pondělí 18. února 2013

Megaton Fashion Show 2012 II.

Fashion show se konala v Paláci Akropolis, kam jsem dorazila ve tři hodiny odpoledne. Během dalších čtyř hodin probíhaly přípravy - vlasy, make-up a nacvičování choreografie se skupinami (byla jsem strašně šťastná, že jdu jen se dvěma skupinami, tudíž si musím zapamatovat jen dvě choreografie - ale první, co mě po mém druhém výstupu na pódiu napadlo bylo "já chci ještě!" :D). 
Na přehlídku byly zapůjčeny boty od Iron Fist (mohly jste je vidět v předchozím článku). Nejdřív jsem měla mít černé podpatky, ve kterých se skvěle chodilo (tyhle), ale nakonec jsem skončila s jinými, růžovými, které mi byli trochu větší a moc dobře se v nich nechodilo (však taky mou super chůzi uvidíte ve videu :D), ale - to je hlavní - nespadla jsem! :D 
Přehlídka začínala někdy před osmou hodinou a hned po ní jsem se převlíkla, sbalila se a frčela vlakem domů (i tak jsem do postele ulehla až po půlnoci). 

Byl to super zážitek a absolutně nelituji, že jsem na nabídku zúčastnit se toho kývla!:)

Ještě pár fotek z odpoledne a před začátkem přehlídky:


válečná porada :D





Přehlídka:









Videa:
První video je z celé přehlídky. 
Já jdu se skupinou Fíha v 00:40 a poté se Status Praesents v 05:28 :))


A kratší video od Metaxy, které se mi strašně moc líbí! ^^ 



14 komentářů:

  1. super článek moc ti to sluší, nečekaně:D

    OdpovědětVymazat
  2. Umřela jsem z tvých nohou!!!!Krásně hubeňoučké♥

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadáš skvěle, moc ti to sluší! :) A obdivuju tě za ty boty, na těch bych se asi zabila :D S tak dlouhým líčením mám zkušenosti akorát z focení, a je to fakt na nervy :D

    OdpovědětVymazat
  4. Náhodou jdeš na nich ještě dobře :) Jinak tyjo čumím, že tam byla FiHa, se mi Filip nepochlubil, že dělá modela :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jaký bylo chodit na těch podpatkách ? :-D

    OdpovědětVymazat
  6. vážně nenávidím holky s barevnýma palicema, ale tobě to překvapivě moc sluší :D a iron fistky jsou vážně moc krásný :)

    budu ráda, když mrkneš ke mě na http://triangleworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Hrozně moc Ti to sluší a máš pravdu video od Metaxy je moc super! :))

    OdpovědětVymazat
  8. Já nevím proč, mě se ty boty od Iron Fist nelíbí, zaprvý je má každý a zadruhý mi nepřijde že by byly tak originální, abych za ně dala takový peníze:/ Ale to je jen můj názor:)
    Kaýdopádně jsi tam byla nejhezčí z předvádějících holek:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojda. Moc se mi líbí tvůj blog! Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie

    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.jenpromuze.cz/holky/14214-fotospecial-nektere-emo-holky-jsou-vazne-sexy?page=0,2

    :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Napadlo mě při pohledu na fotku, kde tě líčí, jak tohle řešíš pokud to jsou výrobky neveganské kosmetiky (což předpokládám jsou - např. Nyx který tam vidím určitě není veganský)??? Asi těžko si můžeš dovolit říct ne, tak tímhle mě líčit nebudete co? Tak co pak svědomí když tu píšeš o "jatkách" kvůli mléku apod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neřeším to nijak, protože se líčím sama. Tohle byla jednorázová akce, jinak nikde nepředvádím a na focení se také líčím sama.

      Vymazat