pátek 19. prosince 2014

Fitspiration III.

Tahle supercute a supermrňavá bloncka z Texasu závodí v kategorii bikini. Je dost aktivní na internetu, takže se můžete těšit nejen z jejího instagramu, ale i blogu a youtube. Sleduji jí už dlouho, ale až teď jsem si jí nějak víc všimla - což bude asi způsobeno tím, že až poslední dobou začíná její postava vypadat víc muskulaturně. Druhá fotka z výběru níže mi už pár týdnů zdobí tapetu na mobilu - bomba břicho!





Kate jsem objevila teprve před pár dny a byla to láska na první pohled. Na instagramu na mě vykoukla její fotka s vyšpulenou zadnicí a já se neubránila hlasitému sprostému vyjeknutí (a o pár dní později se to stalo znova s další její fotkou :D). I když to jméno nenaznačuje, tahle bloncka pochází z Ruska a stejně jako Nikki se vzhlédla v kategorii bikini (která holka se v téhle kategorii nevzhlédla že :D). Postavu má ještě parádnější než Nikki, každá její nová fotka na instagramu mě nutí sbalit tašku do fitka a jít zvedat. 




Pokud sledujete fitness svět, tohle jméno či alespoň tvář (nebo tělo :D) vám nebudou neznámé. Andreia je mrňavá a zároveň velká :D physique modelka a známá fitness diva - její fotka jakožto anděla s černými křídly obletěla svět a je často srovnávána s andílky od Victoria's Secret. Já osobně Andreiu sleduji už strašně dlouho, je strašně nádherná a když mám nějaké chmury o své velikosti, často si vzpomenu právě na ní. Je pro mě takovým symbolem krásné a silné ženy :) 





Na konec dnešní čtyřky dávám Melissu jakožto veganskou zástupkyni. Vybrala jsem jí proto, jelikož někteří stále remcají, že vegani/ky nemají tak velké svaly jako nevegani/ky a Melissa je jednou z větších veganek, které sleduji (samozřejmě se najdou i mnohem větší, ale ty už jsou mimo můj zájem). Melissa je 33letá maminka, manželka a též soutěžící v kategorii Figure, kde již nějaké ty úspěchy na konto získala (viz fotka).




Kdo je momentálně vaší inspirací? :)

15 komentářů:

  1. Podle mého upřímného názoru se mi tyhle " vymakané " slečny absolutně nelíbí. Žena má být něžný symbol a tyto ruce jako muž nemají nic se ženou společného. Ano vypracovaná postava je hezká, ale s mírou, jak se říká, že ho je moc toho je příliš. Jde i de facto o to, že každý má jiný vkus a názor. Snad nebudu ukamenovaná, za to co jsem řekla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš proč být ukamenovaná, každému se přece líbí něco jiného. A preference se i mění - já vidět tyhle slečny před rokem, tak taky řeknu "fuj, to už je moc" :) Já mám ráda ženy osvalené, ale neberu ostatním, pokud se jim líbí hubené/oplácané/kdovíjaké. ALE nesnesu, aby někdo říkal, že žena má být něžný symbol. Žena má být taková, jaká chce, ne taková, jaká by měla být.

      Vymazat
    2. Pokud se žena cítí být ženou, je jí. Moc se mi líbí Tvá poslední věta, Dewii. :)

      Vymazat
  2. wow. smekám...moc hezký. teda až an ty ruce...to mi prostě přijde hrozně moc. ale ty břicha a ty nohy :3

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné zadky :) materiál bych měla, ale mám strach, že jako vegetariánce se mi nepodaří zpevnit jen z tempehu :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Nicki a Kate ♥ Naposledy som cvičila asi pred troma dňami, no mala som si predsa len počkať, keďže som chorá pomaly už 4. týždeň a včera som skoro odpadla. Asi sa budem musieť fakticky poriadne zotaviť a potom opäť začať poriadne makať. Aspoň naberiem nejaké tie živiny :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nikki je dokonalá a nikdy si nenechám ani jedno video újsť a občas si ho pozriem aj 5 krát a veľmi ma motivuje.

    OdpovědětVymazat
  6. Berte mě s velkou rezervou a nadsázkou, ale nedá mi to nepoložit tuhle otázku - má některá z nich (heterosexuálního) přítele? :D Pro soutěže a inspirace asi hezký, ale myslím, že chlapi na mužský těla u žen moc nejsou a nejspíš ani nikdy nebudou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, že Nikki má, ostatní netuším :)

      Vymazat
    2. Já si zase myslím, že budou mít určitě "heterosexuálního" přítele, protože se dnešní (nejen) mladí muži podobají z velké většiny gayům a již nejdou od nich rozeznat. Takže vedle takových dívek si představím hned několik druhů kluků:
      1. modýlek, kluk co vypadá jako by vyšel z nějakého módního časopisu - tipický metrosexuál/šampónek - vyholené boky a na palici drn :D (většinou nejspíš BI, jinak by na sebe nenandal "tokovou módu") co vypadá jako gay, ale není gay
      2. nabušenej borec, nebo podnikatel, který chce u sebe šídlo, kterým se bude chlubit, tak jako novým oblečením, mobilem, tak i tou holkou :D
      3. gay který nechce přiznat barvu :D
      Tak to vidím já, proto místo břišáků a sixpacku pěstuji štíhlé sexi bříško, které se tak moc líbí mému heterosexuálnímu partnerovi. Jsem za něj ráda, protože nedodržuje dnešní módu, kde jsou všichni jako ovce stejní, ale jde proti proudu, je taky vegan a je štíhlý (byť né tolik, jako já).
      Martina

      Vymazat
  7. Melissa Hauser vypadá jak mužatka :-(, ostatní jsou můj anorektický sen :-) Nejlepší postavu má Andreia Braizer, byť ty břišáky jsou na holku trochu odpudivé. Není nad ploché bříško ala letištĚ, jak mám já, proto mám taky 35 kg a je mi mooooc dobře :-). Martina

    OdpovědětVymazat