sobota 18. října 2014

Fitness soutěž, novinky okolo blogu a Blogerka roku 2014

Přeji krásné nedělní ráno!
Tři hladové veganky (a jeden vegan za foťákem :D) a talíře
plné sushi :D Předtím jsme zdlábli ještě nějaké předkrmy a
sushi se i přiobjednávalo :D
Snad jste se na rozdíl ode mě vyspali dorůžova. Sice jsem nebyla na žádné party, ale i tak jsem se do postele dostala na můj vkus pozdě (v půl jedné ráno) a moc to nenaspala. A jako bonus mě ještě probudil v noci přítel, který dorazil ještě déle než já (kolem čtvrté - ten už ale na party na rozdíl ode mě byl :D). Včerejší den jsem strávila v Čelákovicích na Partners Cup 2014, kde jsem byla podpořit kamarádku bikinku na její první podzimní soutěži. Musím říct, že jsem neskutečně ráda, že jsem se jela podívat, protože jsem měla možnost být v backstage a prohlídnout si bikinky pěkně zblízka - to je jiná než jen z dálky na pódiu :) A že se tam sešly slečny fakt pěkný! Jedna z mých favoritek dokonce vyhrála ve svojí výškové kategorii i absolutku (Daniela Bečková). Zákulisí mě pěkně motivovalo, div, že jsem hned nejela do fitka si něco zvednout :D
Po soutěži jsme jeli ke mně domů, aby se kamarádka mohla osprchovat od barvy a pak následovala sushi party! :D Naobjednali jsme si toho hromadu a při jídle pomalu ani necekli jaký jsme měli všichni hlad :D No a proto jsem se dostala do postele tak pozdě :) Než jsme to všechno zdlábli a dojeli metrem nazpátek, tak už čas pěkně pokročil. 

To je tak "rychle" k včerejšku a teď proč vás takhle při neděli otravuji - dneska je poslední den, kdy můžete hlasovat v soutěži Blogerka roku 2014, kam mě někdo z vás (♥) nominoval v kategorii Life, v které jsem minulý rok získala krásné třetí místo. Proto pokud mi chcete vyjádřit podporu hlasem, je teď ten nejlepší čas :)) Předem moc děkuji!

A u příležitosti toho, že vás takhle nabádám mi udělit hlas (:D) vám konečně prozradím, co se tedy bude dít s blogem. Někteří z vás mysleli, že už nebudu psát randomy - chyba, randomy budou i nadále. Chci ale na blog přidávat více receptů a článků zaměřených na určité téma (momentálně mám jeden takový článek rozepsaný, tak se těšte!). To ale není hlavní změna. Ti správní lidé už mají zadané požadavky a pracuje se na webu! A aby toho nebylo málo, tak tu bude i e-shop, kde si mimo jiné budete moct zakoupit některé mé oblíbené produkty a začátkem příštího roku snad i mou první knihu! Doufám, že vás novinky potěšily, já se na to všechno totiž strašně těším! :))

A to je pro dnešek vše, užijte si krásnou neděli ♥

14 komentářů:

  1. Wow Dewii, gratuluju ke skvělejem novinkám, moc se těším na web i na vege dobroty! :D A ta kniha, boží! Mimochodem, nechtěla bys třeba někdy udělat v Praze sraz (např. v Loving hutu nebo tak)? Občas to tak dělají lidi na instagramu nebo zahraniční blogerky (např. Emily z Rawsome vegan life) a vypadá to skvěle :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! :)) A sraz? No nevím, styděla bych se :D ale kdyby byl zájem, tak by se možná dalo něco spáchat :)

      Vymazat
    2. Já bych byla taky pro sraz! :) A moc se těším na knížku! :)

      Vymazat
  2. Sushi party je jedna z mých Must-do, poradíš mi podnik? :) A na knížku se super moc těším!

    OdpovědětVymazat
  3. těším se na eshop i na knihu !! jsem ráda, že se ti tak daří a že jsi šťastná ! tvoje dlouholetá fanynka :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je paráda! Takových novinek. Těším se až vyjde ta Tvá kniha :)

    www.cocoshake.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Je skvělé, že se tvůj blog takto rozjíždí. Určitě je to vývoj správným směrem a já se nemohu dočkat, protože ses od klasického amatérského blogu vypracovala minimálně v obsahu mnohem dál :). Budu ti držet palce, protože jsi takový můj menší vzor ve stravování :). Díky tobě dnes nejím maso a doufám, že to posunu časem ještě dál :).

    OdpovědětVymazat
  6. Hlasovala som tam za teba aj po minulé roky, si jedna z mojich naj ! :)

    OdpovědětVymazat
  7. To jsou skvělé zprávy! Moc se těším! A samozřejmě jsem hlasovala, to je jasný! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem moc ráda, že jsi tam byla. Byl to super den! Ty tvoje plánované novinky zní zajímavě, jsem zvědavá. Jen se nějak nemůžu ubránit dojmu, že děláš vlastně všechno stejně jako já.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to skvělý!:) Jinak knihy jsem chtěla psát už od střední, jen teda jsem nepočítala, že to bude něco o veganství :D :) A na eshop jsem dostala nabídku, takový věci se neodmítaj :)

      Vymazat
  9. To je super, už bych se bez tvých receptů neobešla! :D Nedávno jsem teprve objevila tvůj blog a rychle jsem si ho oblíbila, takže jsem moc ráda, že ti to takhle krásně šlape ;)

    OdpovědětVymazat