úterý 16. října 2012

Just some thoughts and news

  • Jsem nemocná a usilovně se snažím nepřemýšlet nad tím, že mám večer ještě seminář z politologie. 
  • Nutně potřebuji, aby den měl 48 hodin.
  • Vykopli mě hned z prvního semináře. Naštěstí jsem ale nebyla sama, kdo musel pryč.
  • Na konci měsíce mám imatrikulaci a nemám, co na sebe!
  • Prodírám se teprve první knížkou (pokud tedy nepočítám přeložení pár kapitol z angličtiny na Zpracování dat) ze základní literatury. 
  • Od stěhování jsem necvičila. Jsem lemra.
  • Mám novou závislost - slunečnicová semínka <3
  • Společné bydlení s přítelem zatím funguje, sem tam se zhádáme jako psy, ale k balení kufrů zatím nedošlo :)
  • Slibuji, že už nikdy nepůjdu ve středu pít, když mám ve čtvrtek přednášky od půl osmý!
  • Miluji ebay a věci s poštovným zdarma.
  • V kabátu, který jsem minulý rok nosila přes celou zimu, už teď klepu kosu. Taky se vám v tomhle počasí nikam nechce? 
  • Potřebuji, abyste mě přemluvili: za 1) jít fotit s profi fotografem a za 2) upéct čokoládový dort, protože na něj mám děsnou chuť.


8 komentářů:

  1. No vypadá to, že máš veselý dny :)

    OdpovědětVymazat
  2. na tom gifu jsi kouzelná:))

    OdpovědětVymazat
  3. Brzo se uzdrav :)
    Kdo by nemiloval eBay? S poštovným zdarma? o.o proč sem na nic takového nikdy nenarazila? o.o U poštovného zdarma bylo vždy napsáno, že náklady do zahraničí platí kupující :( Tak jsem to raději nezkoušela, jakto, že ty máš takové štěstí? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakmile je něco free shipping, tak platíš jen za tu věc, poštovné ne :) Nebo já teda nikdy nic navíc neplatila :) a mám takhle doma už hodně věcí a dvě zrovna na cestě :))

      Vymazat
  4. jj eBay je ráj :D ale ne pro bankovní účet, bohužel..:D taky se mi v tutom počasí nic nechce, ale dneska je krásně a já musim s letákama, a jindy to udělat nemůžu, tak se musim přemoct :D ono vubec te´d má bejt krásnej celej tejden..konečně krásnej podzim..čokoládovej dort bych si dala taky..jak je furt hnusně tak bych furt žrala čokoládu :D:D a ten gif je roztomilej :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tak hele :D! K tomu fotografovi tě dokopu, dneska zrovna chci přidat fotky co mam z ateliéru a některý jsou fakt tak pěkný že tě to zkrátka přesvědčí :D Seminář z politologie ?? To je jediný co mě u nás baví :D A společné soužití s partnerem je občas dosti těžké.. u nás to ani neni tak hádání jako to, že si na někom občas musim vybít zlost a on je samozřejmě první na ráně :D A teď jedna prosba na tebe - jak jsem sakra dáváš ty gify ?? dobrá já nad tím přemýšlela asi 2 minuty a na způsob jsem nepřišla tak bych byla ráda kdyby mi s tim někdo trochu poradil ( uznávam jsem na takový věci trošku dement)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gify normálně nahraj jako fotky :)) No náš seminář z politologie je trochu boring...odchází při něm strašně lidí a moc se jim nedivim..

      Vymazat
  6. Děkuju :) Tak u nás je to sranda hlavně proto, že učitel je skvělej. Naučí a zároveň při hodinách občas skoro brečíme smíchy.

    OdpovědětVymazat