úterý 21. května 2013

Bring Me The Horizon (+ Your Demise a The Truth Is Out There)

Jelikož mě dneska učení vážně nebaví a ani mi to neleze do hlavy, tak vám napíšu, jak jsem si užila neděli :)) Do Prahy jsme dorazili chvilku před druhou hodinou (jela jsem já s Kubou a partou). Nejdříve jsme prošli dva obchody na Václaváku a pak se vydali do Palladia, kde jsem si pořídila nové triko (to je u mě úspěch - běžně si v takových obchodech trička vůbec nevyberu), které jste mohli vidět už v minulém článku. Po nákupech jsme si sedli ven, pili a krmili holuby (a pozorovali jejich námluvy :D). Po páté jsme se zvedli, zapnuli GPS a šli hledat Roxy :D Po cestě jsme potkali Olivera a ostatní ze skupiny (já čuměla do mapy na googlu, takže jsem viděla akorát záda :D - šli na protější straně ulice). U Roxy jsme pak pokračovali v pití a čekání, dokud nezačali pouštět do klubu :) 

nákupy

Slíbila jsem si, že se letos nebudu pokoušet dostat dopředu a užiji si koncert spíše zpovzdálí. No, samozřejmě jsem slib nedodržela :D Během předkapel jsem byla v nějaké čtvrté či páté řadě a na BMTH jsem skončila v druhé. Byla jsem ale dost u strany, takže do mě nikdo moc nenarážel.
Velkým překvapením pro mě byly dvě předkapely - o tom, že tam mají hrát i nějací Češi jsem vůbec nevěděla. Po nich přišli Your Demise, kteří byli úplně perfektní!

Your Demise

Horší bylo, že mi už potom, co dohráli předkapely začalo být nějak mdlo. To byl hlavní důvod, proč jsem se původně nechtěla cpát dopředu. Minule byl na BMTH hrozný (rozuměj žádný) vzduch, totální vedro a všichni jsme byli mokrý tak, jak kdybychom vyšli ze sprchy. Tentokrát to naštěstí nebylo až tak hrozné. Navíc bylo fajn, že securiťáci podávali vodu - jen mi ta jejich voda lehce znemožnila plán odejít odtamtud víceméně suchá, jelikož mi hned dvakrát polili obličej (oční makeup to naštěstí vydržel) a vlasy :D Nejen ovzduší, ale i celková atmosféra a BMTH byli lepší jak minule (co se týče Oliverovo zpěvu :).



Celé to skončilo někdy po desáté. S přítelem jsme zjistili, že nám jede před půlnocí ještě vlak, z čehož jsme měli radost (jinak bychom museli zůstat někde do rána v Praze). Nakonec jsme ale do rána zůstali ve vlaku, jelikož někde spadl strom či co a my museli čekat (původně jsme do Plzně měli dorazit pár minut po jedné a dorazili jsme v půl páté).

byly to moje poslední neroztrhané silonky :D

Celkově to ale byl skvělý zážitek a celý den jsem si moc užila. Velkou radost mi také udělalo pár lidí, takže jim chci moooc poděkovat - slečně, co mi řekla, že mám super blog, páru, co říkal, že je zvláštní potkat v Praze někoho, koho znáte z tumblr a také slečně, která za mnou přišla, jestli jsem Dewii a jestli se s ní nevyfotím (příště by to ale chtělo přijít před koncertem, radši si ani nechci představovat, jak na té fotce potom, co jsem byla tři hodiny v kotli a lili na mě vodu, vypadám :D)! Děkuju, udělalo mi to hroznou radost :3

probuzení po třech hodinách spánku ve vlaku :D

P.S.: Video a video II pro představu, jak super to bylo!

13 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Tak to je výborný :)Jsi jedna z mých nejoblíbenějších blogerek a bydlíš ve stejném městě ! Doufám, že tě někdy potkám :D

      Vymazat
  2. Mě se pro jistotu udělalo zle těsně před tím, než začali pouštět dovnitř. A pak znovu, když hráli Your Demise. V tu chvíli jsem byla neskutečně vděčná za to, že se pouštělo ven, nerada omdlívám před lidmi :D

    OdpovědětVymazat
  3. vo štvrtok na nich idem do Bratislavy, neviem sa ich dočkať. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já sem předkapely neviděla :D Kámoš si chtěl ještě pokecat páč tam nešel :D Takže sem byla trochu smutná, že sem o ně přišla. A abych řekla pravdu, tak potom, co jsme si psali na VV, tak jsem si na tebe taky vzpomněla a chtěla tě aspoň poznat osobně,ale mezi tim davem sem neměla šanci tě najít :D

    OdpovědětVymazat
  5. Také jsem tam byla a když jsem tě viděla pod sebou ( byla jsem na balkoně :D ) tak mi to udělalo hroznou radost :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem na ně chtěla jít, ale bohužel to nevyšlo, tak snad příště. ;) Jinak máš vážně úžasnej blog! Ráda se sem vracím..;) ;)

    OdpovědětVymazat
  7. To bych si moc přála zažít... Doufám, že příště.

    OdpovědětVymazat
  8. jestli Tě zajímá, jak vypadáš, tak koukni sem :))
    http://hana-allinmyhead.blogspot.cz/2013/05/prague-day-3.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem to viděla, bohužel :D

      Vymazat
    2. pokud jak říkáš na Tebe lili vodu, tak vypadáš (vypadalas) suprově ♥

      Vymazat