středa 28. května 2014

Seven days, seven breakfasts! (2)

Brzké vstávání ještě za tmy a spěch do fitka zapříčinili to, že publikuji teprve druhý set fotek se snídaňovou inspirací. Pár fotek z tohoto výběru je díky tomu pěkně starých, zbytek je již z průběhu sacharidových vln (do závorky jsem vám napsala z jakého dne snídaně je - tj. 300 znamená vysokosacharidový den s 300 g sacharidů a podobně :). Štěstí, že mi teď odpadla škola a slunce již vychází dříve, tak snad brzo bude dost materiálu na další snídaňovou inspiraci :))


Mé oblíbené ovesné lívance v americkém stylu. Ještě z období před "dietou" (nesnáším to slovo :D), tudíž pěkně s čokoládou rozehřátou s rýžovým mlékem a plátky banánu. Mňam. 


Ovesná kaše schovaná pod horou nakrájeného jablka, sušených fíků, nasekaných vlašských ořechů a skořice - skvělá kombinace :) A tématické prostírání k tomu! :D


Ovesná kaše s kakaem, ovocem a mandlemi


Ovesné chia lívance - vpředu s tofu tvarohem a banány a vzadu s chia jahodovým džemem a jahodami, polité agáve sirupem (200)


Rýžová kaše s čoko proteinem, banánem, sušenými brusinkami a strouhaným kokosem (200)


Ovesné chia lívance s tofu tvarohem, jahodami a arašídovým máslem (100)


A nakonec moje historicky největší porce ovesné kaše (90 g ovesných vloček) - s vanilkovým proteinem, rýžovo-kokosovým mlékem a na ozdobu rozehřáté jahody, sušené datle a čoko poleva z čokoládové proteinu Growing naturals (300)

A nakonec ještě dva bonusy z instagramu:


Čokoládová ovesná kaše (74% čokoláda z Alberta, měla v sobě kousky kakaových bobů, které v kaši krásně křupaly, mňam!) s banánem a jahodami a k tomu banánovo-jahodové smoothie (300)


A jedna trochu starší snídaně - snídaňová směs od Iswari s mandlemi a jahodami (poprvé jsem měla moruše a jsou skvělý!) a k tomu macaccino též od Iswari s rýžovým mlékem. O snídaňových směsích od této značky tady ještě určitě uslyšíte! :)

31 komentářů:

  1. To je nádhera Karol, ještě mi prozraď, najdu u tebe někde recept na chia lívance? :-)
    Tyhle příspěvky mám moc ráda, a úplně nejradši různé nákupní s dobrotami, mimochodem, agáve sirup jsem si ted také pořídila a liju ho úplně všude, kde to jde!:D

    OdpovědětVymazat
  2. Riadne chute mám, mňam ! Hneď by som všetky tie fotky spapala, haha :D

    OdpovědětVymazat
  3. No to nee, takhle navečer! Dostala jsem z toho hlad :D Hlavně ta 90g kaše mě láká :D

    OdpovědětVymazat
  4. Mám 3 poznámky: Všechno vypadá naprosto delikátně a rozhodně bych to hned snědla
    Máme stejnou bílou misku .D
    A třetí: Jak ses poprala s 90g? Doufám, že statečně! :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po 50 a 100 jsem jí slupla jak malinu a ještě bych si přidala! :D

      Vymazat
  5. všechno vypadá moc dobře, ale lívance samozřejmě nejlíp! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ty lívance ♥ hlavně ty chia lívance s tofu tvarohem a jahodami! A to tekuté arašídové máslíčko! Úplně slintám :D

    OdpovědětVymazat
  7. aah všechno vypadá skvěle- takovýhle hezký lívanečky se mi snad nikdy nepovedly... <3
    a tu snídaňovou směs od iswari jsem taky měla, moc mi ale nechutnala, tak jsem si jí vždycky dávala jen k normálním vločkám lžíci... ale maccacino asi vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Dewi, zajímalo by mě, v kolik vstáváš o víkendu a v kolik ve všední dny? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, v týdnu většinou v půl páté, nebo kolem šesté, ale pokud nejdu do fitka, tak si přispim i do půl sedmé/sedmé :) o víkendu vstáváme s přítelem kolem sedmé pokud jsme večer někde nebyli :)

