pondělí 1. prosince 2014

November random

Měsíc veganů (a také knírů samozřejmě :D) se uchýlil ke konci a já opět přináším pár střípků ze svého života. Hned prvního listopadu jsem se probudila pěkně jetá po party Night of Suicide Angels. Naštěstí jsem měla volno, jelikož jsem právě takové ráno čekala a taky jsem měla v Praze kamarádku, se kterou jsme si naplánovaly nákupy. Moc dlouho jsem nakupovat nevydržela (stačí mi chvilka a začnu být nervní z tolika lidí okolo a i když bych se předtím na nákupy těším sebe víc, mám za chvíli po náladě :D), ale k mému překvapení jsem si koupila hned dvě věci - šaty, které jsem sháněla celé léto (a vzala si je pak na večírek Blogerky roku...aby do dalšího léta neležely ve skříni, chuděry) a dlouhý přehoz přes ramena á la mikina s kapucí, jen bez zipu (jak jinak než z H&M Divided, MILUJU!).

Konec dne a následující víkend jsem trávila s přítelem. K velkému překvapení jsem ho o víkendu konečně s sebou vytáhla do nového fitka, kde se mu zalíbilo stejně jako předtím mně. V týdnu jsme si pak odskočili na večírek Blogerky roku (více v minulém randomu zde) a druhý den mi odletěl na dva týdny do Norska. Fňuk. Já jsem se mezitím pořádně pustila do psaní knížky a studování na výživového poradce. Obojí jde zatím víc než skvěle - knize chybí už jen pár kapitol, grafická úprava a šup do tisku! Jak mi jde kurz poradce se dozvím dnes až mi přijdou výsledky pátečního testu :D Zaskočily mě dvě otázky z nějakých 36, tak snad to bude v pohodě. Stejně ale držte palce! Testu předcházela téměř čtyřhodinová přednáška, která byla prostě super. Trochu mi to uspořádalo informace v hlavě a bylo skvělý vidět se s panem Jelínkem naživo. Jo a taky jsme hráli hru se skládáním jídelníčků! Chci jí domů, ať si můžu hrát častěji! :D

Mimo to jsem si v listopadu zajela na jeden víkend do Plzně na kamarádčinu oslavu narozenin, která nejdříve probíhala u ní doma a pak se přesunula nikam jinam než do sushi restaurace :D Afterparty se žádná nekonala, přecpali jsme se a šli domů spát (aneb motto life fast die young určitě neplatí pro mě :D).

Po dlouhých dvou týdnech pak přišel čtvrtek, který trávím od devíti ráno až do osmi večer v práci. Moc jsem se těšila domů, jelikož jsem plánovala upéct dort ku příležitosti Tomova návratu (měl přiletět následující den kolem jedné hodiny) a našeho výročí. Obrovským překvapením pro mě bylo, když jsem dorazila večer z práce domů a našla ho vysmátého v posteli! :D V první chvíli jsem myslela, že jsem se z toho nedostatku sacharidů (třetí nulka v týdnu :D) už úplně zbláznila, ale ne - vymyslel na mě kulišárnu a ta moje tak přišla vniveč (já mu zase kecala, jak jdu v pátek do práce - natajno jsem ale si domluvila volno a chtěla ho překvapit na letišti). Dort jsem ale upekla i tak (a že se povedl! :)).

Víkend jsme strávili povalováním, koukáním na filmy, povídáním,...prostě naší klasikou, ale přibylo k tomu fitko, kam mě tahal i v neděli (ON tahá do fitka MĚ, wtf! :D). V neděli jsme si však místo posilování zajeli do Fashion areny Štěrboholy, pokoupili dárečky k Vánocům a výročí a v pondělí šli do fitka pěkně s novou výbavou (all black, jak jinak :D). Poslední listopadový den jsme se skočili podívat na film Cowspiracy v rámci filmového festivalu Zvířata jsou taky lidi a po něm si dali oldschoolový rap z Brooklynu v Lucerně. Plus jsem se ještě stihla pěkně nacpat v rámci povoleného cheat day a taky byla po dlouhé době fotit.

Na večírku Blogerka roku 2014



Když stíhám vařit doma - zapečený plněný lilek a pečené tofu

Páteční večer - tvorba myšlenkových map :D

Sobotní večer už jsem ven vylezla, a to s mýma kočkama :)

A pěkně jsme se nacpaly sushi :D

Dostala jsem od trenérky nový rozpis stravy a musela dohánět živiny - k véče
tak byl choco-coco shake a jablíčko :)

Mé první plněné bramborové knedlíky. Mňam!!

Ramínka mi dělaj radost! :)

Mám ho zpátky z Norska ♥

Slavíme výročí ^^

Otevřela jsem svůj první kokos! :D

Snídaně v cheat day (bude recept :)

A svačinka v cheat day :D veganská Milka!

No chutnala mi, co vám budu povídat :D

Black Moon v Lucerně 
Jak jste prožili listopad vy? :)

11 komentářů:

  1. Veganská Milka?! Že né, tak to musím taky ochutnat! :D Na knížku se strašně moc těším a to tričko s kočkou (jak tam máš tu vegan Milku) vypadá krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadáte nádherně! Moc vám to na večírku slušelo, už jsem na fotky koukala :-) A mimochodem ty tvé kamarádky kočky, vlevo znám, ale ta slečna vpravo je hrozně podobná Lence Dusilové :) A prozraď, kde se dá (tady v ČR??) koupit veganská Milka?? :O Ňááám :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Dafuq ten kokos, co to je, Dewii? :D To asi není normální kokosový ořech, ne? :D No ať je to, co je to, je to děsně vtipné :DD Jinak vypadáš na všech fotkách tak rozzářeně, závidím! :) *leží doma s chřipkou* Měj se ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Vy jste tak perfektní pár! ♥ A jsi asi jediná, která napíše tak dlouhej text a já ho celej přečtu. :D A to mi věř, to se moc často nestává. :D

    TERD

    OdpovědětVymazat
  5. Na fotkách jsi nádherná :) Jak to zvládáš 2 týdny bez přítele,když jsi byla zvyklá být s ním denně?(doufám,že se nemýlím)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne fotky ♥ Páči sa mi aj nový dizajn :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky, vím, že se to sem moc nehodí, ale chci se zeptat jak částo zařazuješ cheat (meal nebo day) ??
    A jak to vidíš na Vánoce a Silvestra? vlny nebo ne ??
    Díky moc za odpověď

    OdpovědětVymazat
  8. Na knížku se moc těším :-) Nechceš alespoň trošku naťuknout, o čem bude? :-) (snad jsi to tu už někde nepsala) I když.. určitě o veganství :-) A moc ti to na fotkách sluší :-) Nejvíc na té první (ten šibalský pohled!) :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezký článek, a s tou Milkou vypadáš opravdu šťastně (skoro jako s přítelem! :D), no ani se nedivím :D
    A čím je prosím plněný ten lilek? vypadá to moc dobře!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Dewii a nechces davat do randomu i nejake fotky, ktere nedavas na instagram?:)

    OdpovědětVymazat