úterý 1. dubna 2014

March random

Březen je pryč a já moc nevím, co o něm psát. Stále se pohybuji v triádě škola-fitko-přítel. Přítele jsem vzala tenhle měsíc poprvé na víkend k rodičům, aby poznal tu zapadlou vesnici, z které pocházím. Bohužel bylo pěkně hnusné počasí, tak si prohlídl jen vnitřek baráku, mojí rodinku včetně psa a králíka a moje fotky z dětství (a vlastně i videa – tatínek byl akční :D). Pak si přítel udělal týdenní dovolenou a strávil jí se mnou v Plzni a o týden později jsem si zase udělala já "dovolenou" a strávila jí v Teplicích. Přijela jsem neplánovaně ve čtvrtek (jelikož přítel stále říká, že nejsem vůbec spontánní, tak jsem mu dokázala, že taková být umím, vyjela za ním a pak celou dobu poslouchala, jak jsem boží :D :)) a měla v plánu odjet v neděli večer a nějak to odsouvala, odsouvala...až byla středa večer :D A nemuset ve čtvrtek nutně do školy, tak jsem tam zůstala ještě déle (třeba navždy ♥ :D). Byl to můj poslední výlet do Teplic, teď za ním budu díky jeho přestěhování jezdit do Prahy - konečně si budeme trochu blíž, tři a půl hodiny cesty vlakem nás fakt už moc nebavili. Takhle nasednu do žlutého autobusu a za hodinku jsem u něj :) Navíc se těším, že tak víc poznám Prahu a hlavně se v ní snad budu konečně více orientovat (nesmějte se mi, ale z metra mám furt strašný respekt a sama tam nechci :D), i když moc velkou lásku k tomuto městu nechovám - na můj vkus je tam moc lidí, stačila nedělní procházka a měla jsem toho plný kecky...ale musím si začít zvykat, když to zanedlouho budu nejspíš zažívat dennodenně :))
Co se týče školy, tak minule jsem vám psala, jak mě děsí, že nedělám nic k balakářce - tak jsem se konečně dokopala a začala dávat dohromady projekt. Ve čtvrtek ho jdu prokonzultovat s vedoucí (tedy aspoň doufám, jelikož čím víc se to blíží, tím víc se mi tam nechce - nějak nevím, jak vysvětlit, že základní literaturu nejen, že ještě nemám přečtenou, ale ještě jí ani nemám doma...ale už na tom pracuji! :D).


P.S.: Můžete se těšit na "menší" změnu, kterou projde tento blog..snad tomu tak bude již brzo :))

Oběd v plzeňské Slunečnici a nejlepší jídlo, co tam mají - zapečená zelenina
s hraškou ♥

Výsledek společného kuchtění s přítelem - zapečené brambory s brokolicí,
pórkem, ovesnou smetanou a bylinkovým sýrem Veganline :)

Výšlap na nejvyšší věž ČR

Jako správná přítelkyně dělám snídaňové lívance až do postele :))

Nejlepší ráno? Společná snídaně v posteli spojená s pohádkou :))

Březnový Zajíc v krabici - recenze zde

Miluju tabulky, zapisování a plány :)

Furt bída =/


Loving Hut ♥ ♥ ♥

Březnový oblíbenec - míchané tofu :)

Přišel mi balík s proteinem a balík s kosmetikou..hádejte, který jsem otevřela
první :D

Jak má snaha psát projekt bakalářky ztroskotala už u názvu... :D

Balíček od nu3tion.cz 

Před výletem do Prahy 


Prý "Uděláme si fotku po ránu!" a odnesu to jen já! :D

Na obědě v LoVeg - upřímně jsem čekala větší bombu potom, co jsem
 slyšela tolik chvály =/

Moje skromné zásoby ♥

Potréninkový oběd. Nevím, jak se to mohlo stát, ale zamilovala jsem si tempeh
natural - ano, natural, který před rokem letěl hned po prvním soustu do koše :D

Jaký byl váš březen? :))

45 komentářů:

