úterý 20. května 2014

May random

Tento měsíc potěším ty z vás, kteří mají rádi random články, jelikož jsem se kvůli počtu fotek rozhodla udělat články dva. Takže jaká byla první polovina května? :)
No, květen se rovná zkouškové, takže se nesl v duchu desítek stránek, které jsem musela nacpat do hlavy a vyschlých zvýrazňovačů (asi by bylo vážně jednodušší zvýrazňovat to nedůležité než to důležité :D). Naštěstí mě čekají už jen dvě zkoušky plus odevzdání poslední práce a mám padla. Tedy spíše "padla", jelikož přes léto mě čeká práce na bakalářce. Když už jsem u ní - budu shánět jedince, které bych mohla podrobit svému zkoumání O:-) Konkrétně hledám vegany/ky, kteří se vegansky stravují minimálně dva roky a jejich rodiče - s oběma skupinami budu dělat rozhovor. Kdybyste sami chtěli nebo věděli o někom, kdo by mi chtěl pomoct, budu moc ráda, když mě kontaktujete - stačí zanechat komentář, nebo napsat na e-mail (dewii@seznam.cz).
Jinak hned na začátku měsíce jsem se zúčastnila takového menšího projektu - konkrétně šlo o natáčení krátké videosekvence pro jednu pražskou party. Když video vyjde dobře, tak vám sem pak hodím odkaz. Krom toho jsem se byla s přítelem mrknout na Mistrovství ČR v kulturistice, physique, bodyfitness a bikiny fitness 2014. Nebyli jsme tam celý den, pouze na pár kategorií - nejvíce mě zajímaly bikiny fitness, kde soutěžila moje známá, která se stala i absolutní vítězkou této kategorie. Mimo bikiny jsme ještě mrkli na kulturistiku a bodyfitness. Bikiny mě celkem překvapily - oproti fotkám mi slečny ve skutečnosti přišly menší (některé byly z profilu pomalu průhledné) a méně svalnaté (samozřejmě jak které a jak která část těla) a bodyfitness také vypadaly menší než na fotkách. No, přítel to vystihl správně, že pro mě by byla nejlepší kategorie mezi bikinami a bodyfitness, kdybych náhodou závodila - sem tam se mě na závodění někdo zeptá a neříkám, že by mě to nelákalo, ale bojím se, že bych pak z té stravy a cvičení už úplně zešílela :D Navíc mám až moc rozsáhlé kérky.
A když už jsem u kérek - za první půlku května jsme s přítelem stihli konečně máknout na ruce, takže se už můžu pyšnit půlrukávem (i když nějaké detaily je tam třeba ještě dodělat, plus chybí barvičky :) a taky mám nový přírůstek na stehně, který však uvidíte až v příštím randomu. 

Btw. zdravím krásnou blondýnku, která ke mě tuhle přiskočila na plzeňském nádraží s tím, že vaří podle mého blogu! :))


Společné nedělní snídanění s přítelem :)


Natáčení videosekvence 

Nejvoňavější dáreček od přítele ♥

Užívám si vysokosacharidové dny :D


V pražské Vegetce (až na polévku všechno výborné!)

Vyspáváme si na čtyřhvězdičkovém pokoji :D

Mistrovství ČR v kulturistice, physique, bodyfitness a bikiny fitness 2014
(na fotce bikiny do 163 cm)
Další nedělní snídaně ♥


Složité vybírání nového úboru do fitka v Gate :D Chtěla jsem ty žluté, ale
neměli mojí velikost :(

Nejúžasnější rýžový protein od Growing Naturals - těšte se na recenzi! :)

Jaká byla vaše první polovina května? :)

24 komentářů:

  1. Ty černé gatě jsou taky super ;) Jinak ty tvé snídaně mě dostávají, senzace! Jo a těším se na nové tetování, už aby tu bylo :-) :-) Valerie

    OdpovědětVymazat
  2. jůůů jaktože jste byli s přítelem na 4* hotelu? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeho spolubydlící byl doma a chtěli jsme soukromí :D

