pondělí 20. května 2013

Some stuff I bought... (II)

Zářivou masku na obličej a vlasy z bio arganového oleje jsem dostala od mamky a je od Yves Rocher. Kokosový olej má všestranné použití jak v péči o tělo, tak v kuchyni - tohle je koupené v DM drogerii a stálo okolo 200,- (300 ml). Stejně tak je z DM pudr Alverde (tohle už je moje několikáté balení) a krém na opalování Alverde. Pleťové masky Rival de Loop jsem chytla v super akci 1+1 zdarma. Tato značka má dost vegan produktů a je za dobrou cenu. Koupíte v drogerii Rossmann. Plugy, tunely a piercingy mám od Crazy Factory. Tuhle stránku můžu určitě doporučit, mají dobrý výběr, nepřemrštěné ceny a doručení poštou je rychlé.


Po tomto triku Joy Division mé srdce plesalo už dlouho. Stejně tak po podprsenky se stříbrnými ostny - u té jsem však dlouho nevěděla, jestli si jí opravdu objednat, protože jsem se bála, že pak na ní akorát bude usedat prach. Moje obavy ale byly zbytečné, nosím jí dost často :) Černé triko s průhlednými rukávy a částečně zády jsem si včera koupila na výletě v Praze v H&M. Na ramínku nevypadalo nic moc, ale na těle dle mého vypadá fantasticky! Posuďte sami zde a zde.


Čím jste si naposledy udělali radost vy?:)

25 komentářů:

  1. To tričko ti moc sluší :-)
    jen by mě zajímalo, kam se taková podprsenka nosí? Ne že by nebyla hezká, ale nějak si nedokážu představit, kam nebo při jaké příležitosti si ji vzít :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jí beru v poslední době pokaždé, když jdu někam ven večer - třeba do hospody, na koncert,...Včera jsem jí měla na koncertě v Praze, v pátek v hospodě se spolužáky. Nosím jí k tank topu nebo pod oversized svetr :)

      Vymazat
  2. Pro kokosový olej si jdu zítra. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak crazy factory dávám do záložek, ty ceny jsou fakt pěkné :)
    a na ty pleťové masky taky kouknu
    a já si radost udělala pořízením xpole a tak mám na nějakou dobu útrum, protože na to padla většina mých hotovostních úspor :-X ale za tu radost to opravdu stálo

    OdpovědětVymazat
  4. Já si šla do drogerie pro radosti, chtěla jsem tento pudr a černé stíny a odešla jsem jen se stětcem na stíny. Měli nějak vybráno. Tak jdu zítra druhý pokus do jiného Dm:D.

    OdpovědětVymazat
  5. Naposledy zrovna včera - koncertem Bring Me The Horizon :-) Stála ji dva tři lidi přede mnou, hned jsem tě zaregistrovala (a byla na sebe nebývale pyšná) :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pyšná, že si mě poznala?:) Si mě mohla pozdravit :)) Jak sis to užila?

      Vymazat
    2. Aby ne, byl to fajn pocit, vidět tě na vlastní oči.
      To snad ani nešlo, si ten koncert neužít - byla přece jenom skvělá atmosféra (a tam od nás taky skvělej výhled) :-)

      Vymazat
  6. Tyjo,mít nohy jako ty :3

    OdpovědětVymazat
  7. Ten kokosovej olej si už musim koupit :-)

    OdpovědětVymazat
  8. kolik u toho crazy froga za postovny ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel netuším, já měla tu objednávku zadarmo :( Ale vím, že nad 20 euro je tam poštovné zadarmo :))

      Vymazat
  9. Kde si koupila tu podprsenku? Doufám že ne na ebay jinak ji zase neseženu :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ta podprda s těmi ostny je úplně boží! :)

    OdpovědětVymazat
  11. K čemu nosíš tu podprsenku? to by mě docela zajímalo protože o ní taky uvažuju :) Jinak triko Unknown pleasures chci už asi rok a půl a pořád jsem se d¨nedokopala k tomu, abych si ho koupila, haha

    OdpovědětVymazat
  12. Sice už tu padl dotaz, k čemu tu podprsenku nosíš, ale nebyla by fotka prosím? :) Nějak s to nedokážu představit. Ráda bych si ji taky koupila :)

    OdpovědětVymazat
  13. Edie+Anonym: Tady jí mám pod oversized svetrem http://instagram.com/p/YhzxHQiX40/ tady k průhlednému svetru s kříži http://instagram.com/p/Y4NCzXiX8C/ a pod tímto trikem z H&M je taky super, ale na fotce to vůbec není vidět :D to triko je lehce průhledné :) http://instagram.com/p/Zft5DVCX97/ A jedinou fotku s tank topem mám tuhle http://3.bp.blogspot.com/-o3vfmoxGpNg/UaN9fx3JuyI/AAAAAAAAEGI/XGMtM8D_5C4/s640/DSC_1292.jpg :D =/

    OdpovědětVymazat
  14. Kde jsi koupila tu podprsenku prosím Tě? :33

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, clo si při té objednávce z CF neplatila? My bychom si taky právě chtěli objednat, už máme víc jak 20e, takže poštovný by nebylo, ale nevím, jak s tím clem. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, chci se zeptat, kde všude nakupuješ piercingy? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, momentálně už nikde, ale dřív jsem kupovala na superpiercing.cz nebo forpeople.cz :)

      Vymazat