pátek 2. listopadu 2012
Spaghetti Aglio olio e peperoni
Ingredience
200g celozrnných špaget
3ks papriky
3 lžíce olivového oleje
6 stroužků česneku
hrst petrželky
(+100g tofu natural*)
Postup
Špagety dáme vařit do vroucí osolené vody.
Na pánvi s olivovým olejem osmahneme na plátky nakrájený česnek, po chvíli přidáme nakrájené papriky. Zalijeme trochou vody z hrnce, kde se nám vaří špagety.
Nakonec přidáme scezené těstoviny a petrželku, promícháme a můžeme podávat.
Poznámky
Originální recept se jmenuje Aglio olio e peperoncino a místo paprik jsou tam čerstvé feferonky. Já už nevěděla, co dělat s paprikami (a feferonky nejím), tak jsem si recept poupravila.
*Plus jsem si k tomu udělala tofu - použila jsem natural a osmahnula ho na pánvi s kořením:)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Vypadá to krásně, škoda, že mám alergii na papriku. :D:)
OdpovědětVymazatTak můžeš zkusit klasické špagety aglio olio :) ty jsou bez paprik :)
VymazatTeda to vypadá naprosto dokonale ! ^^ musím zkusit !
OdpovědětVymazatmňam :P
OdpovědětVymazat