  1. Jéj toľko super jedla!! <333
    S priateľom ste spolu takí zlatí <3 :))

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké fotky ;)
    Tvůj přítel je taky vegan a nebo se ti v jídle podřizuje? A sundává si někdy tu kšiltovku? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mě napadlo u fotky se snídaní a pohádkou zda v ní i spí? :D
      Jinak do té Slunečnice už musím konečně fakt zajít! :)

      Vymazat
    2. Je vegan a sundavá :))

      Vymazat
  3. Ahoj Dewi, sice to nepatří moc k tomu článku, ale ráda bych se tě zeptala jakou barvu na vlasy používáš (předpokládám že buď Directions nebo Manic Panic) a jak si s ní spokojená. Jak dlouho ti vydrží hezká a jak často si myješ vlasy? :) Jinak máš porovnání i s jinými značkami? Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, používám Directions a s tyrkysovou jsem moc spokojená, nejlepší modrá, jakou jsem kdy měla :) vydrží mi až měsíc s tím, že si myji vlasy cca 3x týdně :) Od MP jsem měla jen Shocking blue a děs běs. Od Directions je jich dobrých víc, ale ta tyrkys je best :))

      Vymazat
    2. A jaké další ti přijdou fajn co se týče výdrže? :)

      Vymazat
  4. Môj marec bol celkom fajn, celé sa to krútilo iba okolo školy ( a tréningov), ale teraz už mám našťastie odmaturované a môžem si užívať krásne počasie vonku :)
    Milujem tvoje vlasy!! Modrá ti tuším zo všetkých farieb svečí najviac :)) ale aj v blond si vyzerala super. Tie jedlá vyzerajú mňam, aké je vlastne tvoje obľúbené jedlo? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :)) Oblíbené jídlo? Fuu, to je těžký :) Asi seitan kebab v placce z plzeňského Satyru, ale miluu strašně moc jídel :)

      Vymazat
  5. Děkuju moc za tip, už vím, co si příště dám ve Slunečnici :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pekné fotografie :) Pevne verím, že si to s priateľom zopakujete a tentoraz vám počasie určite výjde :) A viem si predstaviť, toho tvojho ocka, u mňa je zase akčná moja mamina, ktorá priam ukáže naozaj, naozaj všetky fotky a videá :D Tiež sa teším na tú zmenu na blogu ! :)

    OdpovědětVymazat
  7. ten chrbát sa ti už celkom rysuje :) ja mám tiež rešpekt pred pražským metrom, raz som zle vystúpila :( :D

    OdpovědětVymazat
  8. Objevila jsem tvůj blog nedávno a úplně náhodou. A něco mě na něm strašně zaujalo...nevim, co to je...asi tvůj styl života :). Jsi mým vzorem a beru si z tebe příklad :). Obdivuju tě už třeba jen za to, že máš modrý vlasy, tetování...neříkám, že od teďka, když jsi mým vzorem :D...chci mít taky modrý vlasy...o to tady nejde...jde spíš o to, že jsem konečně objevila někoho, kdo dělá to co chce, nosí to, co se mu líbí a "kašle" na ostatní...ať si o tom myslí, co chtějí...díky tomu jseš můj vzor! :) Jdeš proi davu lidí...jdeš si svou vlastní cestou...a takových lidí je dnes málo. Každý jde za svým "stádem"..jak se řiká :D. Což je podle mě špatně. Každý by měl být originál...sama se snažím taková být. :)
    A můj březen? :) Na jednu stranu byl fajn...ale taky se stalo pár věcí, které stát stát prostě neměly...ale staly, atak to má asi být...Užila jsem si třeb akoncert UDG, kde jsem poznala několik fajn lidí :). Pak jsem se utvrdila v tom, o čem jsem ti na začátku psala...že se snažím být originál a také si jít za svým snem...ale bohužel realita je krutá a závist v dnešní době ještě větší...takže i měnší zdrada od blízkých lidí přišla...ale co..život jde dál...a doufám, že ty přátele, které mám teď...mi už zůstanou navždy :). A také jsem se rozhodla, že bych se sebou měla něco dělat...abych si mohla koupit jedny krásný kalhoty, který mám už nějákou tu dobu vyhlídnutý - takže začnu běhat :). Snad mi to pomůže zpevnit postavu...co myslíš? :)
    Budu ti držet palce s bakalářkou! :)
    Měj krásný den, měsíc, život! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeej, děkuju moc za všechno! :) Běhání je určitě fajn, na zpevnění bych ale zkusila spíš intervalové běhy než vytrvalostní :)

