůj vzath k raw veganství/vitariánstí/a dalším alternativním směrům, a pak třeba jak se může člověk aktivně podílet na ochraně práv zvířat, zase nějaké další tipy na vegan kosmetiku/domácí prostředky/atd. a taky jestli ty sama chdoíš na nějaké protest akce nebo vegan večeře... Měj se hezky a moc Ti držím palce s kurzem ATAC (a vlastně ve všem, co děláš)!:) Lili*

    OdpovědětVymazat