středa 29. května 2013

Home is wherever I’m with you.

Slíbené fotky (na které jsem úplně zapomněla :D) našeho doupěte. Vždycky jsem toužila po červeném pokoji a celé dospívání rodiče přemlouvala - vymlouvali mi to samozřejmě i u tohoto pokoje, ale já si stála za svým a dobře jsem udělala, protože ten pokoj miluju! Jediný, co mi tam chybí je parapet s květináči plných bylinek, ale i to časem bude. 










20 komentářů:

  1. Oh, I think we have same coloured walls. Really beautiful there.. :3

    OdpovědětVymazat
  2. Máte to hezký. :)
    Já zase toužím po černém pokoji. :D

    OdpovědětVymazat
  3. jéé a kde je zbytek bytu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na chodbě není nic moc, co fotit - je tam jen velká bílá skříň :D Koupelnu se mi nedaří vyfotit hezky a kuchyň není předělaná ještě :)

      Vymazat
  4. Červenou zeď doma nikdy nechci :D Když jsem chtěli malovat byt tak tahle červená byla skoro všude a my jí seškrabávali snad tisíc let...sama jsem jí dřív chtěla do pokoje u rodičů, ale díky téhle zkušenosti mě to nějak přešlo :D

    OdpovědětVymazat
  5. a co kuchyň nebo koupelna??:))spíš by mě zajímala kuchyň, kde vaříš takové dobroty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala výše - koupelna se mi nedaří vyfotit hezky (ale možná bude v jednom videu, co plánuju) a kuchyň není ještě předělaná :))

      Vymazat
  6. Mně se ta červená moc líbí... a klidně černý strop :) doma jsem teď spokojená jen s podlahou, chtělo by to trochu předělat
    a super máte postele i ten pracovní koutek a všechno.. moc krásný pokoj :)

    OdpovědětVymazat
  7. to skoro vypadá, že máš ráda červenou!

    OdpovědětVymazat
  8. Také miluji červenou, ale na celý pokoj v červené bych si netroufla! Vypadá to ale krásně!

    OdpovědětVymazat
  9. Mě by z téhle barvy asi za chvíli rozbolely oči nebo hlava, je moc zářivá pro můj zrak. :D Ale je krásná a vypadá to perfektně s tou černou, já ve svých punk letech jsem též toužila po výše zmíněných černých zdech a jedné rubínové. Nu, nějak se tyhle roky ztratily vniveč a já si minulý rok vymalovala na latte béžovou a kávově hnědou :D stává se ze mě konzerva.

    OdpovědětVymazat
  10. Neustále řeším, co je nejlepší barva pro kuchyni, pro ložnici, pro obyvák atd. Ale na jedno barevný pokoj asi nemám odvahu, i když bílé stěny paneláků už mi fakt nahání hrůzu.
    Strašně mě fascinuje černý nábytek, ale taky na to nemám odvahu... Bůhví, jak to se mnou dopadne.

    OdpovědětVymazat
  11. jé ty máš pěknej pokoj :) takovej jednoduchej, málo věcí, ale hodně životního prostoru :) nebo je to všechno nacpaný pod postelí? ;D

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuju všem!:3
    Edie: bohužel jen na stěnách :)) co se týče oblečení, tak mám červenou jen mikinu a noční košilku a mikiny se snažím zbavit:)
    Petra Šimonková: nene, není :) pod postelí je jen velký kufr z Ikei, kde mám věci co nepotřebuji a skateboardy :) já mám ráda jednoduchost, nesnáším, když má někdo vystavený milión věcí, přijde mi ten pokoj pak takový neuklizený, přeplácaný :))

    OdpovědětVymazat
  13. Máš úžasný pokoj, nádhera :-O. Věšák na oblečení super a prkna a postel ani nemluvim! :))

    OdpovědětVymazat