      Vymazat
  9. Ta zapékaná zeleninka s Vegan line sýrem je dokonalá!!
    Tu snídani do postele bych si nechala také líbit, mnam, jste dokonalí =)
    No a s bakalářskou jsme na tom asi hodně podobně, dokonce bych řekla, že já ještě bídněji :D
    přeji krásný de,
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  10. Plzeňská univerzita, to jsi si vybrala skvěle, škola, která za penízky rozdává tituly slavným, smekám před tebou :)

    OdpovědětVymazat
  11. Snídaně+pohádka= nejlepší start dne! :))

    OdpovědětVymazat
  12. Brambory s brokolicí.♥ Do Loving Hutu bych šla hned.
    Ta ranní fotka je boží, jsi tam hrozně roztomilá. :D

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Dewii... sice můj dotaz bude trošku "mimo" ... ale prosím tě, co používáš za clipy ? (myslím vlasy) ... Jestli sis je z někama objednávala.. nebo kde jsi je koupila? A jak jsi s nimi spokojená i po barvení atd... Děkuju moc za odpověď moc mi tím pomůžeš...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, clipny mám z ebay :) A spokojená s nimi zatím jsem, ale ty minulé se dost barvením zničily a brzo vypadaly pěkně ošklivě :( tyhle se ale zatím drží :)

      Vymazat
    2. Děkuji moc :) No já si teď objednala "Foxy locks clip in hair extensions" ...prý jsou nejkvalitnější a tím že jsem teď v UK, tak k nim mám i super "přístup" ...tak snad budou opravdu tak kvalitní jak všichni tvrdí :) Děkuji moc :-)
      PS: používám barvy directions....jen jsem se chtěla zeptat - manic panic jsou testovány na zvířatech, nebo ne ?

      Vymazat
    3. MP jsou vegan barvy

      Vymazat
  14. Ahoj, bude nejaky New in zas? :) jinak skoda, ze uz neodpovidas na otazky ani na blogu :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, new in s oblečením nechystám. Chci blog vést trochu jiným směrem, hlavně k fitness a veganství :) Navíc ono by do toho new in nebylo moc co dávat, za poslední měsíce mi přibyly všeho všudy dva kousky oblečení, když nepočítám věci na cvičení :D :) Jinak tady odpovídám, ale ne hned po uveřejnění komentáře..sednu si k tomu hned, jak mám čas :)

      Vymazat
  15. Docela mi chybí články typu "co sem si koupila nového na sebe" a tak..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viz. výše :) koupila jsem si akorát džínovou bundu a přítel mi koupil černý přehoz..to je na new in dost málo, navíc mě new in moc nebaví a nechci je už dělat :)

      Vymazat
    2. odkud máš tu bundu prosím? sháním ji už delší dobu... :(

      Vymazat
    3. děkuji :)

      Vymazat
    4. Ahoj Dewii odkud máš ten přehoz? díky(:

      Vymazat
  16. jo a s tím odpovídáním na blogu mě to taky docela mrzí... asi hold máš teď jiné zájmy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažím se odpovídat, jen mi to někdy trvá, než si najdu čas :)

      Vymazat
  17. No upřímně jsem slyšela že Loveg stojí za starou bačkoru..u mě vede Moment a LovingHut. :) a prosímtě, měla bych jednu otázku ohledně barvení vlasů...co používáš za odbarvovač že ti to tak dobře chytá Directions? Mě totiž directions drží asi tak týden :D

    OdpovědětVymazat
  18. Jsi krásná :3
    Budeš zas dávat neco na prodej na votocvohoz.cz ? :)

    OdpovědětVymazat
  19. Zůstáváš u modré nebo máš v plánu i jinou barvu? (:

    OdpovědětVymazat
  20. kdy bude novy random? (:

    OdpovědětVymazat