pátek 1. května 2015

April random

Zdravím vás po dalším uplynulém měsíci!
S dubnem se konečně dostavilo pěkné počasí, což znamená fenomenální obrat v mé psychice (jeden z důvodů proč přemýšlím o přestěhování do nějakých teplejších krajin). Schovala jsem zimní bundu a zároveň jsem přestala schovávat sebe - jakmile je venku sluníčko, tak se doma držím těžko, i když mám třebas práci. Bydlení v krásné matičce Praze tomu jen přidává a tak s přítelem objevujeme další a další krásná místa (tak jo, nejvíc vysedáváme na Stalinovi, strašně velký objev :D)
Do Prahy se jednu dubnovou sobotu vydali i rodiče, kteří uplatnily vstupenky na muzikál, jenž ode mě a přítele dostaly k Vánocům, tak jsem je tu na půl dne konečně měla a mohla jim ukázat, kde vlastně bydlím, kam chodím, co tu všecko máme a podobně. Další sobotu jsem pak strávila na festivalu Evolution ve stánku Bioden - popravdě jsem čekala, že den bude dlouhý a vleklý a víc než stát, usmívat se a povídat si s lidmi, jsem chtěla postel, film a jídlo. Nakonec jsem si však celý den (byla jsem tam od půl deváté ráno do šesti večer) nesmírně užila! Bavilo mě povídat si s návštěvníky o oříškových máslech a proteinech (jaké překvapení, že o tom ráda kecám :D), což byly hlavní produkty našeho stánku. Ale večer už mě pěkně bolela pusa a byla jsem ráda, že nemusím jít v neděli znova :D Dva dny po sobě by byl trochu mordor (obdivuji prodejce, kteří tam vydrží od pátku do neděle :D).
Ani další víkend jsem nelenila doma - v pátek jsem skočila s holkami do baru (aka "jdu na jedno, MAXIMÁLNĚ DVĚ vína"...), v sobotu se slunila na festivalu v parku a večer přejela na venkov k rodičům, abych si trochu odpočinula (tříhodinová cesta vlakem mě však vyflusla pomalu víc jak ten pátek :D). V neděli večer jsem ještě stihla rande s kamarádkou, při kterém jsme pořádně probraly, jaký náš sval roste nejrychleji/nejpomaleji a při jakých cvicích nejlépe cítíme jakou část těla (prostě klasický dívčí rozhovor o bicákách a velkých zadcích u šálku čaje)
Hned v pondělí večer mě čekal další dívčí sraz - hromadné focení CoreGirls, které jsem si maximálně užila. Fotila nás Catherine z Bratislavy a backstage fotil Sachtikus (plus asi tuna nejen čínských turistů :D). Jelikož měly klasicky všichni zpoždění (baby, no) a brzo začalo pršet, nestihlo se toho vyfotit mnoho, ale věřím, že i tak bude výsledek super! S Coregirls jsem též strávila poslední dubnový večer a to na CoreMusic b-day party, jenž se konala v Cross clubu. Konečně jsem tak měla příležitost vidět fotografie, jenž jsme nafotili na plech s Honzou Sakařem, jelikož v Crossu byla tento měsíc jejich výstava. V Crossu jsem byla poprvé a tedy, cítila jsem se furt strašně zmatená - milión poschodí, chodeb i lidí, no necítila jsem se tam moc příjemně. 

Mimo veškeré tyto akce se mi v dubnu podařilo dopsat knihu a momentálně už je vše v rukou vydavatelství. Též mi v dubnu skončil poslední studijní měsíc výživového kurzu, jupí! :) Na konci června mě již čeká další kurz, strašně se těším! :)


Po dlouhé odmlce jsem začala zase cvičit biceps a hned začal koukat na svět! :D
Nákupy aka doplňování letního šatníku :)
Státní svátek = ve fitku mrtvo = šťastná Dewina!
<3
Snídaně v posteli - nejlepší!
Potréninková svačina <3
Krabičky na festival :)
Festival Evolution
Dárečky z festivalu Evolution 
Double chocolate svačina - rýžové chlebíčky s polevou z hořké čokolády a
na nich krém z čokoládového proteinu Growing naturals
Když se vám po party schovají všechny svaly :D (tak hned běžíte do fitka :D)
Rýžová s proteinem, jablíčkem, kešu máslem a kakaovými boby
Relax u rodičů :)
Those friday nights! :D




Backstage s našimi fotografy Sachtikusem a Catherine :))

Jaký byl váš duben? :)

8 komentářů:

  1. Musím říct, že naše rande si popsala naprosto dokonale <3 :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pane jo, jsi celkem aktivní člověk :-D Kam přemýšlíš, že by ses odstěhovala?
    A fotky se mi moc líbí! (Na té u rodičů máš boží tričko :-D)

    http://myfitmind.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí tvoje tetování, hlavně teda ty na stehnech. Vypadají skvěle!

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Teplé krajiny mě taky lákají, a moc! :D Zimu a sníh bych povolila jen na horách, kde bych si zajela tak jednou ročně :D

    OdpovědětVymazat
  5. obdivuju tě v hodně věcech, ale teď i za to, že se dokážeš kamarádit s přítelovou ex...moje ego by to asi nedalo :D

    OdpovědětVymazat
  6. Není náhodou Therese Rosier ex tvého přítele?

    OdpovědětVymazat