      Vymazat
  3. Moje kamarádka je bikinka a jak říkáš, je úplně papirova! :-D nic pro me
    A vysokosacharidove <3 kolik mas? Ja stabilně 230, hrozne si to rano s 90g vlockami uzivam :3
    Jinak ta fotka z videosekvence je úplně skvělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsem dva týdny měla 300, s tím, že jsem jí měla jen jeden v týdnu a teď mám 280 nebo 250 - zatím se nemůžu rozhodnout, jak to tu neděli udělám :D Ale asi dám spíš těch 250, páč i v sobotu mám 250, tak budu přecpaná...ale už se na to těším, dneska mám druhý 50 a sotva dojdu na nákup :D
      Jinak děkuju :))

      Vymazat
    2. Btw. nevěděla jsem, že taky vlníš :))

      Vymazat
    3. Jen né vločky, ty tě totálně zabetonujou! :-(
      Zkus jen ovoce, nebo protejňák, nějaký vegan, nebo raw ;-)
      Martina

      Vymazat
  4. Ahoj, můžu mít pár dotazl ohledně tvého stravování? Kolik g sacharidů máš ve vysokosacharidový den? Počítáš zeleninu do příjmu sacharidů? Máš při low carb dnech vysoký příjem tuků? Děkuju moc za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, sacharidy viz výše a zeleninu počítám a při low carb mám vyšší příjem tuků (0,8 g na 1 kg tělesné hmotnosti) :)

      Vymazat
  5. Jo a abych nezapomněla, fotky jsou super, zvlášť jídlo z vegetky vypadá božsky <3

    OdpovědětVymazat
  6. Manufaktura je vegan?

    OdpovědětVymazat
  7. Ty brďo, ten dáreček od přítele je super, taky by se mi moc líbil, mít tak přítele :D
    Snídaně máte krásné a co že jste si dali za polévku, že nechutnala?:)
    Jinak ti to opět moc sluší, škoda, že nemám Plzeň blíže, kdybych tě potkala, asi bych přiskočila trapně také a snad se s tebou i vyfotila, jsi super;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dýňovou :) byla hrozně mastná, proto nám nechutnala. Jinak děkuju moc :)

      Vymazat
  8. O Vegetce jsem ani neslyšela, ale jídlo vypadá dost dobře. :)
    Já bych asi neměla odvahu tě (nebo kohokoli jiného z blogu) oslovit. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem vegan 5 let (5,5 roku nejím maso), tak se klidně ozvi na mail pokud budeš chtít, mám ho na profilu/blogu, ráda pomohu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, super! Můžeš mi kdyžtak dát svůj e-mail, nebo fb? Nebo mi napiš na mém fb nebo na můj e-mail (dewii@seznam.cz) Děkuju!

      Vymazat
    2. Napsala jsem ti zprávičku na FB, ne na soukromý profil, ale na fan page Dewii, máš tam i mail, tak dej vědět případně, až budeš potřebovat ;)

      Vymazat
  10. Ahoj, hezký fotky i článek jako vždy :) .
    A hlásím se ti do výzkumu, snad to zvládnu :D ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, děkuju! :) Super - můžeš mi kdyžtak dát svůj e-mail, nebo fb? Nebo mi napiš na mém fb nebo na můj e-mail (dewii@seznam.cz) Děkuju!

      Vymazat
  11. Ahoj :) to som ja, tá blondínka ;D to Btw. ma strašne potešilo!! asi som ťa trošku vystrašila, keďže som bola nervózna strašne :D ale nechcela som premeškať aj druhý krát príležitosť :) (mimo receptov zbožňujem samozrejme celý tvoj blog a random články sú moja srdcovka :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, mě to taky moc potěšilo :)) a taky jsem vždycky nervozni, když za mnou někdo přijde ;) Jinak děkuju!!

      Vymazat
  12. Jeeej, cervene plavky vypadaji jako moje kolegyne z prace, ta tohleto dela...Ale je to takove zradne...kdyz clovek srovna ty fotky ze souteze a pak toho cloveka vidi par mesicu po soutezi...tak v realu nic moc teda :/

    OdpovědětVymazat