pátek 7. září 2012

Serials - my favorite!

SKINS
Touhle dobou už dosti profláknutý seriál, který vám asi nemusím nijak dlouze popisovat :)
Musím se přiznat, že nejnovější sérii jsem ještě neviděla - i když prý má být lepší než ta předchozí. Mě ale třetí generace vůbec nezaujala a všechny postavy jsou mi dost nesympatické (naopak v předchozích generacích mám hned několik oblíbenců - např. Cassie (dokonce jsem po ní pojmenovala králíčka), Chrise a Effy ♥).



THE L WORD
Seriál, který jsem si chtěla stáhnout pět let než jsem tak konečně udělala. Je o partě kamarádek-lesbiček z LA. Dávají ho na Prima LOVE pod názvem Láska je láska (kdo ty názvy vymýšlí?).

(btw. moje nejoblíbenější postava Shane a nenáviděná postava Jenny)


MISFITS
Hádám, že pro větší část z vás známý seriál (už jen díky Prima COOL).
Ze začátku jsem k němu byla skeptická (superhrdinové? wtf?), ale hned s prvními díly jsme si ho oba s přítelem strašně zamilovali a plánujeme brzo shlédnout zase všechny série!



AMERICAN HORROR STORY
Z hororů jsem poslední dobou trochu "vyrostla" - dřív jsem se na ně mohla koukat furt, teď mi stačí béčkový horor a nemůžu v noci spát. Tenhle seriál jsem se ale odhodlala zkusit, jelikož mi z něj na tumblr neustále létali screeny a já je furt reblogovala, aniž bych věděla o co jde. A pak jsem to zjistila. A stáhla. A zamilovala se! Už se těším na další sérii - tentokrát má být o psychiatrické léčebně!:)



2 BROKE GIRLS
Dneska jsem dokoukala první sérii a jsem absolutně nadšená! Zamilovala jsem si všechny postavy a miluji jejich hlášky! Skvělý oddechový seriál:)




Je některý z těchto seriálů i váš oblíbený?:)

10 komentářů:

  1. Přesně, Shane je prostě nr 1.. Taky mám hrozně ráda Alice a Danu :) Ale Jenny, ta mi leze pěkně na nervy.. Zadostiučiněním byl poslední díl:) Jinak Misfits jsou taky super! Ke zbytku jsem se ještě nedostala, ale asi máme podobný vkus - během podzimu to napravím;) Dík za tipy! K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme stejný vkus na postavy!:) :D Alice a Danu mám taky moc ráda, hlavně Danu :))

      Vymazat
    2. Já mám pocit,že Jenny nemůže mít rád nikdo,že je ta postava prostě tak napsaná,že na začátku se můžeš třeba cítit podobně jako ona,ale postupem času cítíš jenom odpor.Já mám nejradši Alice:)

      Vymazat
  2. Neznám jen 2 Broke Girls, jinak ostatní seriály taky miluju. Jen ten L Word, když člověk vidí Queer as Folk, tak mu jiný gay seriály tak úžasný nepřijdou :D Ale stejně si to musím stáhnout někdy

    OdpovědětVymazat
  3. všechny co tu máš miluju taky!:D pak ještě Pretty Little Liars, i když to už moc natahujou...Walking Dead...Black Books...a hodně mě bavilo i HIMYM, ale spíš prvních pár sérií, pak mi to už nepřišlo tak vtipný co dřív :D ale dodnes jsem platonicky zamilovaná do Teda!:D ...Big Bang Theory taky prima, ale už se mi to trochu okoukalo...štve mě Penny a její přiblblej výraz:D ...sem tam dam i Gossip Girl, ale to je děsná králíkárna, každej s každym a už je to taky trapný:D

    OdpovědětVymazat
  4. jen Misfits, na ostatní se teprve chystám podívat

    OdpovědětVymazat
  5. Z toho, co jsi tu vypsala sleduji jen Misfits a mojí největší láskou z ní je Alex, který už se v seriálu neukazuje, takže mě to tolik nebere.. Ale jinak všechny vypadají dost dobře, určitě se podívám:) Sleduji ještě The Vampire Diaries, ale to už poslední dobou není to jako dřív a také Pretty Little Liars:)

    OdpovědětVymazat
  6. Nechápu jak někdo dokáže narvat tolik hlášek a vtipných scén do 20 minut seriálu.. miluju 2BG :)

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju AMERICAN HORROR STORY , přestože nejsem fanoušek hororů (sem strašnej poseroutka :D ) Tak tenhle seriál je prostě boží. A MISFITS jsou taky super :*

    OdpovědětVymazat