      Vymazat
    2. Ranní ptáče :) ale chodíš spát asi docela brzy že? :)

      Vymazat
    3. Když jsem sama, tak nejdýl v půl jedenácté, ale co vlním, tak jsem většinou v deset hotová :) S přítelem většinou koukáme na filmy, tak chodíme spát déle :)

      Vymazat
  9. Jak se vám všem vždycky podaří udělat tak perfektní lívance? :D Moje vypadají k pláči, takže radši dělám furt kaše :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny nemám tak dokonalé :) nahoru dám vždycky ty nejhezčí :D

      Vymazat
  10. Ahoj..:) Nechtěla by jsi napsat článek o vysoký? Jak to tam chodí a tak..:)

    http://ilushintheworld.blog.cz/1405/pece-o-vlasy

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Dewii, zajímalo by mě, jestli jsi někdy přemýšlela nad tím jak tatéři trénují před tím, než začnou tetovat přímo na lidech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, proč bych nad tím měla přemýšlet? :) Často se učí sami na sobě.

      Vymazat
    2. někdy k tomu ale používají buď živá prasata , nebo jejich kůži ;)

      Vymazat
    3. Neznám tatéra, co by se učil na živém praseti. Ale na jejich kůži se také učí, to vím...mám však tatéra, který se učil na svých nohou, tak co?:)

      Vymazat
    4. Bohužel kdyby člověk toto řešil úplně do důsledku, došel by k tomu, že prodavač, co mu prodává jídlo jí maso, veterinář,ke kterému chodí, cvičil též na živých, případně usmrcených tvorech, lékař to samé a mola bych pokračovat do nekonečna...Je to smutné, ale...A myslím, že hodně tatérů se učí na sobě/kamarádech, aspoň můj přítel to tak má :)

      Vymazat
  12. Zrovna nedávno jsem si říkala, že tu je tak málo snídaňové inspirace a ty jako bys mě vyslyšela. :))

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Dewii, kamarádka mi řekla, že existuješ:):):) a tak se mi to propojilo s jednou fotkou , co jsem o víkendu dělal v Holešovicích. Nemám "modru svini (FB)", ani jiné sociálky, takže Ti to posílám takto. Pěkný večer, lívance vypadají skvěle. Lukáš Ch.
    http://lukaschmela.blog.idnes.cz/c/412113/Kmeny-bzuciciho-strojku.html

    OdpovědětVymazat
  14. Prosimte jak to delas s vlnenim a restauracemi? Beres to jako cheat day nebo ne? Pokud ne, mivas cheat dny?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou si dávám jídlo takové, abych cca odhadla, co tam všechno je a věděla i váhu - takže chodím do Loving Hut..často si navíc beru jídlo domů, takže si to zvážím :) A ten nejvyšší sacharidový den mívám někdy jako takový cheat day...například včera :)

      Vymazat
    2. Jé Dewii, ty znáš váhu jídel z loving hut? Já teď vlním a upřímně, vyhýbám se restauracím (právě proto, že nevím co v tom je a kolik).. A zrovna jsem si říkala, že bych si za odměnu, pokud udělám zkoušku z fyziky, na nějakej ten oběd zašla.. Nevíš teda prosím gramáže (kalorie?) u nějakýho konkrétního jídla? Moc a moc díky!
      PS: Anebo v LH váhu někde píšou?

      Vymazat
    3. Tak si na oběd zajdi v rámci cheatu ;) Vim, že u tý rýže s chřestem je tam 250 g rýže a asi 80 g chřestu a těch plátků bylo 130-140 g, papriky 30 g...nesla jsem si tenhle oběd domů, tak jsem si to zvážila :) Plus vím, že ten veganský salát má 350 g a seitanu je tam 140-150 g :) Váhu tam bohužel nikde nepíšou. Jedině si skočit na oběd na bufet a tam uvidíš váhu a můžeš aspoň odhadnout čeho kolik máš

      Vymazat